KERESKEDELMI GYORSÍTÓSÁV

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Webshopok+jogi megfelelőség
Advertisements

TSzVSz Közgyűlés JogSzerviz Sipos Tamás Dr. Bezzegh Edina.
Sikeres emberek.
Hírlevél küldés WEB-SET-tel. Törvényi háttér • évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (reklámtörvény)
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Fogalmak  Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) nem más, mint az árucikkek interneten való reklámozása, eladása, vásárlása, illetve cseréje.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
Hivatásos csapatsportágak értékteremtése - számokban (Magyarországon)
Parajdi István.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
A használók fizetési hajlandósága – tapintatos kommunikáció a térítéses információszolgáltatás irányába Czupi Gyula, Halis István Városi Könyvtár, Nagykanizsa.
E-KERESKEDELEM SZABÁLYOSAN
Reklámok az interneten: célozni tudni kell! Erőss Csaba.
NFT-s pályázati tapasztalatok és tanácsok Kellermann Éva május 20.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
Készítette: a Dalai Láma
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
1 A KIFIZETÉSEK ÉS PÉNZÜGYI ELLENŐRZÉSEK FOLYAMATA A KÖZREMŰKÖDŐ SZERVEZETNÉL.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Kapun kívüli logisztika A nagy kihívást egyre inkább az jelenti, hogy: -mely csatornákon (beszállítókon) keresztül, milyen költséggel és feltételekkel.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A fogyasztóvédelmi szabályozás rendszere Fogyasztóvédelmi törvény (1997. évi CLV. törvény) 10 fejezetből áll: pl.: -fogyasztók életének, egészségének,
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
X. Magyar Vezérigazgató Találkozó Röjtökmuzsaj, szeptember Szükség van-e PR-ra? És ha igen, miért nem? EUROLEX Consulting MEDIA & PR.
Elektronikus kereskedelem
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Önkormányzati hivatalok jogszabályból eredő elektronikus közzétételi kötelezettségei és azok megoldása Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
INTÉZMÉNYKÖZI MEGÁLLAPODÁS SZERKEZET. TÖRTÉNET, SZEREPLŐK 1999-es megállapodás 2002-es megállapodás 2006-os (hatályos) megállapodás Módosítások: 2007,
dr. Szöllősy András UCP Osztály július 29.
A VÁLLALKOZÁSOK SZEREPE A FOGYASZTÓVÉDELEMBEN Dr. Kohuth Viktor
Fogyasztóvédelmi Felügyelősége Tipikus fogyasztói panaszok a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok tükrében április 3.
Pénzügyi és szakmai elszámolás
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?

Magasszintű automatizált marketing megoldások az e-kereskedelemben
Placebó vagy védőoltás? Tartós megoldást jelentenek-e a reformlépések, vagy csak hiszünk bennük? november 14. Skultéty László GKI-EKI Egészségügykutató.
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Termék & Márka Kopcsay László.
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
TÁJÉKOZTATÓ A KENŐOLAJOKKAL ÉS KENŐANYAGOKKAL KAPCSOLATBAN
mint ami mások szerint szükséges!
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
Social Media 2015-ben, üzleti szemmel - avagy merre tart a közösségépítő világ? Kulcsár István Róbert 1.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
Pályázatok értékelésének tapasztalatai Hoffmann Miklós független szakértő.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Középpontban a fogyasztó Készítette:Farkasné Bálint Rózsa.
Előadás másolata:

KERESKEDELMI GYORSÍTÓSÁV Spin-OFF Klub 2013.03.07. Szatmári Elemér

A magyar elektronikus kereskedelem helyzete MERT SZÉP A magyar elektronikus kereskedelem helyzete

PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ pénzre van szükségem az internetben van a biznisz milliomos akarok lenni már az MLM porszívóügynök is ami túl jól hangzik általában átverés...

ÖSSZEFOGLALÓ - HÁZI FELADAT Mennyit keresek most Mennyi pénzre lenne szükségem Álmok, vágyak, jövőkép Összeg ÉS dátum Mi az a maximum 10 termék amivel indulok? Email lista Mobilszám lista (SMS) FELÜLTERVEZETT indulási költségek ALULTERVEZETT bevételek / első 3 hónap nulla !!! ORGANOGRAM rajzolás Költségtervező lap > adóbevallás Elevator Pitch bemutatkozó maximum 2 percben Elevator Pitch bemutatkozó maximum 2 bővített mondatban Bemutatkozó maximum 1 szóval > titulus Jogi szükséges "rossz"

