MGM Channel Csatorna a mozirajongók szórakoztatására minőségi mozifilmekkel és a mozizáshoz kapcsolódó egyéb tartalommal Széles műfajválasztékban kínál.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Advertisements

Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása május, országos és budapesti hallgatottság -
A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
Iskolatörténeti hét  A murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola a központi iskolaépület 50 éves évfordulójára, január 21-től január 26-ig iskolatörténeti.
Palantír Film Vizuális Antropológiai Alapítvány Idegenek a kertemben – filmgyűjtemény fejlesztése Előadó: Füredi Zoltán AZ EURÓPAI INTEGRÁCIÓS ALAP KEDVEZMÉNYEZETTJEINEK.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
Hétköznapi gyülekezeti alkalmak Szerda17 óraImaóra Péntek18 óraIstentisztelet Péntek, szombat, vasárnap ifjúsági találkozó!
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
LifeNetwork – a csatornáról  A LifeNetwork egy olyan életmód csatorna, mely hiteles, közérthető, mégis szórakoztató módon ad választ egészséggel, életmóddal,
linked by isobar ÚJ MARKETING-ÚJ ÜGYNÖKSÉG?1 Miért nem megy gyorsabban? (… I just don’t dig on swine, that’s all) Kovács Zoltán.
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Pápa Városi Televízió.
Repülőgép nagyjavítás. ÍRORSZÁGI PÉLDA Munkaterhelés és kapacitás összehangolása.
Gimnáziumi tagozat 9. a normál tantervű 9.b nyelvi előkészítő.
Jobbágy Tamás MEC MediaLab
Minőségi helyi termékek - Szekszárd és vidéke – Egy helyi termék rendszer működésének tapasztalatai Csillag Péter, ügyvezető Eco-Sensus Közhasznú Nonprofit.
Microsoft Excel Függvények II.
Budapest, január. Tulajdonosi háttér: National Geographic Television, FOX International Channels Magyarországi jelenlét: 1998 július Műsorszolgáltatás.
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
MKE 44. Vándorgyűlése Helyismereti Szekció Győr, július 13. péntek Magdics Erika Szabadhegyi Magyar-Német Középiskola, Győr.
Köszöntő Budai Péter Programmenedzser – IT szakmai programok Microsoft Magyarország.
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
Hirdetések FIKE Főiskolások Ifjúsági Keresztyén Egyesülete.
Hirdetések FIKE. Lánykör – két hetente este 20:00 órától FIKE Barlangba (Bocskai/Avram Iancu tér 15. szám) Október 24. első alkalom Hétfő.
Isten hozott!. Húsvétra hangoló hét április Minden este 19:00 órától bűnbánati alkalom Helyszín: IKE-klub Bocskai(Avram Iancu) tér 15. szám.
MTV Networks Magyarország A Viacom, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari és média vállalkozásának tagja A következő csatornák tartoznak az MTV Networks.
Nyári tábor 2011.
Kalló Imre KAIUAAI.ELTE
ATL - mit hirdessünk és hol?
Mozireklám Készítette: Kovács Zoltán.
Ez a TechNet is a termékbejelentések egyik állomása Az Exchange Server 2007-hez kapcsolódva bemutatjuk a Forefront termékcsaládot is A Windows Vista és.
2005. november 4. Egy híres európai matematikus két dologra volt igen büszke: egyrészt arra, hogy roppant ízletes krumplis fánkot tudott készíteni, másrészt.
2006. január 6..
2008 február 26.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2008 január ● Módszertan Módszertan ● 15+ célcsoport  15+ célcsoport 
2007 július 24.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2007 június ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
2007 augusztus 27.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2007 július ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
2006 december 18.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2006 november ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
2007 november 28.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2007 október ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
Zone Reality Valóság inspirálta dráma, bűntények, különös és megmagyarázhatatlan történetek Változatos könyvtár az élet különböző területeit feldolgozó.
Spektrum Home A Spektrum Home a Spektrum lokális ismeretterjesztő csatorna új brandje. Míg a Spektrum a tágabban értelmezett környezetünk, az univerzum.
2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.
Budapest, január. Tulajdonosi háttér: National Geographic Television, FOX International Channels Magyarországi jelenlét: 2006 november Műsorszolgáltatás.
Környezetismeret 2. osztály
Felügyelő tanári feladatok ellátása a középszintű írásbeli érettségi vizsgán május összeállította: Krausz Attila.
A Zalaegerszegi Televízió nézettségi mutatói A felmérés április- májusában készült.
A Vésztői Református Egyházközség 19
Hírnév! Jólét! VV! Képernyő- és valóságshow - kutatás
Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása február, országos és budapesti hallgatottság -
Általános iskola első osztály
Fischer András© 1 A tudományos kommunikáció esélyei a televízióban - Hogy érzi magát bátyám? - Köszönöm kérdését, jól. - Kifejtené egy kicsit bővebben?
Bánki Hírmondó november. Novemberben történt velünk…
„ A NAGY KÖNYV ” Programtervezet. Mi is ez? év legjelentősebb kulturális eseménye Játék, amelynek lényege, hogy mindenki szavazhat kedvenc magyar.
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
A tanulók felkutatásának és beiskolázásának folyamata Iskolai, önkormányzati kapcsolati táblázat Névtáblázat (adatbázis) Települési útvonal Tájékozató.
Új szigetre érkeztünk, itt normálisak is laknak. Ők hol igazat mondanak, hol hazudnak. 39. A, B és C közül egy lovag, egy lókötő, egy normális. A: Normális.
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakközépiskola
nielsen közönségmérés
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
1 Az igazság ideát van? Montskó Éva, mtv. 2 Célcsoport Az alábbi célcsoportokra vonatkozóan mutatjuk be az adatokat: 4-12 évesek,1.
Ez egy könnyed fogyókúra, amit mindenki be tud tartani...
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
„Mutasd, csinálom, tudom, nem adom fel” tanári továbbképzési program Malaga Február
The leading European entertainment network 2014 SZEPTEMBER 16. SAJTÓREGGELI.
PREZENTÁCIÓ A PREZENTÁLÁSRÓL
A tévés főműsoridő a célkeresztben Látogatottsági adatok után már nézettségi adatok?! Mester Sándor [origo] értékesítési igazgató T-Online Magyarország.
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Szegedi Deák Ferenc Gimnázium
Előadás másolata:

