AutoPCL Marketing New Millennium Centre Ltd. Vezetője: Brewster Alfred Victor Republic of Seychelles Given at Victoria, Seychelles Reg.szám: 088609.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

Találkozzunk a felhők felett!
Segítőprogram a megállt táblák elindításához
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Boya Eagles Golf & Country Club
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató.  Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piacra vonatkozóan piaci- információ és adatszolgáltatás.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
LEO Tower 1 Üzleti modell LEO Tower 1 Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Keress jutalékot a.
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
MLBKT Konferenica 2012.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Üdvözlünk ! Tiens do Brasil© TIENS Bemutató
Tőzsdei befektetések A tőzsde nyilvános, központosított és szervezett piac. Árutőzsde Értéktőzsde - értékpapírtőzsde - devizapiac Hatással van napi életünkre.
UTAZÁS KALAND SIKER. Travel Ventures International Cyprus TVI Express Limited Louki Akrita 14 Agiazoni, P.C Limassol, Cyprus - EU United Kingdom.
A Solera company 1 I AUTOonline Szakértők, akik értéket teremtenek Budapest, 2010.
Már nem csak eszme, hanem valóság
Intranet portál bemutató
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
2011. június 21. Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Magyar Fuvarozói Fórum november 22. És minket mi hajt? Vicze Anikó MOL Magyarország Kártyamenedzsment vezető.
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Giovanni Ferrini Fashion
Luxemburg, Málta,Hollandia
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Korszerű irodai ügymenet komplex dokumentum-kezelési megoldásokkal.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
Az EU kohéziós politikájának 20 éve ( ) Dr. Nagy Henrietta egyetemi adjunktus SZIE GTK RGVI.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
A LÁTHATATLAN PÉNZ TITKAI
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
Folie 1 Ausztria mint gazdasági telephely Európai üzleti tevékenységének kiindulópontja Birgit Reiter-Braunwieser ABA-Invest in Austria Sopron, Februar.
Cégalapítás/3. feladat ©Lukács Könyvelés az előtársaságban
SZJA feladatok Gazdasági közjog. Szja 1. 1.Munkabér: Ft/hó jutalom: Ft, étkezési utalvány: 3.000Ft/hó 2. FB tag: Ft/hó 3. megbízási.
Szerző neve: Zsembery György Dátum: november 30. InnoMax Díj 2011 Innováció újratöltve.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
CSŐDELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS MÓDOSÍTÁSOK
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
Page 1 Date 2007 Author Siemens Finance Zrt./Siemens Leasing Kft. Siemens Financial Services Siemens Financial Services Kisértékű eszköz finanszírozás.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Vodafone Iroda Majoros Ádám Telekommunikációs Partner.
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Düh Gergely tanácsadó Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály 2012.február 20.
Ezek a stratégia elemek sorban
Előadás másolata:

AutoPCL Marketing

New Millennium Centre Ltd. Vezetője: Brewster Alfred Victor Republic of Seychelles Given at Victoria, Seychelles Reg.szám: Bejegyezés : 1996.június A CÉG A licenc engedélyt én kapták meg.

Banki adatok: AO Rietumu Banka Regisztrációs szám: Számla szám: LV35 RTMB Cím: Latvia, Riga, LV-1013, street Vesetas iela, 7 S.W.I.F.T. kód: RTMBLV2X Cég jegyzett tőkéje: € BANK Az európai bank küld minden partnernek VISA kártyát.

Célunk, hogy az autó mindenki számára elérhető, nem luxus cikk, hanem közlekedési eszköz legyen. Február 26-i adatok: tag csatlakozott 589 autót adtak át és 13,4 millió € fizettek ki. TÁRSASÁG CÉLJA

Az emberek csökkentették a kiadásaikat és takarékoskodnak. Az „Auto Partner Club” az üzleti etika, a szakszerűség és a nemzetközi szabványok létrehozásával mutat utat tagjainak, hogy ne csak takarékoskodjanak, hanem vásároljanak is. Üzleti kínálatunk pénz-keresetre és a vásárlásra is vonatkozik! ÜZLETI KÍNÁLAT

Az eredeti program 2 táblás 800 € befizetésével és 2 új tag csatlakoztatásával működik: A táblák: Grand Infinity Lux Infinity A könnyebb kezdés érdekében egy indulást segítő táblával, a GrouPlus programmal bővítette ki a cég: 250 € befizetésével és 2 új tag csatlakoztatásával lehet így elindulni. A PROGRAM

GrouPlus L-3 L-2 L-1 250€ befizetésével kapcsolódunk a programhoz, a tábla feltöltése folyamatos, balról jobbra 1000 € kifizetés Indulást segítő tábla 7 pozíciós

A web-irodában ilyen

GrouPlus program Csatlakozási díj: 250 € +bankköltség Kifizetés: 1000 € 800 € Befizetés a Grand Infinity táblára 200 € 10 € jótékonyság 190 € számlára utalható 60 €-val kiegészítve (190€+60€=250€), újra indulhat a programban Vagy

JÓTÉKONYSÁG Oroszország és a FÁK országok együttműködnek a „ St. Pétervári „Hope” Jótékonysági Alappal a gyermekek részére történő szívbillentyű vásárlására és szívműtétek támogatására.

GROUPLUS ASZTAL VISSZAFORGATÁSI POZICIÓK RENDSZERE

PálBéla ZsuzsaZoli Ez egy áttekintés a táblákon történő haladásról Foglalt 2Foglalt 3 Foglalt 1

Foglalt 2Foglalt 3 Zsuzsa Béla Pál Zoli ZsuzsaPálBéla Zoli

PálBélaZsuzsaZoli Foglalt 2Foglalt 3 Az asztal, amire újból befektetek Foglalt 1

Az asztal, amire újra befektetek Foglalt 3 Foglalt 2 Ezeken a pozíciókon már vannak Üres 1000 € 250€ újbóli befektetés 740€ 10 € alapítvány

L-1 L-2 L-3 L-4 Grand Infinity (800 €) 50€+50€ 750 € kerül kifizetésre AutoPCL program 15 pozíciós

A tábla feltöltődése valóságos ütemben L3 L LUX 800€ 2 6

A web-irodában ilyen

L-2 L-3 L-4 Lux Infinity L-1 L € kifizetés Grand infinity 7 pozíciós

A web-irodában ilyen

L-2 L-3 L-2 L-3 L-2 L € 5250 € € Összesen Újbóli befektetés Kifizetés Lux infinity

Kérdezd meg az ismerősödtől: 250€ jó ár egy új VW-ért?

Folyamatábra +60€ reinvest 5250€ reinvest 750€ kifizetése € kifizetése Meghívó Clubtag