Szociális és gyermekjóléti szolgáltatások koordinátora

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Személyes gondoskodás megszervezésére köteles szervek
Advertisements

Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében „Képzés, foglalkoztatás szakembereknek” tárgyú felhívás.
Az Európában élő körülbelül 10–12 millió roma közül sokan naponta szembesülnek az előítéletekkel, a tolerancia hiányával, a hátrányos megkülönböztetéssel.
Komplex kistérségi programok a gyerekszegénység csökkentéséért Kun Zsuzsa, MTA KTI Gyerekprogram Iroda.
KÖZÖSSÉGI HÁZ KISVASZAR 2012.
Szakmai Tanácskozás Miskolc
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Az ÁFSZ szervezetfejlesztési törekvései különös tekintettel.
Utcai és lakótelepi szociális munka
Az iskolai szociálismunka
Gyermekvédelmi alapellátás
Dokumentációs, nyilvántartási és információáramlási rendszer Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei.
Szociálpedagógia szak (BA). A képzés célja: • olyan szociálpedagógusok képzése, • akik képesek a gyermek és ifjúsági korosztály • tanulási, szociális.
Fekete Olga D119-HUNGARY Magyarországi Lions Szövetség Lions Szülőszállás projekt bemutatása.
Segítő Ház. Rendszeres Programjaink: • Baba-mama klub • Szülőcsoport működése • Bibliaórák • Felzárkóztató tanulás • Közösségfejlesztés, közösségi programok.
Modellkísérleti program az alapszolgáltatások funkcionális összekapcsolására TÁMOP /1 Kedvezményezett: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.
A gyermekjóléti alapellátások aktuális kérdései
Társadalmi Egyesülések Zala Megyei Szövetsége. • Székhely: Zalaegerszeg • Alapítás éve: • Tagok: civil szervezetek, alapítványok, klubok • Fő tevékenység:
Közoktatási projektelemek Készítette: Deli Mária Közoktatási koordinátor.
Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben jan
Szociális és gyermekjóléti területhez kapcsolódó lehetséges szolgáltatások.
A MENTOROK SZEREPE A KOMPLEX REHABILITÁCIÓ FOLYAMATÁBAN Tengelic.
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben.
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben
A TÁMOP pályázat bemutatása. A támogatás célja -A befogadó közoktatási rendszer megteremtése -A sajátos nevelési igényű gyerekek, tanulók sikeres.
Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése
Fiatal anyák a gyermekvédelmi szakellátásban
Reintegrációs tanácsadó munkakör
Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Családsegítő Szolgálat Gyermekjóléti Központja.
P Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység Összefogása Mélykút központtal” című, TÁMOP / pályázat Company Name.
TAMOP /2/KMR Projekt szakmai vezető: Demeter Attila alezredes március 23. A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális.
Óvodai és iskoláztatási támogatás lehetőségei és korlátai Herczog Mária TÁRKI - Világbank műhelykonferencia május 7. Novotel Hotel.
Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Esélyek teremtése gödrén
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
A szociális és gyermekjóléti feladatellátás kistérségi működtetése központi szemszögből Kecskemét június 10.
Mentorhálózat a A-11/1 pályázatban A-11/1 „Bentlakásos intézmények kiváltása” Információs nap Budapest, március 1.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
TÁMOP / „Munkába lépés” A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP.
A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása TÁMOP /2-2F A projekt az Európai Unió támogatásával,
TÁMOP / „Integrációs bázisiskola a Jászságban”
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
Hevesi Kistérség Integrált Szolgáltató és Innovációs Központ
ÜNNEPÉLYES NYITÓRENDEZVÉNY ÉS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ BERETTYÓÚJFALU OKTÓBER 30.
A HEFOP / /4.0 „A társadalmi befogadás elősegítése a szociális területen dolgozó szakemberek képzésével” projekt keretében tervezett.
A projekt az Europai Unio támogatásával, az Europai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Biztos Kezdet Gyerekházak
Bentlakásos intézményi ellátás elkerülését célzó szolgáltatások TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért.
A szakképzés és felnőttképzés struktúrájának átalakítása a TÁMOP /2-2F projekt Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Fejlesztési.
A évi allokáció általános bemutatása- zárása
TÁMOP /2-2F A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása A projekt az Európai Unió támogatásával,
Létérdek TÁMOP /2 „Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért”
Emberi erőforrás fejlesztési operatív program
Fény vagy Te is, ragyogj, hát” TÁMOP / Társadalmi Megújulás Operatív Program Hétszínvirág Óvoda, Bölcsőde, Gyermekjóléti és Családsegítő.
TÁMOP „Út a munka világába” Közép-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ dr. Nyári Tibor projektvezető.
TÁMOP A-14/ „Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az általános iskolákban, többcélú.
TÁMOP / „GYÖNGYÖSSOLYMOS ÖSSZEFOG A CSALÁDOKÉRT, A MUNKÁÉRT!”
Kistérségi fejlesztési mátrix a Kisteleki kistérségben március 31.
„Legyen jobb a gyermekeknek! ” Komplex kistérségi programok a gyerekszegénység ellen Kun Zsuzsa MTA GYEP.
„Gondoljunk a jövőre” Szakmai nap előadó: Magyar Mariann projektmenedzser Regionális Szociális Forrásközpont Kht. Szombathely június 22.
Koncepció a demenciával élő idősek gondozásáról Demens betegek ellátásának kihívásai az egészségügyi és szociális ellátórendszerben szakmai tanácskozás,
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
A Gyerekesély Program prioritásai a kistérségi kiterjesztések során A szegregátumok közösségi házai Május 25. Settlement konferencia.
Szécsényi Gyerekesély Program gyerekeket érintő szolgáltatásai
Szakszolgálati feladatellátás a JNSZMPSZ Kunhegyesi Tagintézményben
ÁROP /C/A A komplex programmal segítendő leghátrányosabb
Szociális terület képzési rendszerének tervezett módosításai
Esély a szülőknek, lehetőség
Gyermek- és ifjúságvédelem, vezetői felelősség és támogatás
Előadás másolata:

