A NŐK FÖLDRAJZA.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Depresszió helyett Mondj IGEN-t az életre!!! :27.
Advertisements

Az első világháború vége és a hatalmi politika kiújulása
A KÖZÉPKORI VÁROS.
Természetes népmozgalom
Nomádok közt Afrikában prezentáció a 7.o. földrajz tananyaghoz
A Föld képe, ahogyan az Apollo 17-ről látták.
Acute Silence Syndrome • •Vérnyomás •Vércukor •Álmatlanság •Női hormon alultermelése •Megfoganási nehézség •Menstruációs zavar.
Család.
Meteórák - Görögország Trevi –kút Róma Lépcső Vatikán.
A nőkről.
A világ az I. világháború előestéjén
EURÓPA ÉS AZ EURÓPÁN KÍVÜLI VILÁG A SZÁZADBAN
TÖRTÉNETE.
A világon a legmélyebb árok nem a „Csillagok háborújában”található, hanem Oroszországban A gyémánt kitermelésre használt óriási árok Oroszországban, Kelet-Szibériában,
Az Európai Unió a globális világban Készítette: Kozák Magdolna.
Nemzetközi kapcsolatok története
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Gyarmatosítás.
Landmarks.
MINŐSÉGJELZŐ mondatelemzési gyakorlás
„EU-s tartalmak az oktatásban" Pedagógustovábbképzési program Budapest, 2008 április „Mondd el és meghallgatom. Írd le és elolvasom. Vonj be és megtanulom.”
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
27 juillet :04:10 h. Paques sziget Zulu kunyhók Dél-Afrikában.
Szörfözés a,,szivárványon” Hullámvasút a természetben.
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” Zsolt. 9: 10 „Akik az Úrban bíznak, olyanok, mint a Sion.
Jelkép-ország Jakab Sándor Kálmán
A NŐK FÖLDRAJZA.
Politikai és szociálgeográfia I.
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
1914.
Áldom szent neved, ha az út a pusztában vezet, A száraz, kietlen helyen, áldom nevedet!
C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 C.E.P.M. - Bruxelles, 12 janvier 2005 A GM növények termelésének helyzete a világon és az EU-ban...
Kína 中华人民共和国 outub e.com /watc h?v=2 TRs2s- 22tg.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
The Magic Tap. Magic tap, which appears to float in the sky with an endless supply of water. In actuality, there is a pipe hidden in the stream of water.
Kormorán: A Reménység Temploma Ének: Varga Miklós
Szellemes mondások Zene: Enya - Celts Kattintással tovább!
A VERSAILLES-WASHINGTONI BÉKERENDSZER
A férfi földrajza.
Bízom csendesen.
ben Európában telepítették a világ napelemes rendszereinek 70%-át, 2013-ban ez az arány már csak 28% volt, - az új PV (photovoltaic - fotovillamos.
Az Úr házai …te Péter vagy, és ezen a kősziklán építem fel az én anyaszentegyházamat... - Máté evangéliuma 16,13-20.
Belépés a felsőoktatásba: nemzetközi tendenciák Jelentkezési tendenciák kutatás – műhelykonferencia június 16. Kasza Georgina.
A „nagy háború” okai 36. lecke Készítette: Vezér Zalán.
Kőrösi Csoma Sándor Készítette: Falusi Renátó. Születése gyermekkora Születése: április 4-én Kőrösön. „Ha egyszer gyaloglásnak indult, a cél előtt.
TÉMAKÖR: A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ: szeptember szeptember 2.
CSODÁLATOS VILÁG.
A világ az első világháború után. Egy új korszak kezdete  Első világháború  A „nagy háború”  A világ megváltozott  Warum?  anyagban és emberben a.
VeloREX adventure 3 whells, km, 2 people. Magamról: Pulay Sándor 1971-ben születtem Komárnóban /Révkomárom/ 1989-ben végeztem vas és fémszerkezeti.
405. Ne félj, mert enyém vagy, ne félj, ne félj! Neveden hívtalak, szeretlek én. Szeretlek, enyém vagy, ne félj, ne félj! Én megváltottalak!, Dicséretek.
Az Európán kívüli világ A felfedezők kora. India és Kína Indiai-félsziget rádzsa, maharadzsa A hatalmas Indiai-félsziget sok királyságokból áll (rádzsa,
A világ az első világháború után
Feladatok.
Zsüri az Európa-bajnokságon, Baku, Azerbajdzsán
EURÓPA AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚ UTÁN
Tea fogyasztási szokások változása
A szövetségesek felülkerekedése
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Szövetségi rendszerek
A foglalkoztatáspolitika jövője az Európai Unióban
Eszkimók.
„Életet adó kávé”.
25. ÉGHAJLAT.
Látványos képek a Világ minden tájáról.
a mézzel folyó földeken, Hol nincs hiányom semmiben, áldom nevedet.
Kormorán: A Reménység Temploma Ének: Varga Miklós
Forró övezet Földrajz VII. évfolyam.
CSODÁLATOS KÉPEK.
A gyarmatosítás folyamata
DÉL-KOREA 대한민국.
Előadás másolata:

A NŐK FÖLDRAJZA

15-20 évesig: olyan mint Afrika…, félig felfedezett, félig vad 20-30 évesig: …Amerika… teljesen felfedezett, s tudományosan tökéletes 30-35 évesig: …India, Japán… nagyon forró, bölcs és gyönyörű 35-40 évesig: …Franciaország… félig lerombolva a háború után, de mindig kívánatos 40-50 évesig: olyan mint Németország… elvesztette a háborút, de nem reménytelen

50-60 évesig: olyan mint a Don folyó, nagyon széles és nagyon csendes 60-70 évesig: …Anglia… dicsőséges múlttal, de jövő nélkül 70 év felett: olyan mint Szibéria… mindenki tudja, hol van, de senki sem akar odamenni.

A FÉRFIAK FÖLDRAJZA

15-20 évesig: olyan mint Kína… potenciája óriási, jövője beláthatatlan, senki sem veszi komolyan 20-25 évesig: szakasztott XVIII. századi Franciaország 25-30 évesig: olyan mint Oroszország… hatalmasnak képzeli magát, de még mindig a pia és az örömlányok irányítják 30-35 évesig: olyan mint Olaszország… csábító, izgató, derűs és féktelen, ha nőkről van szó 35-40 évesig: olyan mint Brazília… egyre több éhes szájat tart el, és már a foci és az autók érdeklik

40-50 évesig: …mint Németország, láthatjuk, hatalmasra nőtt, van pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csődöt mond 50-60 évesig: olyan mint a Vatikán, már csak az Úrban bízik, mert csak ő segíthet az ágyban 60 év felett: a férfi olyan, mint Kelet-Európa… egyfolytában az elmúlt 40 éven gondolkodik, hogy hol cseszte el az életét!