PÁLYÁZAT SZABADTÉRI VENDÉGLÁTÁS LEBONYOLÍTÁSÁRA

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

Szentendre Épített örökségek. Szentendre a Duna-parton """"A templomokra rávillan az alkony, A kusza város csillag bíborában, Csobban a Duna lassú.
Készítette:Dobák Lídia
HOTEL ÓBESTER**** Esküvői ajánlat.
HAGYOMÁNYOS MAGYAR ÉTELEK
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Tóthné Iski Éva Klinikai táplálási tanácsadó
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Tab a Balaton déli partjától 24 km-re fekszik, dombokkal körülvett medencében. Itt található az éttermünk, a város centrumában, melyet hat éve üzemeltetünk.
Eger várától a Gyergyói havasokig 1. utazás október
Angol – amerikai projekt hét
Protokolláris vendéglátás
2011 – Sarkadi Eszter Harkányi Turisztikai Egyesület.
PÓTVIZSGAANYAG 10.A. Magyarország 1985-ben csatlakozott a Világörökség Egyezményhez és júniusa óta már nyolc világörökségi helyszínnel képviselteti.
Magyar Világörökség Kiemelkedő természeti és kulturális kincseink.
Fővárosa és egyben legnépesebb városa Budapest.
Helyes táplálkozás.
Pécs Mátyás király utca 12.
Egészséges táplálkozás középiskolásoknak
B-vércsoport.
Skanzen Örökség Program Partnerség napja – „Együtt a régióért” Miskolc, március 18.
Az észak-magyarországi régió idegenforgalma
A táplálkozás rendje.
Az ókori görög étkezési szokások
THE DAILY NEWS Liechtenstein
Változások az utóbbi évtizedekben
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
HÍR gyűjteményből Íz-régiók a Kárpát- medencében Szegedyné Fricz Ágnes elnök HÍR Bíráló Bizottság.
Étkezési szokások az ókori Hellászban
MEXIKÓI KONYHA.
Magyarország.
MIT TUDOTT AZ ÖKONET AGRO?. Az Ökonet Agrót 2011-ben már a palántázás után kezdtem használni a kertemben, így ez évben a talaj előkészítést csak saját.
Ételkészítési ismeretek
Magyarország.
Nagycenk-Széchenyi kastély
„Ajak a jövő települése” a munka tükrében
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
SALSA BÜFÉ ÉTLAP Pizza 28cm: Minden PIZZA: 950 Ft Köret Savanyúság
Étkezési szokások az ókori Rómában
Német étkezési szokások
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Ételkészítő technológiák
Lakóhelyem Gasztronómiája Szentgotthárd és az őrség.
Az Őrség. Az Őrségről általánosságban Vas megye délnyugati szegletében helyezkedik el Látnivalókban és természeti kincsekben gazdag tájegység Nevét onnan.
„Helyi ízek, helyi értékek” gasztrokulturális kapcsolatok a magyar- horvát határvidéken Dr. Szabó Géza- Endrédi Melinda Baranya Megyei Falusi Turizmus.
Nyugat-Dunántúl Gasztronómia. Földrajzi elhelyezkedés Nyugati határszél Győr-Moson-Sopron megye Vas megye, Zala megye Ország határai: Szlovákia, Ausztria,
Mátyás Étterem Étlapunk.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Élelmiszer lábnyom.
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
Étlap olyan űrhajós számára, aki folyton ideges és csontritkulása van
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉTLAP Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli: Joghurt Banán kakaó
Márton napi libaságok 2017.November 10.-től Narancsos-gyömbéres
Étlap Tízórai Ebéd Uzsonna 46.hét – 19 . Hétfő Kedd
Élelmiszer lábnyom.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Magyar Világörökség Kiemelkedő természeti és kulturális kincseink.
Előadás másolata:

PÁLYÁZAT SZABADTÉRI VENDÉGLÁTÁS LEBONYOLÍTÁSÁRA 2007

A Katlan Tóni Konyhája koncepciója A századforduló körül a vidéki Magyarországon A Katlan Tóni Konyhája célja, hogy a hagyományos vidéki kultúrát vendégeivel megismertesse, és számukra élhetővé tegye. Azért esett a választás erre a korra, mivel ekkor az értékek még valóságosak voltak, a kolbász kolbászból volt a bort szőlőből készítették. A történelmi Magyarország tájainak és nemzetiségeinek sokszínű gasztronómiája Ma már ritkán tűnik ki, hogy az egységes magyar konyha, tájanként mennyire más-más arcot mutat. E sokszínűséghez oly sok izgalmas árnyalatot ad a velünk élő nemzetiségek gasztronómiája. Célunk, hogy e sokszínűség minél szélesebb spektrumát megmutassuk a vendégeinknek. Régi már-már elfeledett receptek felkutatása, felelevenítése A magyar konyha nagy receptjei megkerülhetetlenek, de a gulyáslevesen vagy a pörköltökön túl, még megannyi étel vár felfedezésre például paprika előtti magyar konyhából. Célunk, hogy kitörjünk a tschikosch-gulasch sztereotípiából, és bemutassuk a magyar konyha valódi mélységeit, felelevenítve elfeledett recepteket és ételkészítési eljárásokat. Hagyományos ételek hagyományos eszközökön Fontos, hogy az általunk használt eszközök funkcionálisak legyenek. Mi szükség van egy étteremben szénásszekérre? A Katlan Tóni Konyhája arculatát úgy alakítottuk ki, hogy minden általunk használt eszköz és dekoráció a valódi funkciójába legyen visszahelyezve. A sparheltok fűtenek, a cserépfazekak főznek, a paprikafüzér pedig azért lóg, hogy ízesíthessük a levesünket.

