A Fellow vásárlói közösség bemutatása

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

Marketingkommunikáció és PR
Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
Kötelezettségek 10. feladat kidolgozása
Automatikus szállítási hűségprogram
A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság éve december 15. Jaksity György elnök Budapesti Értéktőzsde.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Fellow Global Trade Kft. Bemutatkozó: Törzsvásárlói előnyök bemutatása A prezentációt készítette: Székely Alex.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Kötelező biztosítás 2010 Előadó: Marosvölgyi Péter, szakmai igazgató AEGONdirekt.hu Zrt.
Béren kívüli jutatások 2012 IVSZ Badak Béla okl.könyvvizsgáló
1. Számítás OsztályFoglalóKészpénzUtalvány Visszaforgatva Megmaradt összeg Összes összeg , , , , ,- 3x30.000,-3.
Global Hiteliroda Elemzés. PÉNZ LTP NYUGDÍJ PÉNZTÁR BEFEKTETÉSEK 2 BANK BIZTOSÍTÓK ÁLLAM -ADÓ +ADÓ KEDVEZMÉNY +ÁLLAMI TÁMOGATÁS I 5%N 95% NINCS.
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Az öngondoskodás és a magánforrások szerepe az egészségügyi reformban
Elektronikus számlabemutatás és fizetés
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
MNB Statisztika A külső finanszírozási igény/képesség változása
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
A magyar háztartások fizetési szokásai
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Fellow Global Trade Kft. Bemutatkozó: Törzsvásárlói előnyök bemutatása A prezentációt készítette: Székely Alex.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
ADÓZÁS © A LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSOK 2008-TÓL dr. Laáb Ágnes BME Pénzügyek Tanszék egyetemi docens elérhetőség: telefon: ,
A LÁTHATATLAN PÉNZ TITKAI
Fellow Pass cefeteria. 650 milliárdos üzlet Tervezett forgalom: 3 éven belül ennek 20%-a Fellow-n keresztül, hisz ez a Munkaadók érdeke! Miért is? Mert.
Az üzleti élet illuzionistái „Csak a cégemet figyeljék, mert csalok!” december 3. Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató, Opten Informatikai.
Szolnok, február 22. Összeállította: Dr. Túróczi Imre Forrás: NAV Információs levelek 13. szám.
Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete ÉVKÖZI ART és ÁFA VÁLTOZÁSOK Előadó: Vadász Iván Budapest, július 13.
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
Béren kívüli juttatások Adókedvezmények Adóelőleg Ingatlan.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
A Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi és Iparkamara
EME Zrt. 2007/Fürst György/ EME mobilfizetés – bankszámláról?! Füst György Igazgatóság elnöke EME Zrt november 20. EME mobilfizetés - Bankszámláról?!
RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. A személyi jövedelemadó évi változásai Lucz Zoltánné főosztályvezető Pénzügyminisztérium.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Holcim Hungária Zrt. © 2010 Ismeri Ön a Holcim Hungária Otthon Alapítványt?
Online értékesítési modellek
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS. A nyíregyházi élelmiszer piac számokban Nyíregyháza lakosainak száma: Fő​ Napi élelmiszerre költött összeg: 1000 Ft/fő​
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Az 53 éves Kis-Rába menti Takarékszövetkezet Köszönti a Fórum résztvevőit Május 31.
Vállalkozói mikrohitelek
EURÓPAI AUTÓSZERVIZEK MAGYARORSZÁGI EGYESÜLETE
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Pénzforgalom a bankszámlán
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Pogány András stratégiai igazgató
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Előadás másolata:

A Fellow vásárlói közösség bemutatása

Fellow Global Trade Kft. Név Tulajdonosok Célok Tevékenységek Garanciák Versenytársak, konkurencia Fellow Global Trade

Fellow Global Trade Kft. - Név

Fellow Global Trade Kft. - Tulajdonosok dr. Eperjesi András – ügyvezető Kővári Szilárd – fejlesztési igazgató Berta József – hálózat-koordinátor Cégadatok: Cégjegyzékszám: 05-09-018326 Székhely: 3530 Miskolc, Szent István u. 31. IV. em. 1. Adószám: 14907735-2-05 Közösségi adószám: HU14907735 Ügyfélszámla számlavezető bank: OTP Bank Nyrt. Ügyfélszámla száma: 11711003-20004563

Fellow Global Trade Kft. - Célok Erősíteni a piaci szereplők egymás iránti megbecsülését Lehetőség szerint minden piacot felölelni a törzsvásárlói programmal Újfajta társadalmi felelősségvállalási szemlélet megvalósítása Tevékenységek Vásárlói közösség szervezése Online elszámolási és kommunikációs rendszer működtetése Kereskedő és szolgáltató partnerek ajánlása reklámcélból

