“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Automatikus szállítási hűségprogram
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
To protect the confidential and proprietary information included in this material, it may not be disclosed or provided to any third parties without the.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Tízezren innen és túl A magyar tőzsde és a világ pénzügyi piacai 2003 őszén Jaksity György elnök Budapesti Értéktőzsde Rt.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
30. Feladat – 6-7-es Minden Kft. A feladatok az alábbiak: Könyvelje le a január havi gazdasági eseményeket számlasorosan költséghely- költségviselő elszámolást.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Bioélelmiszerek Készítette: Sorbán Sarolta
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
E-beszerzés Bravo csoport.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
Versenytársból partner
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Árkedvezmény program természet által ihletett....
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Falusi szálláshelyek Napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjegy rendszere
A szelektív gyűjtés helyzete, eredményei Kommunikációs kihívások
Eredménykimutatás 8. feladat (479. o.)
29. Feladat 6-7-es Termelő Kft..
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
Minőség menedzsment 6.előadás
Make the Greener Choice Greener One Make the Greener Choice!
Marketing terv.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
A kerékpáros turizmus előnye, haszna közvetlen EU-s támogatások, EuroVelo-hálózat Balatonkenese, Csikai Mária
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
A TEJ ÚTJA A KERESZTÚRI MODELL SZÖVETKEZETI ALAPON Szávuly Attila.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje
Előadás másolata:

“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába” Oliver Wendell Holmes 1

• Hagyományos kereskedelem •Egy összetett tevékenység amelyet az áru elosztáshoz szükséges tehnikai eszközök és szervezési megoldások segítségével erre szakosodott cégek végeznek. • Network Marketing •Egy modern üzleti felfogás, nagyon népszerű azok körében, akik rugalmas időbeosztású indulótőkét nem igénylő jövedelemkereseti lehetőséget keresnek. A független partnereket arra bátorítják, hogy kiépítsék saját üzleti vállalkozásukat új fogyasztók felkutatásával. Ez az üzletág több mint 60 éves múltra tekint vissza, és évi forgalma meghaladja a 10 milliárd eurót és folyamatosan nő. 2

HasonlóságokElőnyök Ugyanolyan típusu termékek/szolgáltatásokLegtöbb esetben jobb a termékek minősége. Ugyanaz az árintervallumA fogyasztói hűség megtartása ergyrészt a hagyományos módszerekkel (minőség, akciók, kampányok) valamint a különböző pénzbeli juttatási programokkal történik. Ugyanazok a földrajzi piaci szegmensekKülönböző juttatási programokat ajánl a szóbeszéd általi terjesztére. Ugyanazok a vásárlókTöbb tízezer euros személyes üzletek fejlődhetnek ki, a termékek és szolgáltatások egyszerü ajánlása révén. Network Marketing vs Sistemul Clasic 3

Saját, családi vállalkozás Pénzügyi függetlenség Több szabadidő Örökölhető Kihívás A Network Marketing előnyei 4

100%40% 100 EU 0 EU 100 EU 60 EU % KISKER NAGYKER 60% T SUPER MARKET 1. Árrés 20-45% 2. Jövedelem az ajánlások alapján történő vásárlásokból 3. Extra Bónuszok F

6 LifeCare pénzügyi előnyei 1 PVA = 0,9 EU Bónusz táblázat 75……………2% 150……………4% 350……………7% 600………….10% 1100………….12% 1800………….14% 3100………….17% > 4500………….20% Havi jővedelem Life Care BlueDiamond A te szponzorod TE 1) 20 –30 % 30 EU I. 300PVAx4%x0,9 EU = 10,8 EU II. 1550PVAx12%x0,9 EU = 170 EU - 55 EU = 115 EU VI-XII. ( )x20%x0,9 EU = 910 EU EU 2) 20% 460 EU 4% 2 – 5 ANI ~ 5000 EU /hónap 3) 4% 160 EU

7 Compania Küldetés: “Egy globális lehetőséget szeretnénk kínálni, ahol mindenki részesülhet az egészségben, szépségben és különböző juttatásokban, aki átveszi ezt az életstílust és BIO termékeket fogyaszt.” Értékek: • Minőség • Szabadság • Bátorság • Felelősségtudat • Tisztelet Európa elsőszámú BIO közössége szeretnénk lenni Jövőkép:

8 Mit az a BIO TERMÉK? Egy termék, akkor BIO ha megfelel az alábbi követelményeknek: •A BIOtermesztésre használt földek vegyszermentesek-nem használnak műtrágyát,növényvédőszereket csak kimondottan természetes trágyát.; •A vetőmagok BIO tanusítvánnyal rendelkeznek; •A feldolgozás vegyi anyagok nélkül történik; •A késztermékek nem tartalmaznak vegy és génkezelt anyagokat; •A terméket egy ilyen irányu engedéllyel rendelkező szervezet hitelesíti.

9 A BIO életstílus több, mint egy egyszerű divatirányzat, ez egy egészséges élet valósága.

10

KönyvekCD/DVD-kTalálkozók

12 SOK SIKERT !