A Katlan Tóni Kft. I. Kitelepülések II.Catering III.Üzletek

I. Kitelepülések

Művészetek Völgye 2006-ban már negyedik éve 2005-ben három, 2006-ban kettő egység üzemeltetése A rendezvény VIP ellátása Kilenc értékesítési pont 65 dolgozó Drágától az olcsóig

Tavaszi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren 2000-től 2005-ig A jelenleg látható kitelepülés-szerkezet kialakítása Négy egység üzemeltetése 3 tonna kolbász, 5000 liter bor

Mesterségek Ünnepe 1993-óta veszünk részt a rendezvényen Napi 2000-2500 adag étel egy elárusító ponton

Hollókő Pünkösdi Fesztivál Hősök tere Kézenfogva Alapítvány rendezvénye Malév Repülőnap Millenáris Park Nyári szabadtéri kitelepülés, Pünkösd, Megasztár koncert Pécs POSZT, Művészeti és Gasztronómiai Hetek Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Szentendre Pünkösd, Húsvét, Borünnep, Éves kitelepülés az Alföldi mezőváros tájegységben Tokaj Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok, Tokaji Borok Fesztiválja Wolverhampton City Wolverhampton Christmas Festival

II. Catering

HP Családi Nap Szabadtér 500 fő Reggeli, ebéd és vacsora Látványkonyha Kürtős kalács, kenyérlángos, palacsintázó, fagylaltozó, kávézó, vattacukor, sörcsapoló

Malév sajtótájékoztató Állófogadás rendszerű étkezés a „Kormányváróban” 100 fő részére Almás tonhalsaláta vörös húsú tonhalból Libamájpástétom Rózsaszín libamell újhagymás krumplisalátán Füstölt főtt marhanyelv madársaláta ágyon Töltött padlizsántekercs, töltött tojás és töltött paradicsom zöldmártással Olíva olajban ázó fűszeres sajtgolyók Harcsapaprikás Juhtúrós puliszka Mézzel sült jércemell Friss kevert vegyes saláta joghurtos dresszinggel Göngyölt malac egészben Vajban párolt vajbab Vörösboros bélszíntokány vargányagombával Dödölle Zöldségraguval töltött padlizsán papucsok Talkedli (csehfánk) Apró dobostorta kockák Cseresznyés rétes Gyümölcs

Golf Sztárgála a Pólus Palace Golf Klubban A két nap 150 és 500 fő ellátása Látványkonyha Az 500 főt rövid idő alatt kell kiszolgálni Pultkiszolgálás porcelán, fém evőszerekkel Elit környezet kötetlen vendéglátás

Budai Református Egyházkerület C3 Alapítvány Csodák Palotája General Electric Hagyományok Háza HP Krétakör Színház Közép-Európai Kulturális Intézet Magyar Művelődési Intézet Média Ház Millenáris Kht. Purtzl Andrea esküvője Ringier Kiadó Synergon Informatikai Rt. Telekom Új Színház

III. Üzletek

Jövő Háza Önkiszolgáló Étterem Csodák Palotája Büfé Hagyományok Háza Büfé

FESZTIVÁL VENDÉGLÁTÁSÁNAK LEBONYOLÍTÁSA

A kitelepülés leírása A Katlan Tóni Konyhája gerendavázas pavilonja 6 x 3m mérettől, berendezése: sparheltok, parasztasztalok, faszénsütő, kredenc, óriás serpenyők Saját padok, asztalok Háttér - előkészítő - sátor 6 x 3m, hűtőkocsi Dolgozók egységes munkaruhában További egyedi installáció: lakodalmas bográcsállvány, malacsütés, katlanok

Sváb falu, Buda-környék, Pünkösd, ÉTEL, ITAL Sváb falu, Buda-környék, Pünkösd,

Kakastöke pörkölt Sváb bableves csülökkel Tarhonyás hús Sült kolbász Kakukkfüves jércemell Fokhagymás flekken Faszénen sült füstölt tarja Sült zöldség Stircelt krumpli Juhtúrós puliszka Dödölle Friss kevert saláta tejfölös öntettel Káposztával töltött paprika, savanyú dinnye, macskapöcse paprika, ecetes uborka Kenyér Rétes Pogácsa Málna bodza és jaffa szörp Rostos üdítő italok Fehér, vörös és rosé bor Mézes szilvapálinka Vilmos körtepálinka Becherovka Unicum

Palóc falu, Észak-Magyarország, Ősz ÉTEL, ITAL Palóc falu, Észak-Magyarország, Ősz

Hevesi birsalmás bableves Gombaleves Putnokból Marhagulyás palócosan Harcsapaprikás Báránypaprikás Köleskása tárkonnyal Sült kolbász Kakukkfüves csirkemell Rozmaringos báránygerinc Fokhagymás flekken Krumpli hajában Aszalványleves (susinka) Nógrádi töltött káposzta Krumpliderc Krumplihaluska Házi savanyúság Juhtúrós puliszka Olajos káposztasaláta Almás, szilvás-mákos és szőlős rétes Málna, csipke, feketeribizli, bodza szörp Bor, fröccs, hosszúlépés Forralt bor Krampampuli Márc Mézes pálinka

Jó étvágyat!