Hétvégi Rafting Túra Szlovénia Bovec

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
XXII. Koinónia genézius thábor Hidegszamos 2011 július 13 (Szerda) – július 19 (Kedd)
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
A két vízi út között ugyanis 24 m (!) a szintkülönbség!
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
EURÓPA MAGYARORSZÁG.
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 2.rész.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
A sportág születése nem köthető pontos dátumhoz, ám a feltételezések szerint már az 1700-as években is görkorcsolyáztak. Az első görkorcsolyákat a már.
2014. február 26 – március 3. (6 nap/5 éj/5 sí nap)
Szlovák paradicsom szombat túra ajánló
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
 Jób 30:9 És most ezek gúnyolódnak rajtam, ezek fecsegnek rólam.  Zsolt 1:1 Boldog ember az, aki nem jár a bűnösök tanácsa szerint, nem áll a vétkesek.
M INDEN DXN TAGNAK, INGYEN ! nyelvű weboldal és webáruház díjmentes használata M INDEN DXN TAGNAK, INGYEN !
Előzmények  Tervezés  Szakemberek alkalmazása (testnevelő tanár, edző, rekreációs szakember, OKJ-s végzettségű segítő..stb)  Hivatalos meghirdetés.
A Carpentaria öbölben, Észak-Ausztráliában, szeptember és november között egy páratlan szépségű természeti jelenség látható: a reggeli kötélfelhők.
Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.
A Fifth Element Szabadidő Sportegyesület bemutatása
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS ERDÉLYBEN 2012 ÁPRILIS 27. – MÁJUS 4.
Ausztrália Területe: km2 Fővárosa: Canberra
Budapesti Természetbarát Sportszövetség
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Jelentkezési határidő: április 20.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Élménybeszámoló Molnár Dávid 9/B. Mikor az előtérbe értünk, egy fura szerkezet tárult elénk… Egy autó volt kiegyensúlyozva, ezért egy kötélen keresztül.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Ausztriai Nyelvi Tábor 4. Nap. A nap programja IdőkeretProgram 07:00-07:30Reggeli 08:00-10:00Németóra 11:00-11:30Holzgautól busszal a Reuttener Bergbahnig.
A két vízi út között ugyanis 24(!)m. a szintkülönbség!
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
1 Balesetmentes, az élethelyzetnek megfelelő környezet.
Hurrikánok, Tájfunok, Tornádók
Az Evezés Csak Te és a Sport. A helyes testtartás éppen olyan fontos, mint a jó erőnlét. (vízfogásnál a nyújtott kar, és az egyenes hát nagyban növeli.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Küldök egy útmutatót. Kérlek:
Varázslatos Székelyföld Székelyföld Románia közepén fekszik. Három megyéből áll: Marosból, Hargitából és Kovásznából.
„ Pest megye természetismereti séta Beliczay sziget - Tőzike tanösvény
Az innováció-átvételi döntési folyamat
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
ZÖLD SZIGET ZÖLD SZIGET az innovatív, hiánypótló, zöld beruházás Green Meetup Budapest, szeptember 11.
Comenius project. 3-kor indultunk az iskola elől kisbusszal a reptérre, ahová 4-kor érkeztünk ki. A rep- téren jól teletömtük ma- gunkat KFC-s kajával.
Liechtenstein Kováč Sofia 8.a.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
SÍTÁBOR Ebben a tanévben is lesz SÍTÁBOR. Hova utazunk: AUSZTRIA OLASZORSZÁG.
(REFLEXIONES) Auto. show Caño Cristales – Kolumbia.
Tiszátúli Villamosenergia – ipari Szakszervezet TIVISZ Mozgósítás - tapasztalatok Siófok, Vértes Hotel június 20.
Medve-barlang Nevét a barlangban épségben megtalált barlangi medve (Ursus spelaeus) csontvázról kapta.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Erdei Iskola a Bejárható Magyarország Program keretében a Gémes Természetjáró Egyesület szervezésében Istenmezeje, október
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulás Ferenc-hegy és Szemlőhegyi barlang felszíne Szombat Foto:Telek.
Turisztika tábor – Szlovákia 2015 Tábori tájékoztató
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
Egy tökéletes kirándulási célpont. GyalogSZERrel! Kellemes túrákat tehetsz gyalogosan az alábbi helyekre Miért? Kinek? Áfonyás tanösvény (1.5 óra; 5.11.
Folyók felszínformálása
..
Az idén a Céh csoportos kiállítását a közgyűlésünkön elfogadott javaslat alapján Gyulán rendeztük. Adódott a művésztelep és a kiállítás időpontjának.
A Forma-1-es autók aerodiamikája Mayer Mihály 11. c Konzulens: Csajági Sándor.
ERASMUS+ KA1 mobilitás pályázat
Buzgó-barlang Várhosszúrét
AUTOMATIQUE hu/fr.
A Békás-szoros egy tektonikus eredetű szurdokvölgy, amelyet 1971-ben védetté nyilvánítottak, jelenleg a Békás-szoros a Nagyhagymás Nemzeti Park része.
Erasmus Heidelbergben
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
A két vízi út között ugyanis 24(!)m. a szintkülönbség!
32. FOLYÓK.
Előadás másolata:

