A Hősök csapat vándorpóló mozgalma

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Vándorpóló mozgalom Együttes!
Advertisements

„Tegyük Együtt!” Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében TÁMOP / A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete és a NIOK.
1994-ben telepedett le Arlóban, Magyarország északi határának közelében (Ózd mellett). Küldetésük a szemlélődésből és a testvériség megéléséből fakadó.
Vándorpóló mozgalom ODA TESSZÜK.
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
Foglalkoztatási Információs Pontok Bács-Kiskun megyében.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
1 Vállalkozónők lehetőségei a civil szférában Előadó: Elekes Zsuzsa Civil Szervezetek Regionális Szövetség, elnök.
Az Országos Esélyegyenlőségi Hálózat tevékenysége és céljai
Készítette: Kiss András – Kerekes Tímea KEMAFI – Szabocs-Szatmár-Bereg megyei Civil Információs Centrum.
Hova vezet ez az út? A megyei feladatellátásról….
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
EMPOWERMENT Az alkalmazottak felhatalmazása
ESÉLY CENTRUM Nyíregyháza, Tiszavasvári út 41.
TÁMOP /2 „Lenni, akik vagyunk, és azzá válni, amivé válni tehetségünk adatott: ez életünk egyetlen célja.” Robert Louis Stevenson.
A SIKERES ÉLET TITKA.
Olvasunk és cselekszünk egészségünk megvédéséért: Egészséges életmódra nevelés a könyvtári foglalkozások keretében című program kipróbálásának tapasztalatai.
Életút Alapítvány TÁMOP /1 Váci Ifjúsági Információs és Tanácsadó Szolgálat életre hívása közösség és értékteremtő szolgáltatások nyújtásával című.
December.
Sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelése Együtt egy-másért! TÁMOP-3.4.2/09/ október 28.
Éneklő ifjúság tehetség segítő és kutató programja Fontos tudnivalók.
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár Bizottság munkája, tapasztalatai Budapest, május 21.
A Széchenyi István Általános Iskola igazgatójaként köszönetemet fejezem ki mindazoknak a magánszemélyeknek, vállalkozóknak, vállalatoknak, alapítványoknak,
Gyermekjogok - egy lépés előre
Üzleti Etika A munkanélküliség
MINDENKI NYERTES Készült a az IRM (OBmB) támogatásával.
Europe Direct Hálózat Magyarország Vedd ki a részed! március 18. Vizsnyiczai Márta Békés Megyei EIP.
Szakkönyvtári teljesítménymérés Hegyközi Ilona - Fazokas Eszter Székesfehérvár május 8.
Oktató Városok Nemzetközi Szövetsége Közép-Európai Iroda (Budapest) 3-as rendezvény: „Lendületben a város” – regionális konferencia Végrehajtó Bizottsági.
Ady Endre (1877 – 1919) Tóth Zsuzsanna.
2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.
„A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Pedagógiai Közművelődési és Képzési Intézet jelene és jövője” augusztus 23.
Idegenforgalmi és Kulturális Vidéki-falusi Ernyőhálózat (IKUVÉH) kialakítása (TÁMOP /07/1) Pályázat FATOSZ-Tourinform.
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / ) Vágvölgyi.
1. NYÍREGYHÁZA – Örökösföld Közterület rehabilitáció.
Így készítek fel a „Bod-ra”…. A verseny három fordulós: 1. iskolai forduló 1. iskolai forduló 2. megyei/fővárosi forduló 2. megyei/fővárosi forduló 3.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben május 24. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nyugat-dunántúli Régió Brüsszeli Képviselete.
KÜLDÖTTGYŰLÉS ELNÖKSÉG
„ Gyertek, Kattintsuk Haza Együtt Európát!”. “…bár legyen egy kis pont a térképen, vagy egy csepp a tengerben, de mégis a miénk!”  Nagyváradot képviselik.
Szakmai gyakorlatom bemutatása
MIT TUDUNK AZ IFJÚSÁGPOLITIKÁRÓL? Kvíz. ISTEN HOZOTT BENNETEKET EGY RÖVID KVÍZBEN, MELY SOK MINDENRE VONATKOZIK, AMI A FIATALOKAT ÉRINTI...
Jókai Mór Általános Iskola 3
Norvég Civil Alap A Norvégia, Izland és Liechtenstein által az Európai Unió gyengébben fejlett tagállamainak felzárkóztatásához nyújtott támogatás keretében.
Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el.
2009. április Indulás a Ferihegyr ő l… A várva várt repül ő út.
Jósa András Múzeum (2356-1) Jósa András Múzeum (2356-1)
VPOP Jövedéki Igazgatóság
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Idősek és ifjak a jövőért
A MAGYAR TEHETSÉGGONDOZÓ TÁRSASÁG DEBRECENI JUBILEUMI KONFERENCIÁJA Az MTT-Kelet-magyarországi szekció rendezvényeinek szerepe a Taktaharkányi Apáczai.
Pályaválasztást segítő, pályaorientációs program a gyermekotthonokban és lakásotthonokban nevelkedő gyermekek számára.
,,Önértékelés –Tanfelügyelet – Minősítés”
EGY ORSZÁGOS CIVIL SZERVEZET BEKAPCSOLÓDÁSA A KÖZMŰVELŐDÉSBE.
TÁMOGATÓK:. A modern média szolgálatában a XXI. századi mobil technológiák Előadó: Marchhart Pál (Vodafone Magyarország)
„ÚT A JÖVŐBE” Pályaválasztást segítő, pályaorientációs program a gyermekotthonokban és lakásotthonokban nevelkedő gyermekek számára.
Megyei tervezői workshop módszertana Varga Péter december 4.
XII. Küldöttgyűlés Budapest május 13..
Fogyatékosok Napközi Otthona
Valuable Variable Very able Abonyi Dávid – elnök
Közösség-ifjúság-esélyteremtés Jászberény, szeptember 14.
Hogyan indítsunk cserkészcsapatot közösségünkben?
Karrier.
Jánoshalmi Kistérségi Tanács
Országos tanácsadási konferencia
A Pest Megyei Könyvtár rövid hírei
Önkormányzati tisztségviselők és képviselők képzésének új lehetőségei
ÖNKÉNTESSÉGI PROGRAM AZ ORSZÁGOS IDEGENNYELVŰ KÖNYVTÁRBAN
A BIIRSZ tegnap, ma és holnap;
Előadás másolata:

