CRM Apolló rendszer CRM = Customer Relationship Management

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Tamás Kincső, OSZK, Analitikus Feldolgozó Osztály, osztályvezető A részdokumentumok szolgáltatása az ELDORADO-ban ELDORADO konferencia a partnerkönyvtárakkal.

Kamarai prezentáció sablon
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Készítette: Boros Erzsi
Az új rendszer a CobraConto.NET.
LogControl Raktármenedzsment
SAP best practice üzemeltető cégek számára
WinSzla Windows alapú komplex ügyviteli rendszer
Weblap szerkesztés HTML oldal felépítése Nyitó tag Záró tag Nyitó tag Záró tag oldalfej tözs.
Bitumen Internet Sales 2012
HIDASNÉMETI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS.
Több szerződés, lojális ügyfél Erdős Mihály elnök-vezérigazgató.
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
Erőállóképesség mérése Találjanak teszteket az irodalomban
ÜZLETI TERVEZŐ RENDSZER MÁRKAKERESKEDÉSEK RÉSZÉRE.
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Humánkineziológia szak
Mellár János 5. óra Március 12. v
Vezetékjogi nyilvántartás
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
MFG-Pro váll-ir. rendszer bemutatása
Műveletek logaritmussal
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
Ügyfél Elégedettségi Vizsgáló és Elemző Program
A tételek eljuttatása az iskolákba
1. IS2PRI2 02/96 B.Könyv SIKER A KÖNYVELÉSHEZ. 2. IS2PRI2 02/96 Mi a B.Könyv KönyvelésMérlegEredményAdóAnalitikaForintDevizaKönyvelésMérlegEredményAdóAnalitikaForintDeviza.
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
Szerkezeti elemek teherbírásvizsgálata összetett terhelés esetén:
6. Előadás Merevítő rendszerek típusok, szerepük a tervezésben
Darupályák tervezésének alapjai
Korszerű irodai ügymenet komplex dokumentum-kezelési megoldásokkal.
1 Kétségek között Göd, November 6-7. dr. Kiss József magánszemély.
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
dr. Szalkai István Pannon Egyetem, Veszprém
szakmérnök hallgatók számára
A háború és a modern fegyveres erő
2007. május 22. Debrecen Digitalizálás és elektronikus hozzáférés 1 DEA: a Debreceni Egyetem elektronikus Archívuma Karácsony Gyöngyi DE Egyetemi és Nemzeti.
ÉRDEKEGYEZTETÉS ÉRDEKKÉPVISELET
A pneumatika alapjai A pneumatikában alkalmazott építőelemek és működésük vezérlő elemek (szelepek)
Csurik Magda Országos Tisztifőorvosi Hivatal
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
2006. Peer-to-Peer (P2P) hálózatok Távközlési és Médiainformatikai Tanszék.
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
A HUNAGI közösség és a CASCADOSS Dr. Remetey-Fülöpp Gábor főtitkár HUN A GI CASCADOSS REGIONÁLIS MŰHELY SZEGED, JANUÁR
QualcoDuna interkalibráció Talaj- és levegövizsgálati körmérések évi értékelése (2007.) Dr. Biliczkiné Gaál Piroska VITUKI Kht. Minőségbiztosítási és Ellenőrzési.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
A StoreWizard webáruház bemutatása
Virtuális Méréstechnika Sub-VI és grafikonok 1 Makan Gergely, Vadai Gergely v
Mérés és adatgyűjtés laboratóriumi gyakorlat - levelező Sub-VI és grafikonok 1 Mingesz Róbert V
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
C. R. M ? SZÁMADÓ NAP C. R. M SZÁMADÓ NAP 2006.
Excel vagy… …szuperszoftver!
Tantárgygondozó szaktanácsadás
Dokumentumkezelő rendszer javaslat PTR zRt. részére
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Az Office 2007 új grafikus felülete
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
Egységes tartalomkezelés - Adatharmonizálás ECM filozófiával -
Csoportmunkát támogató szoftverek
„Nem a papírra van szükség, hanem a rajta lévő információra!”
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Első az ügyfél, de hogy érem el?
Vállalatirányítási rendszerek alapjai
Előadás másolata:

CRM Apolló rendszer CRM = Customer Relationship Management (az ügyfélkapcsolatok kezelése) Készítette: Apolló Szoftver Kft

CRM Apolló rendszer CRM általános fogalma : egy cég partnerei felé irányuló folyamatok leírása. A CRM szoftver célja, hogy ezeket a folyamatokat támogassa, illetve hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tárolja.

CRM Apolló rendszer A CRM Apolló rendszer több funkcióval egészül ki: CRM általános fogalma : egy cég partnerei felé irányuló folyamatainak leírása. A CRM szoftver célja, hogy ezeket a folyamatokat támogassa, illetve hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tárolja. A CRM Apolló rendszer több funkcióval egészül ki: Dokumentumok kezelése Szerződések nyilvántartása Szerződések és munkalapok alapján automatikus számlázás Projektkezelés Feladatok kezelése Automatikus ügyintézés

Apolló rendszer felépítése „back office” irodai alkalmazás „front office” cég tevékenységének szoftvere: készletgazdálkodás, szolgáltatás, … Egyedi igényre kidolgozott, CRM modult kiegészítő rendszer Pl. helységgazdálkodás, rendezvényszervezés, közüzem, hulladékgazdálkodás, fuvarozás, … Általános CRM modul

optimális vezetői döntéshez. CRM program nélkül V e v ő k Elszigetelt információk nem járulnak hozzá az optimális vezetői döntéshez.

