Élete: Mosonmagyaróváron született 1975.05.31-én. 2001 óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
X. abas vevőfórum Katonáné Dr. Erdélyi Edit
Advertisements

Sportág:vízilabda – nők Poszt:center Súly: 83 kg Magasság:181 cm Születési idő: október 6. Születési hely:Dunaújváros, Magyarország.
TAKÁCS BENCE „Az ember mániákusan, veszendően, a pokol és a halál határán vágyódik valaki után; keresi, kergeti, hiába, míg az élete elsorvad a nosztalgiában.”
A bank, amelyik érted van!
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása
Szeretem a könyvtáram!.
86.400… ♫ A diák kattintásra váltják egymást… Myki.
Budapest Evezős Egyesület
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
2006. február 3. Telefonos feladat Egy egyenlő szárú háromszög alapon fekvő szögei A szárak szöge Mekkorák a háromszög szögei ?
A világ atlétikája, az atlétika világa Miért üzlet az atlétika?
Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség Közgyűlés, január 26. Beszámoló a évi tevékenységről 1. Szakmai tevékenység 1.1 Versenyrendezés 1.2 Eredményesség.
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
Burai Béla Történelem Szakkör december 4.. Mi a szakkör? - iskolán (órákon) kívüli tevékenységi forma - más országokban már több évtizede működik.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Zrínyi Ilona Általános Iskola
A tételek eljuttatása az iskolákba
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása A 237/2006. (XI. 27.) Kormányrendelet alapján.
Előtted nem titok, Hogy nem voltunk angyalok
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Jó olvasást kívánunk!!!.
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
GYŐRI ÖTTUSA JELENTKEZZ!!!.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
13 tanács egy életre.
Az értékrend szerepe egy szilágysági falu magyar lakosainak migrációs stratégiáiban Készítette: Keresztury Ágnes Miskolci Egyetem Kulturális és Vizuális.
A GYERMEKVÁLLALÁS HATÁSA A CSALÁDI JÖVEDELEMRE MAGYARORSZÁGON Reizer Balázs Béla és Seres Gyula Szociális munka, szociálpolitika szekció április.
♫ Kapcsold be a hangszórókat! ♫ Kapcsold be a hangszórókat!
KUTYASORS.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Úton Szentendre felé... Előhang: „Kedves kis olvasók, sziasztok, Elmondok nektek egy mesét. Hogy príma lesz-e? Hó, mi az hogy!”
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
Curriculum Vitae. Már megszületésem előtt nyilvánvaló volt, hogy különleges leszek.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
MitKarácsonyra Neked… Neked…adnék Amit én Karácsonyra szívesen adnék Neked, nem lesz becsomagolva, nem lesz rajta szalag sem, nem a posta hozza, és nem.
A fény szebbé teszi napjaid! Készítette:driszkili.
A pillanat elmúlik. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
A MÁSODIK NAP ÖSSZEFOGLALÁSA. 1. Magyar labdarúgó hagyományok és a labdarúgás jövője MI A KAPOCS A MAI LABDARÚGÁS FEJLŐDÉSI TEN- DENCIÁI ÉS A MAGYAR LABDARÚGÓ.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
A 2012-es év eseményei. 1, Olvasás népszerűsítő program Alsomocsolád 2012-ben hét alkalommal tartottak könyvklubot, alkalmanként fő részvételével.
Környezetismeret 2. osztály
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Melyik döntési elvnek felelnek meg az alábbi bizonytalanság melletti döntések?
 Környezetünkre legalább annyi figyelmet kell fordítanunk, mint bármi másra az életben. A mai emberek nagyon keveset törődnek környezetükkel és egészségükkel.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Karácsonyi miserend a szécsényi Ferences Templomban
DORMÁND.
Forma 1 Pillanatok. Juan Manuel Fangio 1934-ben kezdett versenyezni, de európai versenyen csak 1948-ban indult Az argentin autóversenyző tíz éves pályafutása.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Nem más csak egyszerü logika!
♫ Kapcsold be a hangszórókat! ♫ Kapcsold be a hangszórókat!
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
Mit Karácsonyra Neked… adnék.
Hát én lennék, és Botond!! 
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Ó csak levél! Mi fájdalom! Lásd sír te hű Urad! Ilyen kevés tehát hited? Csak így szeret kemény szíved? Nincs rajtad semmi más: Csupán levél, csupán levél!
Kézilabda.
Egy tiszta lap az életed könyvében.. Én vagyok a következő esélyed az élet művészetében. Én vagyok a lehetőség, hogy kamatoztasd mindazt, amit az elmúlt.
Puskás Ferenc.
Alsó korhatár: 16. életévét a mérkőzés napjáig naptári napra betöltötte A mérkőzésre kötelezően nevezendő legalább 3 fő január 1. és utána született.
(1970 – ) Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes tornász 2015-ben a Magyar Tornasport Halhatatlanjainak Klubjába került versenyző kategóriában:
(1922 – 1997) olimpiai ezüstérmes tornász
13 tanács egy életre.
Megszólal az Újév Tommy prezentációja ♫ Kapcsold be a hangszórókat!
Előadás másolata:

Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton és vasárnap is dolgozott. Edzője Nagy Zsigmond mesteredző mesteredző.

Eredményei: - Milánóban Európa-kupát nyert egyéni csúccsal (13.06 másodperc) - Prágában 3. lett - Oszakában kiesett az előfutamban - Pekingben az olimpián kiesett (2008) Pekingi stadion.

Egyik japán versenyéről így nyilatkozott: „Az időeltolódás Magyarország és Japán között hét óra – kezdte Vári Edit. – A verseny előtt hat napunk volt az átállásra, ami alvászavarokkal és rossz közérzettel járt, s nekem nem is igazán sikerült. Már a verseny előtti edzéseken is tapasztalhattuk, szervezetünk teljesen másképp reagál az ottani klímára. Reggel nyolc órakor 31 fok és hatvan- hetven százalékos páratartalom volt. Előfordult, hogy napközben 94 százalékot mértek. Ez fokozott vízveszteséggel jár, amit még a japánok sem bírtak. A versenyen épp a világbajnok Michelle Perry mellett futottam. A rajtom nem volt olyan jó, mint az Európa- kupán, de így is sikerült az idei második legjobb eredményemet futni (13.28 másodperc – a szerk.). Utána mérges voltam, mert éreztem, hogy még sok maradt bennem. Ennek jövőre az olimpián mindenképpen ki kell jönnie, tizenhárom másodpercen belül szeretnék futni."

Képek a versenyeiről Gátfutás a pekingi olimpián. Gátfutás Oszakában.

Vége