Homokba írva Előszó, szereplők.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magasztalja lelkem az én Uramat. Örvendezve élek szárnyai alatt
Advertisements

Ezt üzenik Neked az. Az Örök Id ő k Angyalainak szerencseimája Bárki, akinek szüksége van ránk, kapcsolatba léphet velünk!
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Lombik-babyk Mi volnánk a Lombik-babyk csapata, mi képviseljük a KECSKEMÉTI MÁTYÁST. Nem tántorít sem az ég- és földindulás a kőolaj-, FÖLDGÁZROBBANÁS.
Nyári rajz Jó szórakozást! Tanárnő Hideg-Gertui Melania.
Készítette: a Dalai Láma
A 9.B osztály Az osztály (eddigi) említésre méltó jelenetei. Sajnos az avatóról van még csak képünk, de majd később csinálunk. Na de nem ilyeneket :
Számitástechnikai alapismeretek
Micimackó egy igaz történet
Gyuri Megy magától, csak hallgassátok! Magyarország szégyenteljes feldarabolása 1920 június 4-én történt. December 5-én a megemlékezés ünnepén, amikor.
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Jó olvasást kívánunk!!!.
Papagájok Az ismertebb fajok….
Tibeti személyiségteszt
Feltétel nélküli szeretet
Az autizmusról É l e t e m a s p e r g e r - s z i n d r ó m á v a l.
A sütemény.
Versek
Névnapodra Szeretettel!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.
Feltétel nélküli szeretet
készítette: Lévai Gabriella 11.m
Budapest Az 5.b osztály kirándulása 2005.június 6.
 Mi a francot akarsz csinálni?  Kedvenc bulizók  Hamis okmányok  Haver kereső  Kitólni valakivel  Jojózni Sörözni  Kikapcsolni ezt a szart.
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
FIAM – MY BOY.
Erdei séta egy kisfiú szemével De ahogy már beljebb lépdelsz, Rád tör a vágy, a kíváncsiság. Mi lehet ott a távolban? Futsz, csak futsz, és meg.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
A legjobb barátom nője (The Girl Of My Best Friend)
LAWDY, MISS CLAWDY Lawdy, lawdy,lawdy miss Clawdy Te vagy aki nagyon kell nekem De ne izgass fel Baby, ó ezt ne tedd velem.
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT  !!.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Folyamodjatok az Úrhoz,
Mi az ige ? Pecznyík Pál verse.
Rózsa!.
A vetítés megy magától, csak hallgassátok! Magyarország feldarabolása 1920 június 4-én történt December 5-én, a megemlékezés ünnepén szavalta el.
Magasztalja lelkem az én Uramat, örvendezve élek szárnyai alatt
Irodalom filmen. 1. Bevezetés A mozi, a film jelentősége a 20. századi európai (amerikai) kultúrtörténetben.
ÁLMODJ Kapcsold be a hangszórót és dőlj hátra! Ne klikkelj! 
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
Horoszkóp teszt!.
473. Ó Jézus árva csendben.
A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban.
JÓ REGGELT !.
Barát Müller Péter.
Tegnap nem volt itt ez a lyuk! Simán bedokkolok! Átveszem a vezetést... Az van a monitoron hogy "Run time error!"... nyomjak entert? Hol a nap? Bazeg!
Készίtette: Gribunov Anton
1.János 2:17 „ A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.”
Fordítás természetes nyelvről FOL-ra Kvantifikáló kifejezések: Néhány/Egy F   x( F(x)  …) Minden G   x( G(x)  …) Két H   x  y( H(x)  H(y)  …)
Új hálaének áldja Istent
Nem én voltam! Mennyivel jobb amit apuék isznak!
A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál.
Ó, mi hű barátunk Jézus Hordja bűnünk, bánatunk
Minden nő figyelmébe Ezektől a szemektől átalakul a szépérzéked. Miután megnézted ezeket a képeket, biztosan más szemmel fogod nézni a férjedet, barátodat.
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Bízom csendesen.
Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre.
Fényben sötétben látom Egy szent arc néz le rám. Fürkészi vallomásom, Hogy elhagylak talán? Kész szívvel mondom néked: Melletted döntök én. Tenélküled.
A term é szettudom á ny os muzeol ó gia é s k ö z ö ss é gei Vig K á roly Savaria Megyei Hat ó k ö rű V á rosi M ú zeum, Szombathely Kors ó s Zolt á n.
55.
Tibeti személyiségteszt
A magyar személyreszabott Windows
“13 tanács egy életre".
Az otthontól az egyetemig
Mindnyájan néha azt mondjuk a barátainknak. . .
Előadás másolata:

Homokba írva Előszó, szereplők

Előszó A Homokba írva egy 14 éves lány nyári kalandjáról fog szólni, aki független attól, hogy elballagott június 15-ét még a "világ legkemyényebb általánosában" kell töltenie. A történet egy fantázia kaland amelyben a főhős, és a barátai Francia riviérán töltött kalandját ismerteti az olvasóval! Kalandozz föld alatti folyosókon, ilyesztő helyeken, fejtsd meg a kérdéseket! Egy varázslatos kaland vár rád Scarlet-tel, Julia-val, Flora-val és Stephan-nal! A főhősnő: Scarlett Pierre Fontosabb szereplők: Julia, Flora, Stephan és TE!

