Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó 4.680 Ft. ) SZ TE 20.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Információs függvények
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
AMC a siker záloga!  Ingyenesen szerződhetsz  10 napon belül vedd meg aktiváld magad az első vásárlással akár 100% visszafizetési garanciával  Keres.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Tarts velünk és cserélj autót év végén! Vásárolj „Családi lapot” - vágd ki a kupont Pv „begyűjtése” - mutasd meg legalább 3 ismerősödnek! STARTOLJ!,
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Az új mlmdiszkont - változások. mlmdiszkont újratöltve Nincs havi kötelező vásárlás Nincs minimális rendelési érték Nincs jutalék a vásárlásokból Nincsenek.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Mérnöki nagylétesítmények megvalósítása
Máté: Architektúrák14. előadás1 nn5n5 D1D1 D2D2 D3D3 D4D4 D5D
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
SQL – OLAP 3. óra.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Normál feladat megoldása és érzékenységvizsgálata
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
Cseh János Group Director
Előadás másolata:

Ayura Herbal Kompenzációs Terv

Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20 Pé

Bármennyi szponzoráltad lehet de ezek kettő lábban egymás alá kerülnek be a hálózatba. ( Lásd D1, D2, D3, D4 ) SZ TE D1 D4 D2 D3

Jutalék jogosultságához legyél aktív minden hónapban és minimum 1-1 embert szponzorálj mind a két lábban akik szintén aktívak az adott hónapban. A szponzor a hálózatodba helyez a saját direktjeiből ( B1, B2 ), az ő forgalmuk után neked is jár forgalmi jutalék. SZ TE D1 D2 B1 B2

Visszatérítési szintek Partner: Betársul, vásárol minimum 2 flakon Ayurát. Regisztrálhat partnereket, de még nem jogosult hálózati jutalékra. Gyors Star jutalom: személyes és szponzorált csoport 12 flakonnyi összes vásárlás elérése esetén.(a regisztráció és a követő hó forgalma együtt) SZ TE Partner státusz 20 Pé

Leader: Aktív az adott hónapban,legyen 1-1 általa /akár korábban/ szponzorált adott hónapban aktív direktje mindkét lábban Jutalom: A gyengébbik láb nettó forgalmának 10% -a ( Minimum 300 PÉ. Gyengébbik láb forgalom esetén. ) SZ TE D1 D2 B1 B2 20 Pé 100 Pé Visszatérítési szintek Leader 100 Pé Kisebbik láb 300 PÉ.

Visszatérítési szintek Manager SZ TE D1 D3 D4 D2 Manager: Aktív az adott hónapban, minimum 4 főt /akár korábban /szponzorált,ebből minimum1 fő az egyik lábban található. A 4 fő aktív az adott hónapban és a 4-ből minimum 2 elérte a leader szintet. A két leader nem egy lábban található. Gyengébbik láb forgalma min. 800 PÉ. Jutalom:10 % a gyengébbik láb nettó forgalma után. Vezetői jutalék :Személyes direktjei nettó jövedelme után10% Leader Manager Kisebbik láb 800 PÉ.

TE SZ D2 D1 D6 D5 D4 D3 Visszatérítési szintek Director Director: Aktív. Szponzorált min.6 főt/akár korábban/ ebből kettő minimum az egyik lábban van. Mind a 6 fő aktív ebből 2 fő elérte a Manageri szintet. A kisebbik láb forgalma minimum 2000 PÉ. Jutalom: 10%- a gyengébbik láb nettó forgalma után. Vezetői jutalék: 10% a direktek nettó jövedelme után, 5% a direktek direktjeinek nettó jövedelme után. Manager Director Kisebbik láb 2000 PÉ.

SZ TE D1 D3 D5 D4 D8 D7 D6 D2 Visszatérítési szintek Lead Director L. Director Director Kisebbik láb 3000 PÉ.

Lead Director: Aktív, minimum 8 főt szponzorált összesen /akár korábban/ amiből három minimum az egyik lábban van. Az adott hónapban a 8 fő aktív és legalább 2 elérte a Directori szintet. A két Director külön lábban minősül. Gyengébbik láb forgalma az adott hónapban minimum 3000 PÉ. Jutalom: 10% a gyengébbik láb nettó forgalma után. Vezetői jutalék: 10% a direktek, 5% a direktek direktjei és 3% a direkt direktjeninek direktjei jövedelme után.

Visszatérítési szintek Group Director SZ TE D1 D7 D2 D3 D8 D9 D10 D6 D5 D4 L. Director G.Director Kisebbik láb 4000 PÉ.

Groupe Director: Aktív, minimum 10 főt szponzorált személyesen /akár korábban/ amiből 4 legalább 1 lábban van. A gyengébbik láb forgalma minimum 4000 PÉ az adott hónapban. A szponzoráltak aktívak és a 10 fő közül legalább 3 fő /nem lehetnek egy lábban/elérte a Lead directori szintet. Jutalom: 10% a gyengébbik láb nettó forgalma után. Vezetői jutalék: 10% a direktek, 5% a direktek direktjei és 3% a direkt direktjeninek direktjei jövedelme után. Jogdíj: 1% a teljes csoportjának havi nettó forgalma alapján.

Visszatérítési szintek Golden Group Director SZ D1 TE D5 D2 D3 D4 D6 D8 D7 D10 D11 D9 D12 Group Director Golden Group Director Kisebbik láb 8000 PÉ.

Golden Group Director: Nincs személyes aktivitási elvárás. Személyesen szponzorált összesen 12 főt /akár korábban/,ebből minimum 4 egy lábban helyezkedik el. A 12 fő aktív az adott hónapban és kettő /nem egy lábban vannak/elérte a Group Directori szintet. A gyengébbik láb adott havi forgalma minimum 8000 PÉ. Jutalom: 10% a gyengébbik láb nettó forgalma után. Vezetői jutalék: 10% a direktek, 5% a direktek direktjei és 3% a direkt direktjeninek direktjei jövedelme után. Jogdíj: 2% a teljes csoportjának havi nettó forgalma alapján, kivéve a Group Director csoportja mely után 1% jogdíj jár.

Visszatérítési szintek Master Director SZ TE D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D12 D11 Master Director Golden Group Director Kisebbik láb PÉ.

Master Director: Nincs aktivitási elvárás. Minimum12 főt szponzorált,személyesen /akár korábban/ és ebből minimum 4 egy lábban van. A szponzoráltak aktívak az adott hónapban és közülük legalább 3fő (nem lehetnek egy lábban) elérte a Golden Group Directori minősítést. A gyengébbik láb forgalma minimum PÉ. Jutalom: A gyengébbik láb forgalmának nettó 10%. Vezetői jutalék: 10% a direktek, 5% a direktek direktjei és 3% a direkt direktjeninek direktjei jövedelme után. Jogdíj 3% a jogdíjra nem jogosult direktek csoportja után, 2% az 1% jogdíjra jogosult direktek csoportja után, 1% a 2% jogdíjra jogosult direktek csoportja után.