Szociális és gyermekjóléti szolgáltatások koordinátora Nagy Szilvia A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Tevékenységi terület Közösségi ház és kapcsolódó komplex szolgáltatás létrehozása és működtetése Kisvaszaron, Sásdon, a Hegyháti Szociális Alapellátási Központban kapacitásfejlesztés A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kapacitásfejlesztés a Hegyháti Szociális Alapellátási Központban Gyermekjóléti szolgálat feladatellátásához családgondozó a gödrei mikro-térségben, adósságkezelői tanácsadói szolgáltatás bevezetése céljából adósságkezelői tanácsadó, asszisztens az ügyviteli feladatok ellátásához, 5 fő adósságkezelői tanácsadó képzésen való részvétele A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Célok A családok elszegényedése következtében az intézmény szakmai szolgáltatásainak magasabb szintre emelése, ezáltal a szegénységgel küzdő családok számára magasabb, elérhetőbb színvonalú szolgáltatások nyújtása, biztosítása. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Közösségi Ház Kisvaszaron Olyan szolgáltatások biztosítása, elérhetővé tétele, amelyek az érintett háztartásokban hiányoznak vagy korlátozottan állnak rendelkezésre, a családok életminőségének javítása, a szegénység újratermelődésének megelőzése. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Szolgáltatások Tanulássegítő, felzárkóztató foglalkozások iskolás gyermekeknek, Gyermekétkeztetés a nyári szünetben, táboroztatás, Gyermekklubok, Szülői klubok, Adománygyűjtés, adományosztás, közösségi programok: táncház, Mosási, tisztálkodási lehetőség biztosítása A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Szükségletfelmérés a bevezetésre kerülő szolgáltatásokra vonatkozóan, 2011. március

Tanulást segítő foglalkozások

Kisvaszar

filmklub

játszóház

játszóház

Nyári Tábor Alsóbélatelep

Képzés Gyakorlati képzési program és szupervízió a szegregátumban, valamint a programban szociális területen dolgozók részére A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Célok A szegregátumban létrehozandó közösségi ház olyan komplex szolgáltatásokat nyújt, melyeket a kirekesztett helyzetben élő gyermekek és családjaik a nyitvatartási idő alatt térítésmentesen szükségleteiknek megfelelően igénybe vehetnek. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kisvaszar Képekben A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Gyermekeink A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Európa Nap Sásdi ÁMK 2011. szeptember17. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.

Köszönöm a figyelmet! Nagy Szilvia e-mail: nagy.szilvia@eselyteremtes.hu Köszönöm a figyelmet! E-mail: nagy.szilvia@eselyteremtes.hu A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális alap társfinanszírozásával valósul meg.