Fellow Global Trade Kft. – Garanciák Kft.-ből részvénytársaság Folyamatos alaptőke emelés Elkülönített ügyfélszámla Az elszámolási rendszeren nem változtatnak A Kft. szeretne a későbbiekben részvénytársasággá alakulni, ez egy jogi átalakulás lesz, de a tulajdoni viszonyokat nem befolyásolja. A cég azért fog részvénytársasággá alakulni, mert az rt.-hez kapcsolódnak olyan jogi garanciák, amik biztosítják azt, hogy a tulajdonosok később is tulajdonosok tudnak maradni, ne lehessen a céget alóluk kihúzni, taktikailag kivásárolni. A céget erre a projektre hozták létre. Köztartozásai nincsenek. Az ügyfelek nyugalmának megőrzése érdekében terveik között szerepel, hogy még a részvénytársasággá alakulás előtt is szeretnének folyamatosan alaptőkét emelni. Törvény alapján egy cég alaptőkéjének mindig meg kell lennie, ez egy szavatolást, szavatoló tőkét jelent annak érdekében, hogy az ügyfelek, érezzék azt, hogy ami kifizetéseket igényelnek, azokat teljesíteni is tudja a cég. Az ügyfelek és termékpartnerek közötti tranzakciók kezelése egy elkülönített számlán van már most is, ez az jelenti, hogy a számlavezető banknál 2 külön számlán van cég számlája és a Fellow Global Trade Kft Ügyfélszámla nevű számla. A tulajdonosok az ÁSZF-ben vállalták, hogy ennek a számlának a terhére, nem végeznek semmilyen befektetési tevékenységet, tehát ez egy kizárólag folyószámla, bankkártyát sem igényeltek hozzá, így ez mindig rendelkezésre áll. Egy számla. Központi számla. Minden tranzakció ezen történik. A tulajdonosok vállalják, hogy bármikor bemutatják, hogy erről nem történnek jogosulatlan kifizetések. A szabályrendszert úgy alkották meg, hogy minden tranzakcióra legyen fedezet. Ennek a matematikai hátterén kb. fél évig dolgoztak. Amit egy bináris alapú elszámolási rendszerből ki lehet hozni, azt ők kihozták. 93 lesz a mágikus szám, azért 93, és nem 92, vagy 94, mert ennyi fért bele, ennyit még tudnak adni, kevesebbet pedig nem érdemes, mert szerintük ha valaki sokat költ az ügyfélre, az lehet, hogy lassabban halad, de messzebbre jut el. Az ÁSZF-ben fel van tüntetve, hogy az elszámolási rendszeren nem változtatnak!

Fellow Global Trade Kft. – Versenytársak, konkurencia Miért pont a Fellow? Azonos % kedvezményre a Fellownál rövidebb idő alatt kapunk több visszatérítést, azaz hosszú távon jobban járunk Adómentes jóváírások Társadalmi felelősségvállalás - Alapítvány

Fellow Global Trade - A vásárlói közösség előnyei Élelmiszer 10% Ruházat 10% Bútor 7% Gépjármű 5% Üzemanyag 1% Autóápolás 9% Szórakozás 7% Szépség 10% Szoftver 15% Hardver 3% Ingatlan 10% Biztosítás 3% Imm. szolg. 10% Gyógyszer 7% Oktatás 10% Sport 5% Utazás 5% Óra, ékszer 10% Virág, ajándék 10% Szezonális akciókon felül Reklámköltségvetésből Átlagban: kb. 8% kedvezmény

Fellow Global Trade - A vásárlói közösség előnyei Példa: 100.000 ft/hó költés esetén, mennyi jóváírást kapunk? Első évben havi 100.000 forint költés 8%-os átlagos kedvezménnyel= 12*100000*0,08= 96000 forint kedvezmény= kb. 12 egység 12 egységből az első évben kifut kb. 6 6 egység utáni jóváírás=6*27300 forint= 163800, ami az éves költés 13,7%-a. A következő évben is bekerül 12 egység, ebből kifut kb. 6 plusz az előző éviből kb. 4, összesen 10 egység. 10 egység utáni jóváírás=10*27300 forint= 273000, ami az éves költés 22,75%-a. A harmadik évben is bekerül 12 egység, ebből kifut kb. 6 plusz az első éviből 2, plusz a második éviből 4, összesen 12 egység. 12 egység utáni jóváírás=12*27300 forint= 327600, ami az éves költés 27,3%-a.

