Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
XXII. Koinónia genézius thábor Hidegszamos 2011 július 13 (Szerda) – július 19 (Kedd)
Advertisements

Az olasz diákok megérkezése Az első napon, mikor az olasz diákok megérkeztek, két csoportban ismerhették meg közelebbről is a magyar a nyelvet. Később.
Klasszikus London.
Tejbemérés Magyarlónán
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Ebben a tanévben is lesz
Van már programod nyárra? Valami különleges,egyedi……..
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Természetismeret 6. A Föld
Kedves kolleganők, kedves kollegák, ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a Húsvéti szabadságolásra. ( Fürdőruha nem szükséges, tulajdonképpen.
Álom Kedves kolleganők, kedves kollegák, A cég vezetősége ahogy minden évben, úgy az idén is gondoskodik róla, hogy szabadságukat kellemesen töltsék.
Eger várától a Gyergyói havasokig 1. utazás október
Siófok, ahol a FESTŐ műterme áll. Első tájképe is itt készült,
Ezúton szeretném meghívni minden kedves barátomat egy 3 napos látogatásra új otthonomba.
Incentive és prémium utak a Bono Utazási Központtól.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Jelentkezési határidő: április 20.
Kedves kolléganők, kedves kollégák! Ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a nyári szabadságolásra! ( Fürdőruha nem szükséges, egymás.
SKÓCIA –
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Csodálatos képek Némelyiket el sem hiszed....
GYŐRI ÖTTUSA JELENTKEZZ!!!.
Isten hozott!. Húsvétra hangoló hét április Minden este 19:00 órától bűnbánati alkalom Helyszín: IKE-klub Bocskai(Avram Iancu) tér 15. szám.
Nyári tábor 2011.
Készítette: Fröhlich Noémi
Idegenvezetők világnapja Idegenvezetők világnapja történelmi bemutató óta számos országban ünneplik az Idegenvezetői Világnapot. Némely európai.
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
„ Pest megye természetismereti séta Beliczay sziget - Tőzike tanösvény
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Amerika Narancsík Eszter.
Dubai, a fények városa Szerző: Tari Tímea SZTE-GYTK
Jókai Mór Városi Könyvtár, Pápa
A Magyar Nőorvos Társaság Dél- nyugat Dunántúli Szekciójának XII
 A világ 20 legnagyobb légikikötője közül 14 itt található (Chicago,New York, Dallas, Los Angeles, Atlanta, STB....).
HULLÁM KEMPING.
A Vésztői Református Egyházközség 19
CAPRI Ahogy én láttam Saját fotókból készítette: Dr Bajzák Tamásné Automata képtovábbítás 2008 október.
Szakmai gyakorlat Németországban CHEMNITZ 2011 júl. 31-aug 27 8 keresked ő, 8 szakács, 8 „ügyviteles”
MADEIRA és PORTO SANTO 2008 november 3. rész
2014. augusztus 13. (szerda) Koronázási Szertartásjáték főpróbája Nemzeti Emlékhely.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
BAHRAIN.
Comenius project. 3-kor indultunk az iskola elől kisbusszal a reptérre, ahová 4-kor érkeztünk ki. A rep- téren jól teletömtük ma- gunkat KFC-s kajával.
SÍTÁBOR Ebben a tanévben is lesz SÍTÁBOR. Hova utazunk: AUSZTRIA OLASZORSZÁG.
Fred Brewer angol kalóz kalandozásai Francis Drake-kel
Obervellach, Karintia -A képek a 2010-es táborunkban készültek-
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
2014. Április 2-6 IV.Comenius találkozó Szicília - Agrigento.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Ez egy könnyed fogyókúra, amit mindenki be tud tartani...
A kék szépség A Son Doong ötször nagyobb, mint a Phong Nha-barlang, melyet korábban Vietnam legnagyobb barlangjának tartottak. A legtágasabb helyeken.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Meghívó Föld napi rendezvényekre
TANÉVNYITÓ szeptember órakor
1 WEEK COURSE FOR EUROPIAN TEACHERS OF GEOGRAPHY AT SECONDARY LEVEL
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
NAPIREND, KÁRPÁTALJA Határtalanul utazás.
Elsüllyedt világot rejt a Föld legnagyobb barlangja
Koronázási Szertartásjáték főpróbája
Dánia.
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
2010 Havi naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné változtatni.
2010. január HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP 1 2 3
17. AZ ABRÁZIÓ.
Előadás másolata:

Vitorlázás Horvátországban

1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után egy csodálatos délutáni sétát teszünk a vízesések között(a legnagyobb 70 méter).

2.nap • Vasárnap reggel indulunk a tenger felé, 11 óra körüli Trogirba érkezünk, városnézés, hajóátvétel. Ebéd után indulunk Hvar sziget felé, ahol egy kitűnő yachtkikötő vagy horgonyzóhely fogad (ACI- marina- Palmizana).Hvar felé útközben Brac sziget mellet elhaladva egy kristálytiszta vizű öbölben rövid időre lehorgonyzunk.

3.nap Hétfő délelőtt indulunk Korcula irányába, közbe jó idő esetén Scedro sziget melletti öblökben fürdőzhetünk, ebéd a hajón. Este érkezés Korculába, ahol városnézés.

4.nap • Kedd délelőtt fürdőzés Korcula homokos tengerpartján, majd a sziget partja mentén, ha az idő engedi, Vis szigetre hajózunk, ahol Komiza városában kötünk ki. Este egy Különleges étterem vendégei leszünk.

5.nap • Szerda reggel napsütéses idő esetén a Bisevoi kékbarlang megtekintése után indulunk vissza Trogir irányába. Délután hazaindulás, szinte végig autópálya.

Költségek • 6 fő esetén : 250€/ fő, amely tartalmaz két alkalom jachtkikötőben való megállást. Utazás egyénileg, fejenként 11000Ft körül. • Ez a bemutató egy 5 napos vitorlázás ismertetője, amely igény esetén módosítható. (Plitvica kihagyható, ha már láttátok.) • A hajó pár éves, szép állapotú, extra felszereltségű. 13 méter(42 láb) hosszú, • 3 kabinnal + nappali+ 2 fürdő(400 liter víztartály; hideg-melegvíz ).Zuhany a fürdőplatformon is.

Időpontok • Last minute: Augusztus :300€/ fő (kikötői díj nélkül) • Szeptember 19-23: 250€/ fő(fenti tájékoztató szerint) • Szeptember 27-től igény szerint Tel: Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Huszár Árpád