JOHN RUSKIN "Alig van olyan dolog a Világon, amit, ha bárki egy kicsit is rosszul csinál, ne tudná olcsóbban adni és az olyan emberek, akiket csak az ár érdekel, lesznek az igazi áldozatai az ilyen mesterkedésnek. Ostobaság túl sokat fizetni, de még rosszabb, túl keveset fizetni. Ha Ön túl sokat fizet, veszít valamennyi pénzt, ez minden. Ha Ön viszont túl keveset fizet, elveszíthet mindent, amikor a megvásárolt termék a neki szánt feladatnak nem tud megfelelni. A gazdaság törvényei tiltják, hogy kevés pénzért túl nagy értékeket kapjunk. Amennyiben Ön a legolcsóbb ajánlatot fogadja el, a rizikóért, amibe belemegy, valamennyit hozzá kell számítania. És ha ezt teszi, akkor Önnek van elég pénze, hogy a jobbat megfizesse!"

PRÉMIUM KATEGÓRIA kevés munka nagy haszonkulcs az ár sosem volt kérdés

VÉGIG A SÁRGA TÉGLÁS ÚTON ez egy bonyolult dolog nincs ötletem nincs termékem nem értek a számítógéphez félek a felelősségtől Nincs rossz marketing...

A KERESKEDELEM LELKE ELADÓ = VEVŐ

ALAPVETÉSEK, GONDOLATOK legyen jövőkép alkalmas vagyok én kereskedőnek? megfelelő lelki alkattal rendelkezem? inkább dolgozni szeretek vagy inkább vezetni könnyen és gyorsan el lehet indulni a semmiből lesz e biznisz mire elfogy a lelkesedés?

ELSŐ LÉPÉSEK - CHECKLIST világos cél kitűzése - forintosítható!!! Célcsoport Kereslet, kínálat a TERMÉK cash-flow terv kommunikációs csatornák

VILÁGOS CÉL KITŰZÉSE - FORINTOSÍTHATÓ!!! önvizsgálat a saját érték meghatározása mennyit keresek most mennyi pénzre lenne szükségem álmok, vágyak, jövőkép összeg ÉS dátum fokozatosság

CÉLCSOPORT ELADÓ = VEVŐ cél a specializáció kevés erőforrás (idő, tőke) magas hozzáadott érték (lelkesedés, tapasztalat) a téma az utcán hever ismerősök, barátok lelkesedés != fanatizmus

KERESLET, KÍNÁLAT nézz körül, mi az ami most megy no arról már jó eséllyel lemaradtál keress problémákat az életedben a saját megoldások automatikusan megtérülnek hitelesen lehet képviselni

KERESLET, KÍNÁLAT / IGÉNYFELMÉREK Google docs és facebook ha lenne 100.000 forintod ha lenne 1.000.000 forintod ha lenne 100.000.000 forintod

KERESLET, KÍNÁLAT / SCOPE BŐVÍTÉS mi az amit az interneten keresnek kis boltok vs multik itt kipróbálom, ott megveszem miben lehetek ÉN jobb? keresés != vásárlás

KERESLET, KÍNÁLAT / KONKRÉTUMOK Google keywords hazai és nemzetközi számok egyaránt

TERMÉK az értékesítési lánc mely végén állok? termékem van? sok ismerősöm van? egyik sincs, én értek valami egyedihez? a WC papír effektus buta mozaikszavak > B2B B2C C2C

TERMÉK A jó termék - terroristák kézikönyve prémium kategória ébredjünk föl > VEVŐ = ELADÓ fokozatosság

TERMÉK rangsorolás / szezonális, fogyasztási, etc. fenntarthatóság tervezés > cash flow tervezhető elévülés > villanykörte összeesküvés termék életciklus upsell ajánlatok avagy a kapcsolódó termék varázslat a kiegészítő termék az üzlet > nyomtatógyártók

CASH-FLOW TERV kockás papír, unicum esetleg excel mi az ördögöt csinálok? Mi a feladat? Mi a határidő? Mi jár érte?