Fellow Global Trade – A vásárlói közösség tagjai Törzsvásárlók Termékpartnerek Magánszemélyek (magyarok és külföldiek!) 14 év felett Gazdasági társaságok (ev., bt., kft., rt.) Alapítványok, Egyesületek, Köztestületek, Sportszövetségek, Klubok, közösségek (pl. lakóközösség) Egyéni vállalkozók Bt-k Kft.-k Rt.-k Nincs területi és konkurencia elleni védelem 1 évnél fiatalabb cégek is jöhetnek

Fellow Global Trade - Törzsvásárlói előnyök Olcsóbb vásárlás Adómentes jóváírások (13 féle jóváírás típus) Részesedés mások vásárlásából, forgalmából Közösségben fogyasztva nagyobb megtakarítás Termékpartnereknél vásárolva hozzájárulhatunk az Alapítvány adományozásaihoz Presztízs

Fellow Global Trade - Termékpartneri előnyök Növekvő forgalom Ingyen reklámfelület, utólagos reklámköltség, mérhető hatékonyság Adományozásban rejlő extra reklámlehetőségek Áthárított kedvezmény Adó optimalizációs előnyök Vásárlók többsége online utalvánnyal, előre fizet

Fellow Global Trade - Törzsvásárlói regisztráció Egy ember – egy regisztráció, DE minden országban! Az ajánló regisztrálja az új tagot a rendszeren belülről Szükséges adatok: Név, Lakcím, Születési hely és dátum, E-mail, Adószám Értesítés e-mailben, visszaigazolás 24 órán belül

Fellow Global Trade - A törzsvásárlói regisztráció menete Támogatói regiszter / családfa Ajánlói Fa

Fellow Global Trade - A törzsvásárlói jogosultságok Vásárlás Webiroda használat Jóváírások szerzése (13 féle jóváírás) Továbbajánlás Alapítványi célok ajánlása Szavazás

Fellow Global Trade - Vásárlási típusok A fizetés módja alapján: Direkt elszámolás (készpénz, vagy bankkártya) Online utalvány A vásárlás ideje alapján: Jelen idejű vásárlás Jövő idejű vásárlás / foglalózás

Fellow Global Trade -Direkt elszámolás vs. Online utalvány?

Fellow Global Trade - Foglalózás A jövőben történő vásárlásainkból keletkező kedvezményeket fizetjük be foglalóként. Előny: Már a vásárlás előtt kaphatunk jóváírásokat! Fontos, hogy előzze meg pénzügyi elemzés, felmérés Foglalózás mértéke függ: A jövőben történő vásárlások mértékétől Csapatépítő tevékenységünktől

Fellow Global Trade - Foglalózás példa Havi rendszeres 100.000 forint költés a Fellow-n keresztül 2 évig 8%-os átlagos kedvezménnyel = 24*100.000*0,08= 192.000 forint kedvezmény 2 év alatt= 1 db 120.000 forint értékű egység az EC3-ba, 1 db 30.000 forint értékű egység az EC2-be, 5 db 7.500 forint értékű egység az EC1-be.

Fellow Global Trade - Törzsvásárlói számlák

Fellow Global Trade - Vásárlási példa Az Ön fogyasztása: 100 000 Ft 6%-os termékpartnernél a kedvezménye: 6 000 Ft 2% azonnali visszatérítés: 2 000 Ft 0,5% Direkt jóváírás: 500 Ft 0,5% Indirekt jóváírás: 500 Ft Kedvezmény-gyűjtő: 3 000 Ft

Kedvezmény-gyűjtő egyenleg: Fellow Global Trade - Vásárlási példa Kedvezmény-gyűjtő egyenleg: 7 500 Ft Kedvezmény: 3 000 Ft Kedvezmény: 2 500 Ft Kedvezmény: 2 000 Ft

Fellow Global Trade - Egységrendszer

Fellow Global Trade - Egységrendszer 1 db 7500 forintos egységre kapunk 13650 forint jóváírást a Fellow számlára, 13650 forintot az Utalvány számlára, és 60000 forint értékben ajándék egységeket, összesen 87300 forintért, ami a 7500 forint 11,64 szerese. Az ajándék egységek teljes értékűek, és mi döntjük el hova helyezzük őket.

Fellow Global Trade - Alapítvány % %

Fellow Global Trade – Alapítvány 30 millió forint orvosi műszer vásárlás 50% kedvezménnyel = 15 millió forint árrés = 2000 egység

Fellow Global Trade - Alapítvány 15 millió forint árrés = 2000 egység a közösség tagjai alá elhelyezve

Fellow Global Trade – Alapítvány - Adományozások Első adományozás: Miskolci mentőállomás – 500.000 forint értékű üzemanyag utalvány http://www.minap.hu/mivid.php?ext.a20087 Második adományozás: Pécs, Szemem fénye alapítvány – 2 db infra kályha http://www.szememfenye.hu/hu/fooldal.html Harmadik adományozás: A Te városodban is megtörténhet!

Fellow Global Trade - Kérdések -Válaszok

Fellow Global Trade - Kérdések -Válaszok Köszönjük a figyelmet! Vége