Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Budapest Evezős Egyesület

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Budapest Evezős Egyesület"— Előadás másolata:

1 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Miért éppen a sport? Mert sokkal kellemesebb erre költeni, mint orvosra. Miért éppen az evezés? Mert ez az egyik legegészségesebb, legtöbb izmot megmozgató sportág. Miért éppen ez a klub? Mert itt a versenysport mellett lehetőség van a rekreációs szabadidősportra, sőt, egy hangulatos kerti partira is...

2 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Sportolási lehetőségek: EVEZÉS - minden korosztálynak, - minden szinten. Sárkányhajózás Kajakozás-kenuzás Kondicionálóterem Ergométer Futás Ping-pong, tollas, stb.

3 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Szabadidős programok: Vízitelepünk ideális helyszíne: csapatépítő tréningeknek vállalati sportnapoknak családi napoknak kerti partiknak születésnapi rendezvényeknek partnertalálkozóknak termékbemutatóknak kisebb konferenciáknak

4 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Reklám: Vízitelepünknél jelenleg még jelentős, frekventált helyen levő, szabad reklámfelülettel rendelkezünk! Lehetőség van sportmezen, hajókon cég embléma feltüntetésére, illetve nagyobb támogatók molinójának elhelyezésére, a versenyeken, bajnokságokon.

5 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Edzőink: Molnár Zoltán Simon Tamás 13 szoros magyar bajnok, olimpikon A kétszeres világbajnok Haller Ákos nevelőedzője Magyar Bajnok Evezős szakedző, testnevelő A versenyzők felkészítése mellett a kezdő felnőtt evezősök oktatását is vállalják. Igény esetén egyéni edzéstervet készítenek.

6 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Evezős utánpótlás-nevelés Vízi-suli program Az edzőink által kidolgozott Sportiskolai Evezős Tanterv alapján, évente több száz gyermek ismerkedik meg, kihelyezett testnevelés órák, illetve iskolai sportnapok keretében az evezéssel. Versenysport Elsősorban utánpótláskorú versenyzőink részére hetente hat alkalommal tartunk edzést. Sportolóink eredményesen szerepelnek a hazai evezős versenyeken. Nyári vízi-napközi A nyári szünetekben egyre több gyermek tölti nálunk, a Dunán a vakációját.

7 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Nagyobb sportrendezvényeink 2008-ban: Vízi Majális - a XIII. Kerületi Napok nyitórendezvénye Evezős, sárkányhajó, és kajak-kenu verseny „Szabad” - evezés, felfújható játékok Kulturális rendezvények, koncertek II. Öböl-kupa - Evezős Évadzáró Verseny 10-12 sportegyesület, 8-10 egyetem, és 7-8 középiskola fiataljai mérik össze erejüket a nézőközönséget kiegészítő programokkal várjuk

8 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Túraevezés A Szentendrei Duna-ág lenyűgöző szépségű tája fél órányi evezésre van vízitelepünktől. Nyári vízitúráink felejthetetlen élményt nyújtanak az egész családnak: gyerekeknek és az idősebbeknek egyaránt. Elszántabb tagjaink minden évben részt vesznek Budapest-Baja 180 km-es(!) hosszútávú evezős túraversenyeken is.

9 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Tengeri evezés Egyesületünk tagjai: Pálos Andrea és Rakonczai Gábor saját tervezésű és építésű hajójukkal ben átevezték az Atlanti Óceánt. Várhatóan 2008 nyárra készül el a tengerparti vizekre, illetve a balatoni evezésre alkalmas új hajójuk prototípusa.

10 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Egyesületünk történetéről… 1920-ban sportkedvelő bankárok alapították meg a Budapest Evezős Club-ot. 1923-ban készült el a jelenleg is használt klubházunk. 1945-től a Hajógyár Sportköreként működött az egyesület, olyan kiváló sportolóknak biztosítva a felkészülés lehetőségét, mint Pap Kornélia 13-szoros Országos, 4-szeres Európa Bajnok, vagy Ambrus Mariann 11-szeres Országos Bajnok, világbajnoki második, és kétszeres harmadik helyezett. 1992-ben a Hajógyár csődje miatt vízitelep nélkül maradt evezősök megalakították a Hajógyári Evezős Clubot. 1995.-ben az Evezős Szövetséggel közösen, az Önkormányzat támogatásával sikerült az egyesületnek visszavásárolnia a népszigeti evezős telepet. 2006.–ban egyesületünk ismét a „Budapest” nevet vette fel.

11 Budapest Evezős Egyesület
Vízisport és Szabadidő Központ Elérhetőségeink: Cím: 1138 Budapest, Népsziget út 1-3. Újpesti öböl: 1653 folyamkilométer Postacím: 1133 Budapest, Pannónia u. 49/b Telefonszám: web: Kapcsolattartó: Tarján Tamás elnök


Letölteni ppt "Budapest Evezős Egyesület"

Hasonló előadás


Google Hirdetések