MGM Channel Csatorna a mozirajongók szórakoztatására minőségi mozifilmekkel és a mozizáshoz kapcsolódó egyéb tartalommal Széles műfajválasztékban kínál világsikerű mozifilmeket az egész család részére a nagy klasszikusoktól a közelmúlt mozi sikereiig A Metro Goldwyn Mayer a „Stúdió, amely felépítette Hollywood-ot” Az MGM a világ jelenlegi legnagyobb filmes könyvtárának tulajdonosa; több, mint 200 Oscar díjas alkotással a mozifilmjei között Az MGM Channel-en futó tartalom 83 százaléka a Metro Golwyn Mayer könyvtárából érkezik

MGM Channel Technikai lefedettség: 21.9% Műsoridő: 0-24 Indulás: 2006. október 25. Elsődleges célcsoport: MS18-49 Magyar website: www.mgmchannel.com/hungary

Prime time tematika HÉTFŐ ESTÉK – WESTERN FILMEK A FŐSZEREPBEN Áprilisi kínálat: Délidő, Alamo 13 nap dicsőség, Kaktusz Jack, Vad Bill, Párbaj Diablónál KEDD - AZ MGM KEDVENCE ÁPRILISBAN: WOODY HARRELSON Woody Harrelson az MGM KEDVENCE áprilisban! Nézze meg a hónap színészét minden kedden este különböző szerepekben, köztük a Palmettoban és a Kékharisnyában.

Prime time tematika SZERDA – HOLLYWOODI KLASSZIKUSOK Áprilisi kínálat: A szigetek ura, Idegen a cowboyok között, Gyémántvadászok, Az óriás árnyéka, Elveszettek legendája CSÜTÖRTÖKI SPOTLIGHT – MGM VISSZATEKINTÉS Az ’50-es évek Tartson az MGM csatornával minden csütörtök este, és utazzon az ’50-es évekbe! Olyan filmeket láthat az emlékezetes időszakból, mint a Pleasantville, a Jó estét, jó szerencsét! és a Ház a Carroll Street-en!

Prime time tematika PÉNTEK PÉNTEK: AKCIÓ ÉS BŰN – DONALD STRACHEY REJTÉLYEI Csatlakozzon Donald Strachey nyomozóhoz péntek esténként 20:00 órától és tekintse meg, hogyan oldja meg a bűnügyeket a Veszélyes megbízás és a Halálos ügyletek című filmekben! …. SZOMBAT ÉS VASÁRNAP – CSALÁDI MOZIK ÉS PREMIEREK Áprilisi kínálat: Az ígéret megszállottja, A leggyorsabb Indián, Gorkij Park, A mezítlábas kölyök, Botrány

A közelmúlt mozi sikerei az MGM képernyőjén

Big Screen – kéthetente jelentkező mozi magazin Az MGM csatornára készített exkluzív műsor A legfrissebb Hollywood-i hírek a képernyőn Bemutatja a legfrissebb mozi-és DVD újdonságokat Kéthetente friss tartalom 13 sugárzás 10 nap alatt (1 premier – 12 ismétlés) Szinkronizált, 10 perces epizódok A tartalom szponzor igényekre szabható Struktúra: Tartalom ismertető (0:30 perc) A hét mozifilmje: 1-2 mozifilm bemutatása (2-3 perc) Hírek: vörös szőnyeg, kulisszák mögött, sztár portrék (2 perc) ”Hogy készült?” mozifilm forgatási riport (2 perc) DVD/Blu-ray bemutató (2 perc) MGM Channel specials: születésnapok, események (1 perc)

Műsorrács Napközbeni első vetítések Napközbeni 24 órán belüli ismétlések Teleshopping Big Screen mozi magazin Prime time Késő prime / éjszakai első vetítések Éjszakai 24 órán belüli ismétlések Speciális programok Premierek

A csatorna közönsége: középkorú férfiak Forrás: Nielsen Audience Measurement, ADH%, időszak: 2012. január -február

Átlagos havi nézőszám Source: Nielsen Audience Measurement, Cov, A18-49, F18-49, 2011

Kiemelkedő nézettség hétvégén és hétköznap esténként Forrás: Nielsen Audience Measurement, AMR%, 2012. január-február, 02:00-25:59, MS18-49

158%-os affinitás a középkorú férfiak körében Source: Nielsen Audience Measurement, AFF 2011, M40-59

Top 10 hirdető, 2011 Source: Nielsen Audience Measurement, EQGRP MS18-49, 2011

Top 5 ügynökség, 2011 Source: Nielsen Audience Measurement, EQGRP MS18-49, 2011