Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Készítette: Pósa Szabolcs Németh Gábor
Önkéntesség a Szolidaritás Évében
A roma családok segítése a csecsemőmasszázs módszerével. Gyakorlati útmutatás az egyéni és csoportos csecsemőmasszázs oktatásában a roma lakosság körében.
Kiutak a válságból?. Kiút feltételei • Rendszerszemlélet • Szociális igazságosság • Környezet eltartóképesség szerinti használata • Paradigmaváltás •
Önkéntes program a Budapest Kőbányai Önkormányzat
Aki a lelkileg is összetört nemzetnek kiutat mutatott 77évvel ezelőtt hunyt el Klebelsberg Kuno ( ) ISTENEM ÁLD MEG A NEMZETET.
Szabadidő szervezés! IGEN!. 6 ISKOLÁBAN? IGEN!? Célok, feladatok - szabadidős és kulturális igények felmérése - a pedagógiai programhoz kapcsolódó tanórán.
Csináljunk üzletet! Avagy,
A Cyber katica csapat Bökönyi Katalin 11.A Dézsi Pál 11.A
© Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. Önkéntes oktatói tapasztalatok.
A tanári munka értékelése
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
Önkéntesség Miért is jó a Nyíregyházi Főiskola diákjaként önkéntes munkát vállalni és miért különösen jó ez egy Tanodában? Készítette: Hajdu Zsolt és Dudás.
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Magyarország 2015 TÁRSADALMI KOHÉZIÓ: JÖVŐKÉP ÉS TENNIVALÓK.
CIVIL SZERVEZETEK A civil szervezetek gyakorlatilag az élet minden területén jelen vannak: A civilek egyesületeket, klubokat hoznak létre Lehetőség az.
Digitális technika, digitális áramkörök
1 „Az FSZH hosszú és rövidtávú elképzelései a foglalkoztatási célú civil szervezetekkel való együttműködésre, különös tekintettel a szolgáltatás-vásárlásokra.
„A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása” módszertani megalapozása” kiemelt projekt kiemelt projekt.
10 állítás a gyerekek internethasználatáról
A LEADER és a közigazgatás Készítette: Dr. Tóth Andrea.
dr. Földy Ferenc Operatív Program Kft február 23.
Velünk egy jobb világért! II. Országos Módszertani Konferencia Beszámoló az elmúlt 1 év Munkájáról.
„Rendőrkézen a 9. D”. Az iskolában minden osztály kapott egy közintézményt a városban amiről a suli napra prezentációt kellett csinálnia. Nekünk nagy.
Hogyan segítik a tanításkísérő szemináriumok az összefüggő egyéni szakmai gyakorlatot? ELTE PPK N. Kollár Katalin
Bemutató - Prezentation
A projekttervezés alapjai A „jó projekt” ismérvei
Minden levelemet az inboxomból szabályokkal és kézzel millió kis almappába rendezgettem naponta Amikor ez elkészült, mindig úgy éreztem, tényleg készen.
OKJ vizsgák 2010 Informatika Szabó András Petrik TISZK.
12. Kulturális önszerveződés, önkéntesség
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
BIZTONSÁGOS KARBANTARTÁS Helyszín, dátum Egészséges munkahelyek kampány
MI LENNE, HA… Kérjük, hangfalaikat kapcsolják be, és halkítsák le mobiltelefonjaikat! Köszönjük. Készítették: Dorka Mimi Oli Adam és Eve 2050 tavaszán.
Polgár az Európai Unióban A „Révaisok Uniója” által készített prezentáció
1 Témafelvetés Tanulásmódszertan 2. kurzusra Papp Endre – Molnár Attila.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
BOLDOGOK, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek.
Családi csoport konferencia. a kliens egy ösztönző és őt bevonó hozzáállásból profitál a legtöbbet minden ember felelős a cselekedeteiért, és tiszteletben.
Bevezetés az operációs rendszerek világába TMG SZK.
Törköly Rózsa: Csonkig kell égni
TÁMOP / Projektmegbeszélés Jánoshalma,
Projekt eredményeinek disszeminációja – Általános projektbemutató ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban lévő önkormányzatok számára”
Simon Gabriella A papíralapú portfólió
SCBK Üdvözlünk a klubban!. SCBK Ti miért vagytok olyan fontosak?
Születésnapodra sok szeretettel
Önkéntesség, mint társadalmi szerepvállalás
Kockázatkezelés. Nem tartják fontosnak, mert  „A kockázatelemzés időrabló és unalmas feladat”  Ezzel szemben –jó lenne, ha a „jövőbe láthatnánk” –rengeteg.
Állatorvosi outsourcing Turóczy-Faritz Judit Praxismenedzsment Konferencia 2014.
Okos kütyük a mindennapi életünkben 
SZÉLESSÉGI BEJÁRÁS Pap Imre DVX468. A bejárás Meglátogatjuk az első csúcsot, majd ennek a csúcsnak az összes szomszédját. Aztán ezen szomszédok összes.
Algebrai kifejezések Nem tudod? SEGÍTEK!.
A társadalmi részvétel elve és az NGO-k jogai dr. Pánovics Attila március 5.
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
ÓZDI JÁRÁSI FELZÁRKÓZÁSI KEREKASZTAL 2. ÜLÉSE „Területi együttműködést segítő programok kialakítása az ózdi járásban” ÁROP-1.A
A támogatott lakhatás kihívásai
Hálózatok Támogató, segítő szerepek az ifjúsági munkában.
A projektek hosszú távú előnye – tartós foglalkoztatás A projekt generáló szerepe, a továbblépés lehetőségei, komplex fejlesztési elképzelések.
DI DDIV DIVERSITY SPECTRUM LYNN GARDNER HEFFRON
Valuable Variable Very able Abonyi Dávid – elnök
SZÖM II. ÖNÉRTÉKELÉS TAPASZTALATAI
6. Kritikai áttekintés és Vezetői összefoglaló
ÖNKÉNTESSÉGI PROGRAM AZ ORSZÁGOS IDEGENNYELVŰ KÖNYVTÁRBAN
A projektek hosszú távú előnye – tartós foglalkoztatás
Előadás másolata:

Állattartás mindenkinek

Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet a gyermeknevelésnek – Állati kapcsolataink, az emberi kapcsolataink sikerességét is elősegíti • Azonban nem mindenki tud állatot tartani otthon (kis lakás, kevés pénz)

Kinek segítünk? • Árva állatok megsegítése önkéntesség révén • Ezzel fontos tapasztalatokat adva az önkénteseknek • Kevesebb teher a társadalomnak, általános erkölcsi fejlődés

A projekt szervezése • Felmértük mit tudunk csinálni két nap alatt • Létrehoztunk egy „elképzelt” szervezetet, ahol mindenki kapott feladatot • Meglátogattuk a menhelyeket, önkénteskedtünk

A feladatok • Kapcsolattartás más szervezetekkel - Balázs • Helyszíni feladatok beosztása - Amina • Prezentáció - Bence • Állatok igényeinek felmérése – C’mon • Önkéntesség - mindenki

Előnyök és hátrányok Előnyök Hátrányok Menhelynek tudtunk segíteni, hasznos, produktív munkát végeztünk Az idő rövidsége miatt nem tudtunk, igazán hatékony munkát végezni Mindenki kivette a részét a feladatokból Nagyon kevés embert vontunk be, kevés nyilvánosság A rövidtávú célt elértük és nagyon jól éreztük magunkat, vissza akarunk majd menni A hosszú távú célunk érdekében keveset tudtunk tenni

Köszönjük a figyelmet!