CASH-FLOW TERV hol a sütim? gyors pénzt akarsz csinálni vs céget/jövőt építeni Kohn bácsi esete

CASH-FLOW TERV kiadás / sose látom viszont költség / egyszer csak megjön befektetés / a többszöröse térül meg ezek hajlamosak egymásnak álcázni magukat egyensúly az érzelem és értelem között Hölgyek előnyben! > megérzések

CASH-FLOW TERV a pénzkeresés elmélete mi nem keressük, mi pontosan csináljuk akár napra kiszámolhatod / vigyázat, illúzióromboló többet keresek mint költök kevesebbet költök mint amit keresek

CASH-FLOW TERV ha valami ráfizetés, el se kezdd! az elején presztízsért dolgozni luxus az elején luxus csak igazán... ezzel az erővel akár szenet is lehet lapátolni

CASH-FLOW TERV / ÁRKALKULÁCIÓ piackutatás közbeszerzés önismeret saját érték az áraidat TE diktálod határ a ... Józan ész

CASH-FLOW TERV Mókuskerék elkerülés ez nem játék, ez valóság dolgozz pénzért Te is lehetsz beteg, akarsz szabadságra menni mikor érkezik az első munkatárs

CASH-FLOW TERV folyamatokban gondolkodni jósgömböt begyűjteni akinek nincs tartalékot képez biztosítás, felelősségbiztosítás NEM, nem drága jó banki partnerek

CASH-FLOW TERV / HÁZI FELADAT FELÜLTERVEZETT indulási költségek ALULTERVEZETT bevételek / első 3 hónap nulla !!! ORGANOGRAM rajzolás költségtervező lap > adóbevallás

TECHNIKAI KÖLTSÉGEK a technika nem játék bankkártyás fizetés nem fizetés design nem design webáruház nem webáruház keresd meg a rávalót! Magyarországon élünk > adminisztráció

KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK Kommunikálj, kommunikálj, kommunikálj hallgass, tanulj, figyelj a sikeres emberek többet hibáznak több cselekedet, több eredmény nem rohanunk fejjel a falnak...

KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK tanulunk, listát írunk az "esélytelenekkel" kezdjük "kifogásnaptár" összeállítása munka, szervezési és tárgyalási rutin magabiztosság

KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK Az idő pénz elsődlegesen ingyenes megoldások email lista > TITKOS MÁSOLAT !!! közösségi média csoportok privát szféra vs üzleti szféra a kereskedelem egy szép szerelem előbb a bizalom, aztán az üzlet

KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK rossz hír, a vásárlók elfogytak nevelni kell őket végigvezetni egy folyamaton vezetni, nem rugdosni!!! nem baj ha nem vesz az sem, ha soha nem vesz legyenek JÓ módszereid hibázz, hibázz, hibázz érteni != tudni

KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK bizalomépítésből értékesítés legyenek KO kritériumaid tudd, kire mennyit szánsz mindig, mindenkivel maximális tisztelet az ember egyedül sosem hibázik

KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK megjelenés, forma, amfóra milyen a jó design? ööö NEM a gyorsabb eredményesebb, mint a jobb versenytársak akik a vevők pénzét viszik hó elején több esély van az értékesítésre > utolsó fillérek IMPULZUSVÁSÁRLÁS !!!

KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK Házi feladat! email címlistát gyűjteni mobiltelefonszám címlistát gyűjteni

JOGI ESETEK honnantól harap a NAV? közösségi piacterek bérelhető rendszerek vásárolható rendszerek saját fejlesztés

JOGI ESETEK 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről. 2005. évi CLXIV. törvény a kereskedelemről 2008. évi XLVII. törvény a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról; 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a) 2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről 2011. évi LXXXV. törvény a környezetvédelmi termékdíjról A Kormány 343/2011. (XII. 29.) Korm. rendelete a környezetvédelmi termékdíjról szóló 2011. évi LXXXV. törvény végrehajtásáról 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről 1959. IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről

ÖSSZEFOGLALÓ - HÁZI FELADAT Mennyit keresek most Mennyi pénzre lenne szükségem Álmok, vágyak, jövőkép Összeg ÉS dátum Mi az a maximum 10 termék amivel indulok? Email lista Mobilszám lista (SMS) FELÜLTERVEZETT indulási költségek ALULTERVEZETT bevételek / első 3 hónap nulla !!! ORGANOGRAM rajzolás Költségtervező lap > adóbevallás Elevator Pitch bemutatkozó maximum 2 percben Elevator Pitch bemutatkozó maximum 2 bővített mondatban Bemutatkozó maximum 1 szóval > titulus Jogi szükséges "rossz"

PÁLYÁZAT 35év alatti vagy? 6 millió HUF vissza nem térítendő támogatás. http://www.korics.hu/aktualis-hirek/figyelem-itt- van-az-uj-hatarido-a-fiatalok-vallalkozova- valasa-cimu-palyazathoz

KÖSZÖNÖM! Szatmári Elemér elemer@netropol.hu +36 20 583 37 37 Kérdések jöhetnek még ide: Almási István Spin-Off Klub almasi.istvan.spinoff@gmail.com