Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jártam a hegyeket, a hegyoldalakat borító erdőket, és csodáltam a természet szépségét, a fenséges tájakat…
Advertisements

A boldog emberek tudják,
Kis Angyalkák.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
A HÁROM FA.
A házasság még nem a mennyország
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
A SIKERES ÉLET TITKA.
Harang csendül, Ének zendül, Messze zsong a hálaének
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Egy kis gesztus.
Isten?.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Ady Endre: Karácsony Webgabona Kft.
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Kis Angyalkák.
Reformáció = Megújulás. Tegnap megértettük, hogy megújulni… csak szabadon lehet!
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Folyamodjatok az Úrhoz,
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
Ki az ember? Isten eltorzult képe Francis A. Schaeffer:
Te vagy az, akibõl élet árad,
A VÉGZŐS EGYETEMISTA.
ASZERETET EREJE EREJE Ha valaki elolvasná a világon fellelhető összes írást a szeretetről, valószínűleg nem tudná kiszűrni, hogy melyik igaz és melyik.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT! Az új év küszöbén fogadjunk meg néhány jó tanácsot, hogy valóban boldog, békés esztendőnk legyen!
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Volt egyszer egy ember akinek volt négy fia. Meg akarta őket taníani arra, hogy ne itélkezzenek elhamarkodottan, gyorsan, a dolgok felett. Egy feladatot.
Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen.
Mindig kapcsolatban Vele
Gyermek, akit kölcsönkaptál. Anna példája (1Sám 1,11) Erős fogadalmat tett (Anna), Erős fogadalmat tett (Anna), és ezt mondta: és ezt mondta: Seregek.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Új hálaének áldja Istent
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
Hiszem és vallom Az Apostoli Hitvallás
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
1. Üdvözlégy Mária, kegyelmek Anyja! Kiért az ég Ura csodáit adja. ||: Ave, Ave, Ave Maria! :||
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
(olvasmány). „Örül a szívem és ujjong a lelkem, testem is biztonságban van. Megismerteted velem az élet útját, Teljes öröm van tenálad.” (Zsoltárok 16,
A 5. parancsolat „Tiszteld apádat és anyádat…”
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
A tékozló fiú (Lukács 15, 11-32)
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Áldozatkész szolgálat János 12,20-26
1. Boldogok a lelki szegények:
A teremtő és gondviselő Atya
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Előadás másolata:

Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES

Te mit VÁLTOZTATNÁL MEG az életedben? A KÜLSŐDET A VISELKEDÉSEDET A LAKÓHELYEDET Te mit VÁLTOZTATNÁL MEG az életedben? AZ ANYAGI HELYZETEDET A BARÁTAIDAT A SZOBÁD BÚTORAIT A CSALÁDODAT A NAPIRENDEDET A TÁRGYAIDAT AZ ISKOLÁDAT A SZOKÁSAIDAT

EGY FIATALEMBER MEG AKARTA VÁLTOZTATNI AZ ÉLETÉT EZÉRT ELHAGYTA   A CSALÁDJÁT, AZ OTTHONÁT, A BARÁTAIT, A PÉNZÉT, MINDEN TULAJDONÁT   CHRIS MCCANDLES   EGY KÖNYV ÉS EGY FILM IS KÉSZÜLT TÖRTÉNETÉBŐL

OLVASD EL NAPLÓJÁNAK NÉHÁNY RÉSZLETÉT ÉS TALÁLGASS! MI TÖRTÉNT VELE? OLVASD EL NAPLÓJÁNAK NÉHÁNY RÉSZLETÉT ÉS TALÁLGASS! ”NINCS SZÜKSÉGEM SEMMIRE. ELÉG AZ ÉLETHEZ A TERMÉSZET.” ”ISTENEM, NAGYSZERŰ DOLOG ÉLNI. KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM!” ”TELJES SZABADSÁG. AZ ÚT AZ OTTHONOM.” ”I AM TRAPPED IN THE WILD.” ”NAGYON GYENGE. BETEG A KRUMPLITÓL. NEM TUDOK FELÁLLNI. ÉHSÉG. VESZÉLY. „BOLDOG ÉLETEM VOLT, KÖSZÖNÖM AZ ÚRNAK. ISTEN ÁLDJON MINDENKIT!”

Olvasd el a szöveget Chrisről! Mit tudtál meg róla? Ki volt ez a fiú? Milyen élete volt az utazás előtt? Mikor és hogyan hagyta el a családját? Miért? Mi volt a terve? Mennyi ideig tartott az út? Hogyan utazott? Hogyan élt? Mi történt vele az utolsó hónapokban? Hogyan találták meg? Milyen volt akkor?

Olvasd el, mit írtak a kommentelők Chrisről! Néhányan bolondnak tartják, őrültnek, öngyilkosnak, de számomra ő egy hős, aki megtestesít sok mindent, amiben én is hiszek. Szeretném egyszer bejárni az útját. Kiakaszt, hogy az emberek ezt a fickót az ostobaságáért csodálják. Köze nincs a bátorsághoz vagy a kitartáshoz, csak egy nagy gyerek volt, akinek romantikus elképzelései voltak a természetről. Azt sem tudta, mit csinál.... Szomorú, hogy az emberek nem értik meg őt. Szerintem fantasztikus, hogy megpróbált az álmai, a hite szerint élni. Nem is értem, hogy lehet egy ilyen idiótát isteníteni. Ez a srác két évre a pokolba vetette a családját . Egy önző dög volt. Idióta? Túl erős szó. Lehet, hogy megtévesztett, naiv, önző, makacs... de nem ostoba. Tudta, mit akar. McCandless bolond volt, hogy nem a megfelelő felszereléssel indult az útnak. Akkor nem halt volna meg. Ez a srác megértette, milyen boldog lehetsz odakint… de egy dologra későn jött rá: a boldogság akkor az igazi, ha megosztod másokkal.

Te mit gondolsz CHRISről? BOLDOG BOLOND MAKACS FELELŐTLEN HŐS ÖNZŐ BÁTOR SZABAD HITT AZ ÁLMAIBAN MEGTALÁLTA ÖNMAGÁT NAIV KITARTÓ CSODÁLATOS KÜZDÖTT A TERMÉSZETTEL

MIT JELENT SZÁMODRA A SZABADSÁG? VANNAK-E KORLÁTAI A SZABADSÁGNAK?

ITT HALT MEG SZERETETT FIUNK, CHRIS KALANDOS UTAZÁSA KÖZBEN, AMELY SORÁN AZT KERESTE, HOGYAN TUDNÁ LEGJOBBAN MEGÉLNI ISTENTŐL KAPOTT AJÁNDÉKÁT, AZ ÉLETET. UTOLSÓ SZAVAIVAL: „BOLDOG ÉLETEM VOLT, KÖSZÖNÖM AZ ÚRNAK. ISTEN ÁLDJON MINDENKIT !”, LELKÉT A VILÁGNAK AJÁNLJUK. A MCCANDLES CSALÁD