Hétvégi Rafting Túra Szlovénia Bovec Fröccs Vadvízi Klub Tel: +36 30 399 79 74, +36 30 RAFTING E-mail: froccs@froccs.hu Weboldal: http://www.froccs.hu

Gyere velünk raftingolni! Ne félj, nem ilyen borzasztó! Fröccs Vadvízi Klub Tel: +36 30 399 79 74, +36 30 RAFTING E-mail: froccs@froccs.hu Weboldal: http://www.froccs.hu

De nem is ilyen unalmas!

Pontosan ez az amire számíthatsz, ezek vagyunk mi!

A program helyszíne: Szlovénia, Bovec Fröccs Vadvízi Klub Tel: +36 30 399 79 74, +36 30 RAFTING E-mail: froccs@froccs.hu Weboldal: http://www.froccs.hu

Programjaink: RAFTING vagy KENU TÚRA A SOČÁN: 2-3 személyes vadvízi kenu vagy 6-nál több személyes raftig hajóban történő evezést jelent, amit a csapatmunka tesz érdekessé. A hajó méretéből adódóan (általában 6-8-10 személyes) stabilabb, de nehézkesebb, mint a kétszemélyes vadvízi kenu. Az evezés a Soča alsó 8 km-es szakaszán történik (WW II-IV). Kép galéria Videó Fröccs Vadvízi Klub Tel: +36 30 399 79 74, +36 30 RAFTING E-mail: froccs@froccs.hu Weboldal: http://www.froccs.hu

Programjaink: Kép galéria Videó Extrém canyon Web CANYONING (KANYONMÁSZÁS) - Egy speciálisan megerősített neoprén ruhában felkapaszkodunk egy hegyi patak szűk völgyében. A felső indulási helytől lefelé követjük a patakot, miközben métereket csúszdázunk a kanyargós sziklafalak között, több méter magas sziklákról ugrálunk a patak összegyűlt vizébe, és az utunkba kerülő barlangokat is megtekintjük. Kép galéria Videó Extrém canyon Web HYDROSPEED - A folyó meghódításában mindössze egy műanyagból készült (levegővel teli) úszótest, mentő mellény, sisak, egy pár békatalp (uszony), és persze egy neoprén ruha van a vállalkozó szelleműek segítségére. Az úszódeszkán hasalva lehet szembeszállni a hullámokkal, az irányítást békatalp segítségével lehet megoldani.

Programjaink: Zipline - Egy beülőben ülve rácsatlakozol az átlagosan 600 m hosszú drótkötélre. Görgők segítségével csúszol végig a két hegygerinc között. 4 csúszás van, melyen átlagosan 30 m szintkülönbséget ereszkedsz. Web Kép galéria Videó

Programjaink: Hydrospeed Kajak Tubing SUP

Gyakori kérdések: Mit vigyünk magunkkal? Szállás / ellátás Egyéb: Zárt cipő Meleg ruházat Eső kabát Fürdőruha Törülköző Jó hangulat 2-6 ágyas apartmanok Teljesen felszerelt konyhával Ágyneművel Reggeli önállóan vagy étteremben Helyi boltok jól felszereltek Szombat esti folyóparti bogrács vacsora Egyéb: Sportjainkhoz sima biztosítás nem elegendő (extrém sport kiegészítés) Szlovéniában személyi igazolvánnyal is lehet utazni Euró a hivatalos pénznem, de bankkártyával is fizethetsz Az utazás autóval kb. 6 óra, busszal inkább 7 óra A folyóra csak vízhatlan dolgokat lehet vinni Úszás tudás nem szükséges, de ne félj a víztől Fröccs Vadvízi Klub Tel: +36 30 399 79 74, +36 30 RAFTING E-mail: froccs@froccs.hu Weboldal: http://www.froccs.hu

Kedvcsináló képek és videóink: Kövess minket a következő csatornákon! Kép galériáink: Honlapunkon Facebook Videóink: Program ízelítő Kanyoning másképpen Kövess minket a következő csatornákon! Fröccs Vadvízi Klub Tel: +36 30 399 79 74, +36 30 RAFTING E-mail: froccs@froccs.hu Weboldal: http://www.froccs.hu