A Hősök csapat vándorpóló mozgalma

Halkóné Dr. Rudolf Éva, önkormányzati képviselő Halkóné Dr. Rudolf Éva, önkormányzati képviselő. Sokat segített csapatunknak, hogy közelebb kerüljünk a demokrácia fogalmához.

Márk Attila Olivér, a Kölcsey Ferenc Gimnázium igazgatója Márk Attila Olivér, a Kölcsey Ferenc Gimnázium igazgatója. Minden erejével azon van, hogy a kölcseysek hétköznapjait jobbá tegye. A Hősök csapata nagyon sokat köszönhet neki! Közvetlen és jólelkű ember. Már most büszke a csapatunkra.

Saliga Péter, a Sunshine Rádió hírigazgatója Saliga Péter, a Sunshine Rádió hírigazgatója. Munkája fontos, hiszen az információ a hírek kapcsán jut el az emberekhez.

Váczy Zoltán, a Sunshine Rádió egyik műsorvezetője, aki a közel jövőben szeretne a Hősök csapatával beszélgetni élő adásban!

Tóthné Bacskai Edit, Halmozottan Sérültek és Szüleiknek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete elnöke. Önzetlen és segítőkész embernek ismertük meg. Ő egy igazi példakép!

Varga Áronné Zsuzsa, Alapítvány a Rákos Gyermekekért elnöke Varga Áronné Zsuzsa, Alapítvány a Rákos Gyermekekért elnöke. Munkája példamutató. Az ország egyetlen steril ház megépítésében kiemelkedő szerepe volt.

Varga Éva Zsuzsanna Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodának, a Mustárháznak a munkatársa. A nyíregyházi fiatalok minden területen számíthatnak a Mustárházra. Érdekes és hasznos programokkal színesítik a diákok életét.

Bagoly Vivien, diákpolgármester Bagoly Vivien, diákpolgármester. Januárban megkezdte egy évre szóló mandátumát. A diákok érdekeit képviseli. A Mustárházzal közösen dolgozik együtt. Ráadásul, Ő is kölcseys!

Köszönjük a figyelmet!