Scarlet Pierre Oké, most képzelj el egy gyönyörű természetes szőke hajú, tengerkék szemű lányt...hát ez nem Scarlet. Ő inkább az átlagos lányok közé tartozik, aki barna szemű, barna hajú. a suliban a tanulmányi eredményei jelesek, de ehez rengeteget kellet tanulnia. Általában egy szűk nadrágot és egy bő pólót + egy kihagyhatatlan converset visel. A haja kiengedve hull a vállaira. Na, ő Scarlett Pierre! Pl. nézhet ki így az arca, de képzeld el te…!

Kedvencek: szín – narancs zene - One directin: Story of my life film - Hair sorozat - van egy, de nem mondom meg :P

könyv - Terra Lynn Childs: Forgive My Fins (Hableányok kíméljenek) 1. Kötet 2. kötet 3.kötet

étel - nutellás gofri (nyammm) ital - ízesített limonádék (szintén nyammm)

ruhadarab - zöld converse, peace-s felső kiegészítő - peace-s nyaklánc, karkötő, fülbevalő, gyűrű 

Ami mindig feltétlenül nálam van: a telóm :) Amit nem viszek el otthonról: a zongorám XD

Lakhely: Franciaország, Egyetem út, 39 Lakhely: Franciaország, Egyetem út, 39. Üdülő hely: Franciaország, Route de la Plage, 12. Legjobb barát(ok): Julia, Flora, Stephan Állataim: 1 kutya - Cuki; 1 beszélőpapagáj - Rikács  

Julia Hugo Most szintén képzelj el egy gyönyörű szőke lányt, tengerkék szemekkel....Igen! Ez Julia! Szűk póló, szűk nadrág/miniszoknya, és mindig a legújabb papucs.

Kedvencek: szín - lila zene - All Time Low: Backseat Serenade film - 16 kívánság sorozat - nem nézek

könyv - A. O. Esther: Összetört Glóriák étel - sárga répa (vega vagyok) ital - gyömbér

ruhadarab - kockás miniszoknya kiegészítő - lógós fülbi

Ami mindig feltélenül nálam van: R-Ú-Z-S Amit nem viszek el otthonról: a szemüvegem (kontaktlencsét hordok)

Lakhely: Franciaország, Route de la Plage, akárhány (közel Scarletthez) Legjobb barát(ok): Flora, Scarlet (Stephant bírom, de mégiscsak egy okoskodó fiú) <3 Állataim: csak egy van, egy cicus - Ropi

Flora Chardinale Figyelj, ő nem az az átlagos lány! De imádok elképzeltetni veletek minden félét, úgyhogy: képzeld el a Riviérát sugárzó napsütésben, és a parton mozog egy fekete folt...Ő lesz az! Ő Flora! Flora egy gót lány, ugyan ez nem tetszik annyira Julai-nek, de azért mégis bírja. Flora nem rajong a divatért nem érdeklik az ilyen újságok. Ő magának teremti meg a saját stílusát. Fekete póló, fekete nadrág, hosszú szoknya.

Kedvencek: szín - fekete zene - Him: Join me in Death film - A halott menyasszony  sorozat - Billy és Mandy kalandjai a kaszással

könyv - Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn étel - kiwi ital - Macchiatto Caffe

ruhadarab - fekete szoknya kiegészítő - nyakláncok

Ami mindig nálam van: a szerencse nyakláncom (nagypapától kaptam és és saját kézzel véste a fába a rajta álló cikornyás F  betűt) Amit nem viszek el otthonról: a lakáskulcsom (mindig otthon felejtem, de szerencsére a postaládában mindig van egy tartalék) Így néz ki az F Ez az a bizonyos F betű

Lakhely: Franciaorszag, Route de la Plage akárhány (Julia-hez közel) Legjobb barát(ok): Julia, Scarlett, Stephan Állataim: csak 1 csivava - Drágakő

Stephan Hugo Róla annyit, hogy attól hogy Hugo NEM Julia testvére! Volt egy ilyen ötlet de inkább nem. Rövid, barna haj; póló, nadrág. Okoskodós? Nagyon! Ő egy igazi zseni! És ha valamit félreértenek (olyat amit ő mond), azt feltétlenül el kell magyaráznia és a saját javára fordítania.

Kedvencek: szín – sárga zene - Beethoven: Sors szimfónia film - A gyűrűk ura  sorozat - Híradó

könyv - Jack Kerouac: Úton  étel - padlizsán   ital - kakaó

ruhadarab – mellény kiegészítő - csat (XD, nincs is ilyenem)

Ami mindig nálam van: egy térkép Amit nem viszek el otthonról: TV :P

Lakhely: Franciaország, Route de la Plage (Flora mellet) Legjobb barát(ok): Jerome (Zserome); a lányokkal csak barátkozom, de mindig kötözködnek :( Állataim: csincsilla - Mogyi; tengerimalac - Picur

Olvass tovább: http://homokbairva-hu.webnode.hu/