CRM programmal V e v ő k Az információk egy egységes adatbázisba kerülnek, melyből megfontolt döntések hozhatóak.

Képernyő szerkezete Munkatársak listája Aktuális munkatárs részletes adatai CRM funkciók Aktuális munkatárshoz tartozó feljegyzések, dokumentumok, feladatok Menük

Partnerek Marketing Üzleti valamennyi VIP

Marketing partnertörzs A kiválasztottakról etikette nyomatható megnézhető web lapja e-mail írható Kérdőívet tölthetünk ki - kiértékelhető

Marketing partnertörzs Bármilyen Excel fájlból feltölthető:

Üzleti partnerek Valamennyi – Apolló modulokban is használható - ügyfeleket látjuk. Ügyfelenként látjuk azok munkatársainak adatait és a céggel kapcsolatban felhalmozott információkat.

Üzleti partnerek Ügyféladat karbantartáson felül: Megnézhetőek számlái Színes lámpa jelzi hitelképességét Lekérhetjük az ügyfelek közül: lemorzsolódó, elveszett, elhanyagolt vevőket a legjobbakat – különleges elbánást igényel vásárlási szokásait, tendenciáit

Kiemelt ügyfelek A kiemelt ügyfelekre több figyelmet kell fordítani. Külön képernyőn kezeljük őket. Adattartalma megegyezik a korábban részletezett „általános” ügyfelek adataival.

Munkatársak Munkatársaink adatai és velük kapcsolatos információk:

Munkatársak Munkatársak a teljes CRM rendszer használata nélkül bemehetnek a „kis” CRM-be ahol megnézhetik a heti és havi feladataikat, rögzíthetik az elvégzett munkákat.

Vevő szerződések

Vevő szerződések Egy szerződés egy fej és egy vagy több alpontból állhat. Lehet egyszeri vagy folyamatos teljesítésű. Életútját végigkövethetjük a tervezéstől a lezárásig. „Minta” szerződésekből a szerződés adataival automatikus szerződés készíthető. (MS WORD) Egyedileg vagy automatikusan számlázhatóak. Elemezhetjük szerződéseinket A szerződésekkel kapcsolatban készült munkalapokat rögzíthetjük. Szerződésenként: Események Munkalapok Feljegyzések Dokumentumok

Vevői szerződések fej adatai

Vevői szerződések alpontjai

Vevői szerződés készítése A „minta” szerződésben megadhatjuk a mezőhivatkozásokat:

Vevői szerződés : számlázás

Vevői szerződés : jelentés

Szállítói rendelések Adattartalma megegyezik a vevő szerződésével, csak számlázás helyett rögzítjük a kapott számla adatait. Itt igazolhatjuk a bejövő számlákat, a szerződés adatait összevethetjük a tényadatokkal.

Projektszervezés

Projektszervezés Egy fej és egy vagy több alpontból állhat. Lefedi a teljes projekt életútját. Az alapadatokon felül tervadatokat is felvehetünk. „Minta” szerződésekből a szerződés adataival automatikus szerződés készíthető. (MS WORD) Egyedileg számlázhatóak. Elemezhetjük szerződéseinket A szerződésekkel kapcsolatban készült munkalapokat rögzíthetjük. Projektenként: Részfeladokat Események Munkalapok Feljegyzések Dokumentumok

Projektszervezés : terv- és tényadatok Megnézhetjük a következő 7 ill. 30 nap faladatunkat:

Dokumentumok Az ügyfelekhez rendelt dokumentumok egységes szerkezetben mappánkénti bontásban is megtekinthető. A mappákhoz hozzáférési jogosultságot rendelhetünk. Az OUTLOOK leveleket is csatolhatunk dokumentumként. Iratokat szkennelhetünk, csatolhatunk, melyet később megnézhetünk..

Feljegyzések A kevésbé fontos, időálló információk tárolására.

Feladatok

Feladatok Külön látható Saját feladatok A kiadott, számon kérendő feladatok Az összes aktuális feladat A projektből és az ügyfélszolgálatból származtatott feladatok automatikusan megjelennek. Nem csak személyre szóló, hanem csoportfeladatokat is kiadhatunk Feladatok átadhatóak OUTLOOK naptárba Vagy OUTLOOK feladatok közé. Az elvégzendő feladat A CRM modul mindegyik képernyőjén 2 percenként frissül és jelzi az esetleges új, kapott faladatokat.

Ügyfélszolgálat (kivitelezés alatt) Ügyintézéshez felhasználók által (is) készíthető, módosítható sémákat: Séma: 1. Ügymenet leírása:

Ügyfélszolgálat (kivitelezés alatt) Séma: 2. Lépések megadása Az ügyfélszolgálat munkatársa az ügyfél azonosítása után felveszi a jelzett, elvégzendő feladatot, mely elvégzéséhez választ egyet a sémák közül. A feladatot megkapja az illetékes munkatárs, aki végrehajtását bejegyzi a rendszerbe.

Statisztikák

Törzsadatok

Törzsadatok Szervezeti felépítés felhasználható munkatársak besorolására és csoport- feladatok kiadásakor.

Törzsadatok Szabadon szerkeszthető a kérdőívek tartalma:

Törzsadatok Dokumentumok mappái és hozzáférés jogosultságai (SQL csak)

Törzsadatok Szerződéseknél konkrét áll mellett hivatkozhatunk cikkszámra is, melyben a díjak időszakonként változhatnak.

Törzsadatok Dokumentumok, feljegyzések keletkezési helye is szerkeszthető:

CRM Apolló rendszer jogosultságai

CRM Apolló rendszer Részletes tájékoztató kérése: info@multi.hu