Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Fifth Element Szabadidő Sportegyesület bemutatása

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Fifth Element Szabadidő Sportegyesület bemutatása"— Előadás másolata:

1 A Fifth Element Szabadidő Sportegyesület bemutatása
Készítette: Tóth Boglárka Krisztina III. évfolyam sportszervező szak

2 Tartalom A Fifth Element SE bemutatása Az SE fő tevékenységi körei
A Clubközpont Clubtagsági lehetőség Aktuális programok Elérhetőségek

3 A Fifth Element SE bemutatása
A Fifth Element SE jelenleg az egyik legfiatalabb szerveződés, míg a társaság aki létrehozta, hosszú évek óta hódol a legkülönfélébb sportoknak; Az SE célja, hogy tagjai, valamint a sportkedvelő barátok számára sokszínű lehetőséget biztosítson közösségi, vagy akár egyéni sporttevékenységükhöz. Szorosabbá tegye a résztvevők számára az egészséges életmódhoz, vagy akár az egymáshoz való kötődést; Túráikat, programjaikat a legszélsőségesebb igényeknek is megfelelve szervezik, magasan képzett, tapasztalt szakemberek ügyelnek a résztvevők testi épségére és jókedvére.

4 A Fifth Element SE fő tevékenységi körei
„Hagyományos” sporttevékenység szervezése „Extrém” sporttevékenység szervezése Csapatépítő jellegű programszervezés Sportfelszerelések bérbeadása

5 egy, illetve többnapos túrák; teljesítménytúrák; barlangászás;
Tevékenységi kör I.: „Hagyományos” sporttevékenység szervezése (a teljesség igénye nélkül) egy, illetve többnapos túrák; teljesítménytúrák; barlangászás; vitorlázás; tájékozódási versenyek; kerékpártúrák, stb.

6 ejtőernyőzés, tandemugrás, BASE-ugrás;
Tevékenységi kör II.: „Extrém” sporttevékenység szervezése (csak a képzelet szabhat határt) ejtőernyőzés, tandemugrás, BASE-ugrás; sziklamászás; rafting & kajak, hydrospeed, canyoning; búvárkodás, jet ski; bungee jumping, stb.

7 Tevékenységi kör III.: Csapatépítő jellegű sporttevékenység szervezése (többet nyújt, mint a megszokott) A Fifth Element SE, csapatépítő tréningjeinél minden egyedi álláspontot figyelembe véve, a felmerülő igényeket maradéktalanul kielégítve szervezi programjait. Ennek keretében többet nyújt, mint a hasonló profilú egyesületek, mert …

8 Tevékenységi kör III.: Csapatépítő jellegű sporttevékenység szervezése
szimpla rendezvényszervezés mellett rendszeres „céges” kirándulásokat is szerveznek, az ország különböző vidékeire; nem rugalmatlan csomagokat, hanem opciókat kínálnak, így a megrendelő maga dönti el, mivel kívánja fejleszteni munkatársai képességeit; a saját központjukba is tudnak programokat szervezni, melyek költségei így jóval a piaci ár alatt maradnak; igény szerint megszervezik, hogy több cég, társaság munkatársai egymással mérjék össze erejüket, békésebb mederbe terelve az üzleti konkurenciaharcot.

9 Tevékenységi kör IV.: Sportfelszerelések bérbeadása
A Fifth Element SE szervezői felismerték, hogy hazánkban több olyan sportág létezik, melyeknél a szükséges felszerelések megszerzése nehézkes, vagy szinte lehetetlen. Ennek okán lehetőséget biztosítanak az érdeklődők számára, hogy a megcélzott sporttevékenységet - elfogadható árakon - bérelt eszközökkel végezzék.

10 A Clubközpont I. 2008. júniusában kialakításra került a Fifth Element SE Clubközpontja (2045 Törökbálint, Óvoda utca 10.), ahol a sportszerető barátok összegyűlhetnek, ha kicsit mozogni, avagy kikapcsolódni szeretnének…

11 A Clubközpont II. Itt egészen az egyszerű játékoktól, mint például a ping-pong…

12 A Clubközpont III. …a nagyobb odafigyelést igénylő sportok kipróbálására is lehetőség van, mint például a műfalmászás.

13 Clubtagsági lehetőség
A Fifth Element Sport Club tagja úgy lehet valaki, ha megváltja clubkártyáját. Ennek éves díja Ft. Mindenképpen megéri, hiszen:…

14 a tagok, az érvényességi idő alatt jelentős kedvezményt kapnak a Fifth Element SE saját szervezési programjai részvételi díjából; az egyesület árkedvezményt biztosít a rendszeresen együttműködő társ-szervezetek szolgáltatásiból; a tagok kedvezményes áron bérelhetik ki a clubhelyiséget különféle rendezvények megtartására; kedvezményes áron van lehetőség sporteszköz vásárlására, illetve bérlésére.

15 Aktuális programok Pecsétgyűjtő túra Szlovákiában;
Vadvízi evezés Szlovéniában.

16 Pecsétgyűjtő túra Szlovákiában
A 3 napos hétvégi program résztvevői látványos gyalogtúrán vehetnek részt a Magas-Tátrában, majd a begyűjtött pecsétekkel igazolják, hogy merre barangoltak.

17 Vadvízi evezés Szlovéniában
A kalandra vágyók egy hosszú hétvégén bizonyíthatják bátorságukat, meghódítva a szlovéniai Bovec környéki Soca folyó ámulatba ejtő hullámait.

18 Elérhetőség Személyesen: Fifth Element Club
H-2045 Törökbálint, Óvoda utca 10. Szám GPS koordináta: N 47’26.298’ E 018’53.610’ Busszal: a 140-es busszal Budaőrsről, amelyet a Móricz Zsigmond körtérről induló 40-es busszal lehet elérni.

19 Munkatársaink – túravezetőink elérhetőségei:
Dani Csongor 06-30/ Turi Gábor 06-30/ Sós Richárd 06-30/ Török Zoltán 06-70/ Ligeti András 06-70/

20 V É G E Köszönöm figyelmüket!


Letölteni ppt "A Fifth Element Szabadidő Sportegyesület bemutatása"

Hasonló előadás


Google Hirdetések