EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: 06 30 612 36 06 mail: Várjuk észrevételeiket!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Amberger Árpád Vezérigazgató. SMART TV alkalmazásÖTV média-portál.
Advertisements

Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása május, országos és budapesti hallgatottság -
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
Az alternativ műholdas TV szolgáltatásban rejlő lehetőségek forgalmazók és szerelők számára Rácz Tamás – Értékesítési Igazgató.
Balatonalmádi március 08.. Új Széchenyi Hitel Program Pályázati dokumentációt figyelni.
Web2 a mobilon: mégis, kinek az érdeke? Méhes Krisztián Neo-Play Entertainment Kft.
LifeNetwork – a csatornáról  A LifeNetwork egy olyan életmód csatorna, mely hiteles, közérthető, mégis szórakoztató módon ad választ egészséggel, életmóddal,
Kecskés Gábor Berzence  Az idei esztendő legfontosabb eseménye a burgonyatermesztésben is a Nyugat Európát sújtó heves esőzések hatásaként.
Média Klub október 11. Az IPTV szolgáltatások jövője.
InfoRádió árlista - Érvényes: január 1-jétől- Budapest, november 18.
Pápa Városi Televízió.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
1 Fehérvár Rádió 94,5 Mhz Médiaajánlat 2011 Médiaajánlat 2011.
1000 bringát Afrikának! Nem kisebb vállalkozásban kezdtek az utazóink, mint hálából az Afrikától kapott rengeteg örömért, élményért és segítségért, használt.
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Zöld Városok titka Beliczay Erzsébet Design Center,
május 4. A HBONE aktualitások május 4. Farkas István NIIFI.
Kardos Sándor István r. alezredes ORFK Humánigazgatási Szolgálat
Készítette: Madaras László János ÜK/N/III.
Számítógépes hálózatok
KOMPLEX HULLADÉKKEZELÉSI SZOLGÁLTATÁS
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Internet alapjai. Szakmák Multimédia szerkesztő Content-szerkesztő Content-Manager Webriporter Infobróker Online-szerkesztő Online-újságíró.
RÁDIÓFREKVENCIÁS VIZSGÁLÓ LABORATÓRIUM
Számítógépes Hálózatok GY
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ügyfélbarát ügyintézés, partneri kapcsolat a pályázatkezelésben – Az Új Széchenyi Terv pályázatok tanulságai Biró.
Üdvözöljük! Biztonságtechnikai Ellenőrző Rendszer  Karbantartás nyilvántartása  Beépített oltóberendezések ellenőrzése  Sprinkler rendszerek  Passzív.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban október 24. Baktalórántháza Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka Kék Pont Alapítvány.
A Dél-dunántúli régió helyzete, fejlesztési lehetőségei és az RFT szerepe a DDOP végrehajtásban Dr. Wekler Ferenc elnök szeptember 14.
ÚMVP III-IV.tengely Budapest, Dr. Horváth Zita Agrár-vidékfejlesztési Főosztály.
BIZTONSÁGOS KARBANTARTÁS Helyszín, dátum Egészséges munkahelyek kampány
Az oktatási segédanyagokhoz szükséges ismeretanyag összeállítását a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya gerontológiai szakemberek bevonásával.
Intelligens közlekedési rendszerek az ÁAK zrt. hálózatán Jákli Zoltán hálózatkezelési igazgató 37. Útügyi Napok, Sopron, szeptember 9-10.
TÁRNOK – SZÉKESFEHÉRVÁR vasúti vonalszakasz kivitelezési munkálatai Kápolnásnyék - Gárdony vonalszakasz jobb és bal vágány átépítése.
86. sz. főút Szombathely - Vát szakasz ( – km szelvények között) kivitelezési munkálatai Lakossági fórum október 09.
Econet.hu Nyrt év jelentősebb eseményei I i alaptőke-emelés Est Média Group Kft. 70%-ának megszerzése /Pesti Est, Est.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
PEDAGÓGIAI PROGRAM A KATONAI EMLÉKPARKBAN
Munkaerő-piaci helyzetkép Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben május 24. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nyugat-dunántúli Régió Brüsszeli Képviselete.
Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása december, országos és budapesti hallgatottság -
AZ IVÓVÍZVIZSGÁLATOK VÉGZÉSÉNEK, ÉS A LABORATÓRIUMI EREDMÉNYEK JELENTÉSI RENDSZERÉNEK VÁLTOZÁSAI Laczkó András közegészségügyi felügyelő.
Tiszta a levegő Budapest,2008 Szedő Iván. Az ipar lerombolása és az energiatakarékosabb élet meghozta a tiszta levegőt Budapestre.Az ipar lerombolása.
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
Biztonságkutató Mérnöki Iroda
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakközépiskola
Juventus általános prezentáció.
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
132-es megyei út feljavítása A Regionális Operatív Program 2-es prioritástengely 2.1-es kiemelt beavatkozási területe szerint - A megyei és városi utak/utcák.
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
Hírek, információk és magas státuszú hallgatók az FM 88,1-en
Rádiós hallgatottság október - december
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Készítette: Gál Imola.
AZ EURÓPA RÁDIÓ MISKOLC TÖRTÉNETE. A TÁRSASÁG CÉLJAI november 23-án kezdte adását szerződést kötött a Magyar Rádióval /Kossuth Rádió Reggeli.
A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE JÚNIUS Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE.
A 99,4 SUNSHINE FM BEMUTATÁSA, FELÉPÍTÉSE
Miskolci Járási Hivatal
Az oldalak tartalma 001 Tartalomjegyzék 002 TV-műsor 003 Hirdetés
Az oldalak tartalma Tartalomjegyzék TV-műsor Hirdetés Helyi hírek
Az oldalak tartalma 001 Tartalomjegyzék 002 TV-műsor 003 Hirdetés
Az oldalak tartalma 001 Tartalomjegyzék 002 TV-műsor 003 Hirdetés
Előadás másolata:

EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: mail: Várjuk észrevételeiket! KÉPÚJSÁG 00:01 96% -1°C időjárás> hírek> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba közlekedés> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba 1cm Most adásban a Rádió Centeren: MADONNA – Music (3:46) Vásáróljon most, a CBA üzleteiben! Most akcióban vehet ARO szójával felfújt virlsit, meg mindenféle gagyi cuccot..:P HIRDETÉS Hatalmas baleset történt a 3-as úton! Hamarosan rendkívüli hírek a Rádió Centeren! Kaiser Májas Most csak CBA – Kék Narvál Encs, Petőfi u. 138 Abaújszántó CBA Kossuth u. 11

EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: mail: Várjuk észrevételeiket! KÉPÚJSÁG 00:01 96% -1°C időjárás> hírek> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba közlekedés> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba 1cm Most adásban a Rádió Centeren: Nelly Furtado – Do It (3:57) Új csatorna a PR-TELECOM kínálatában! A DigiTop csomagban, már elérhető az új 5-ös csatorna! Értesítés Áramszünetrl! Tájékoztatjuk kedves encsi előfizetinket, hogy az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Zrt. által kiadott tájékoztató szerint október között a város egyes részein karbantartási munkálatok miatt áramkimaradás várható. A karbantartási munka közvetlenül érinti távközlési hálózatunk áramellátását is, ennek következtében a fent említett idtartam alatt szolgáltatásainkban kiesések várhatóak! Megértésüket és türelmüket köszönjük! Tisztelettel: PR-TELECOM ZRt. Ha önt nem érdekli, hogy mit történik Miskolcon, halgassa a Rádió Center Encet, az Fm 95,4 MHz-n! Garantáltan helyben fogja érezni magát!

EN Önök a Center Teleívzió encsi helyistudiójának teszt adását látják. Elérhetőségeink: Tel: mail: Várjuk észrevételeiket! 96% -1°C időjárás> hírek> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba közlekedés> Elütöttek egy biciklist, encsen A Petőfi (fő) úton. Egy zöld Suzuki Swift, a jeges úton meg- csúszott, és elsodorta az éppen Járdán járkáló öreg nénit. A nénit, kisebb sérülésekkel Vitték kórházba 1cm RENDKÍVÜLI HÍREK! Hatalmas baleset történt a 3-as főúton, Encs és Novajidrány között! 5autó és 1 kamion ütközött egymásnak! Hatalmas torlódás van, „Rémesztő látvány van, segítsenek!” írta a Rádió Center CenterTraffic-nak egy SMSE-ező. Jelenleg még a rendőrök sincsenek a helyszínen, a néző/hallgatóink szerint. Hamaorsan ÉLŐBEN jelentkezünk a helyszínről a Rádió Centerben, illetve képben a Center Info TV-ben, az egész hálózaton!!!!! KÉPÚJSÁG 00:01 HAMAROSAN ÉLŐBEN JELENTKEZÜNK A HELYSZÍNRŐL!