Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Országos könyvtári fejlesztések a tanulás támogatására
Advertisements

Javaslat az egészségnap lebonyolítására és előzetes költségvetésére Kiss Béla alelnök.
Amberger Árpád Vezérigazgató. SMART TV alkalmazásÖTV média-portál.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Szponzoráció.
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
Általános médiaajáNlat
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Budapest, február 18. Hol és hogyan hirdessünk szűrőprogramot? - ami bevált, és ami nem…,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’
A A helyi kommunikációval foglalkozók képzése A MÚOSZ évtizedes tapasztalatai a helyi médiumok szerkesztőinek képzésében.
„Az élet női oldala”. Sminkvideók a Life.hu-n Tények •Life.hu: 170 ezer egyedi látogató decemberben A Life.hu átlagos napi belföldi látogatószáma decemberben.
IDŐJÁRÁS SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: április 28-tól az egyetlen Index ROS termékkel.
kiemelt projekt szolgáltatásainak bemutatása
7. A PR (Public Relations) tevékenység (Propaganda / Nyilvánosság)
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Hunyadiváros. Hunyadiváros Kecskemét Hunyadivárosi Részönkormányzat 2010  A részönkormányzat évben eddig 6 alkalommal ülésezett és 44 határozatot.
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
A GPSGames.hu bemutatkozik GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
Eredmények II. • kreatív foglalkozás: 10 alkalom, 63 fő résztvevő • Police Klub: 11 alkalom, 95 fő • önismereti foglalkozások: 4 alkalom, 39 fő • partneri.
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Csizmadia György Elnök
GLOBAL EXICOR K FT É RD, A SZFALTOZÓ UTCA 43. B. ÉP. Tel:
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
A évi EMH kampány csatlakozási feltételei Hogyan szervezzünk sikeres és mégis költséghatékony városi kampányt? Szerencsi Éva Nemzeti Fejlesztési.
Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!
Helyszínek száma Részvevők megyénként.
Budapest, február 17. Ritkák, de nem kevesek - avagy sok ritka sokra megy,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ XIV. Országos.
„ Átszűrődő üzenetek'‘ Liliom programok Paplanos Péter PR Manager Lilly Hungária Kft.
Balatonfüredi Anna-Bál
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
Pannon Helyi Termék Klaszter Megalakulás: október, közel egy éves előkészítő munka után Fő cél: a régióban fellelhető és előállítható mezőgazdasági.
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Az eseményszervezés formái, eszközei
Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés
SZPONZORÁLT KUTATÁS TÁMOGATÓI AJÁNLAT PARTNER: GFK HUNGÁRIA február 17.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
A MEGÚJULT MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE A DIÁKSPORT DIMENZIÓK TÜKRÉBEN, A DIÁKOLIMPIA TOVÁBBFEJLESZTÉSE.
14.30 Regisztráció Köszöntő – Vértes Tibor, elnök Megnyitó – L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának elnöke
Bemutatkozik a CPL JOBS. Eredmények számokban  1989 óta Európa egyik vezet ő toborzó ügynöksége és HR - szolgáltatója  Európában 8 országban jelenlév.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
A NAKVI szaktanácsadási feladatai október 1-től Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid főigazgató ”A szaktanácsadás szervezeti átalakulása” Budapest, október.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
Az NKE RTK min ő ségbiztosításának jelene és jöv ő je Prof. Dr. Valcsicsák Imre.
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
Egészségvédelem hónapról-hónapra
Tiszátúli Villamosenergia – ipari Szakszervezet TIVISZ Mozgósítás - tapasztalatok Siófok, Vértes Hotel június 20.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Kiszervezett szolgáltatások, amik gördülékenyebbé teszik cége működését.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Balatoni Horgászok Napja 25 éves a BHSZ
Előadás másolata:

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük meg a hagyományos, jótékonysági Szóvivő Bált A legismertebb szóvivők mellett a sajtó, a gazdasági, társadalmi és politikai közélet legismertebb személyiségei is jelen vannak. A Bál bevételét az egyesület gyermekjótékonysági célokra ajánlja fel. Hagyományosan a Szóvivő Bálon adjuk át a „Szavak Embere” és a „Hiteles Tájékoztatásért” díjakat, amelyeket Gáll Gregor szobrászművész ajánlott fel, valamint a „Dr. Lasz György Rendészeti Kommunikációs díjat”, melyet Dr. Lasz György örökösei ajánlottak fel. Első alkalommal a VIII. Szóvivő Bálon a résztvevők a helyszínen ítélik oda a közönségdíjat az általuk legjobbnak tartott szóvivőnek. Kitűnő hangulat, színvonalas műsor, korlátlan és térítésmentes fogyasztási lehetőség!

Programok Érkezés, regisztráció, welcome drink, szavazólapok átvétele Varidance táncbemutató A „Szavak Embere” a „Hiteles tájékoztatásért”, és a „Dr. Lasz György Rendészeti Kommunikációs „ díjak átadása Vacsora Koktélpult Nyitótánc Fellépő művészek Közönségdíj átadása Casino terem (rulette, black jack, póker) Tombola Meglepetések Zene, tánc Éjféli falatok

Média csomagok:  Média támogatók részére, reklámcsomaggal bővített, 10 fős, kedvezményes, szerkesztőségi asztalokat ajánlunk Ft-ért.  Külön megállapodás alapján, barter szerződés lehetséges, előzetes báli beharangozó spot többszöri sugárzása ellentételezéseként 12 fős báli gála asztalt ajánlunk.  A „Bál médiatámogatója” cím felajánlása.  A Médiatámogatónak lehetőséget biztosítunk a rendezvény ünnepi megnyitására, kiemelt köszöntő megtartására (az 5 perces beszédet a médium által meghatározott személy mondhatja el).  Ezen a bálon első alkalommal adunk lehetőséget a média képviselőinek, hogy a helyszínen megszavazzák az általuk legjobbnak tartott szóvivő személyét. Ezt a díjat a médiatámogató képviselője adhatja át.  Jegyrendelés:

Média megjelenési lehetőségek Marketing anyagok:  Plakát, szóróanyag, meghívó  Cégnév, márkanév, logó megjelenítése  „Az est médiatámogatója…” címének elnyerése, megjelenése a marketing anyagokban Rendezvény helyszínen:  Molinó kihelyezése a helyszínen  Tombolára felajánlott értékes ajándékok, a támogató nevének bemondásával, személyes átadás lehetőségével  Promóciós film megjelenítése kivetítőkön  Búcsúcsomag ajándékozási lehetőség

Asztalok elrendezése

Legyen a partnerünk a rendezvény sikeres és látványos megvalósításában! A kölcsönösen el ő nyös együttm ű ködés reményében várjuk szíves megkeresését! Elérhet ő ségeink: Dr. Orodán SándorRácz Zsuzsanna A Magyarországi Szóvivők project manager, Szóvivő Bál Országos Egyesületének elnöke(+36) 30 / (+36) 30 /

VIII. Szóvivő Bál Ez itt az Önök helye! Találkozzunk február 17-én a Budapest Marriott Hotelben!