Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Váczy Zsuzsa közoktatási szakértő, Bp május 13. OPKM.
Advertisements

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK
TASKI swingo 455 Erős. Tömör. Kényelmes.. Fő tulajdonságok • optimalizált gépmagasság, hogy az asztalok alá is beférjen • erőteljes gépezet a nehezen.
Műfogsor ragasztó teszt Január Németország
TÁPEGYSÉGEK Mi van a konnektorban?.
Kliens-szerver architektúra
Súroló H 402 Kézi használat. ERGONOMIKUS PROFESSZIONÁLIS SÚROLÓ SZÁRÍTÓGÉP.
A sokoldalú kombináció – m-drill
Finanszírozott segédeszköz kölcsönzés országos lefedettséggel
HOSTWARE Gyógyászat.
Váltóállítás egyedi inverterrel
A szociális szolgáltatásokhoz kapcsolódó foglalkoztatás tervezett átalakítása 1.Klasszikus határterületi kérdés szociális ellátástámogatott életvitel foglalkoztatás.
A Blown-up rendszer Biczók Gergely Rónai Miklós Aurél BME Számítástudományi és Információelméleti Tanszék Turányi Zoltán Richárd Ericsson Traffic Lab Valkó.
A VEZETÉSRŐL ÁLTALÁBAN
Speed Sec Quick Folding Gate
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
© ABB Group July 11, 2014 | Slide 1 Az ABB Magyarországon 2012.
Energiaellátás: Előállítás
A pszichiátriai ellátás szervezeti keretei
A marketing és a logisztikai költségek közötti kölcsönhatások Lipák Mária BGF, KVIFK, 2009.
HACCP az élelmiszer-higiéniában
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Alkalmazott Informatikai Tanszék Dr. Kulcsár Gyula egyetemi docens.
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Alkalmazott Informatikai Tanszék Dr. Kulcsár Gyula egyetemi adjunktus.
A virtuális technológia alapjai Dr. Horv á th L á szl ó Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kar, Intelligens Mérnöki Rendszerek.
Divizionális (divíziós) szervezet
Gyógyszerész t.képzés okt. 28. A validálással kapcsolatos új fogalom a PAT PAT (Process Analytical Technology) egy új típusú munkaelv (koncepció),
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Objektumok. Az objektum információt tárol, és kérésre feladatokat hajt végre. Az objektum adatok (attribútumok) és metódusok (operációk,műveletek) összessége,
Anyagadatbank c. tárgy gyakorlat Féléves tematika Adatbázis alapfogalmak, rendszerek Adatmodellek, adatbázis tervezés Adatbázis műveletek.
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai kar Szobakerékpár Tervezése Gépészeti tervezés módszerei feladat Készítette: Pásztor Péter Pásztor.
Akadálymentesítés.
Karbantarthatóság, megközelíthetőség Ajánlati felhívás, műszaki specifikáció BME: ELŐADÁSSOROZAT Veszely Károly Mobil: ; +
Új “Energiatakarékos” szivattyú: több mint 20% energia megtakarítás
Országos Onkológiai Intézet nyarán uniós beruházás keretében az OOI belgyógyászati tömbje elkészült, az új helyre költöző intézeti gyógyszertár.
3.2. A program készítés folyamata Adatelemzés, adatszerkezetek felépítése Típus, változó, konstans fogalma, szerepe, deklarációja.
Confidential1 KX-TDA200/100 Rendszer (Ver.1.0) KX-TDA200/100 Rendszer (Ver.1.0) Panasonic Communications Co., Ltd. Network Business Company 1.1 kiadás,
SafePack rendszer bemutatása. Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet,
Europapier Hungária A logisztika szerepe a versenyképességben Laskai István - Kócsó Tamás
Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Limitált Kiadás.
Leica Zeno GIS Leica Geosystems Térinformatika és Eszközmenedzsment Gombás László December 2012.
A forgószék felépítése
Fejlesztés Menedzser ismertető I.rész1 Fejlesztés Menedzser verzió Kibocsátva:
 SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK.
TASKI vento 8S/15S Sales prezentáció
Kellemes Elegáns Fény VÁROSOK FÉNYEI Tungsram-Schréder JASPER.
Adómentes juttatási elemek: egészségbiztosítás
A szett fontosabb jellemzői Praktikussága, higiénikussága mellett kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készült. A doboz anyaga 3 mm mikrobordás.
Kommunikációs Rendszerek
A szünetmentes tápegység
Hálózatok a mai világban
Hegesztő robotok.
Csomagolás. Azoknak a műveleteknek az összessége, amelyeknek alapvető célja: a termék védelme, ill. szállításra, tárolásra alkalmassá tétele, egységbe.
ASIMO Fejlesztésének története Felépítése, specifikációi
Partner a méréstechnikában és az elektronikai tesztelésben.
IC BT CPS -Jobb szabályozási jellemzők -Áramlási zaj nélkül -Könnyebb szerelés -Versenyképes ár Új keverőcsapok fűtésszabályozáshoz.
Jellemző anyag típusok a beszerzésben 1. Alapanyagok - műszaki műanyagok (PC, PC/ABS, ABS, POM, PA, PMMA.) - vízbázisú és oldószeres műanyag festékek 2.
Mi a logisztikai szimuláció? Egy logisztikai rendszer szereplői... Gyártás Raktározás Rendelés.
«PATKÁNYETETŐ LÁDA» 1. 2 cm 26.5 cm 19 cm 11,5 TARTALMAZ: -1 KULCS -1 HOSSZÚ PÁLCA -2 RÖVID PÁLCA SZTENDERD ® Súly: 430 g.
Háttértárak.
A szünetmentes tápegység
Keretek modellezése, osztályozása és számítása
JÓGA ÉS FITNESS SZŐNYEGEK
Elemzési Mintagyakorlat 1. Elemzési szempontok a kávéfőző tervezéséhez
Projekt neve Cég neve Előadó neve
MOZGÁSKORLÁTOZOTT ÉS BETEGMOZGATÓ SEGÉDESZKÖZÖK FORGALMAZÁSA
Menu(Strip) és a ContextMenu(Strip) a C#-ban
MOZDULJUNK EGYÜTT A MOZGÁSKORLÁTOZOTTAKÉRT
Balázsi Ildikó Oktatási Hivatal
Iskolabútorok Készítette: Ramocsa Andrea tanító – levelező hallgató
Előadás másolata:

Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz

felállást segítő eszköz) STAND AID (elektromos felállást segítő eszköz) Kompakt, hordozható és rendkívül sokoldalú A Journey felállást segítő eszköz egyesíti magában a legmodernebb tervezési és gyártási technológiákat, melyekkel kialakította a piac számára ezt az eddigi legkompaktabb, hordozható, összehajtható állást segítő eszközt. A termék fő tulajdonságai: Azzal, hogy összehajtható, könnyebben tárolható és szállítható Egyedi állítható emelőkar funkció Kompakt és könnyen manőverezhető 155 kg-ig biztonságos terhelhetőség Ergonomikus kialakítás A Journey-vel való szállításnál használható egy állást segítő és egy szállító heveder készlet, melyek segítségével az ápoló a gondozói tevékenység több feladatát könnyebben tudja elvégezni. Például: Vécéztetés Állás Szállítás innen oda Séta/Rehab

Állítható emelőkar: A Journey egyedülálló állítható emelőkar eszköze maximális rugalmasságot biztosít és a betegnek nagyobb kényelmet ad. Nem számít, mi a beteggel kapcsolatos feladat, és azt milyen környezetben hajtják végre, a tehénszarv pontosan az igényeknek megfelelően állítható be. Az emelőkar háromféle magasságban rögzíthető, miáltal a Journey a betegek testmagasságától és méreteitől függetlenebbül szélesebb alkalmazási tartományban vehető igénybe. A beállítási lehetőségeknek ez az új módszere teljes rugalmassággal ajándékozza meg az ápolót. A Journey három választható emelőkar állása. Kiváló ergonómiai kialakítás A Journey tervezői a betegmozgatás és kezelés öt elvét tartották szem előtt: Közel a teherhez Széles, stabil alap Kényelmes és biztos fogás és tartás A gerincre gyakorolt hatás legyen közel a semlegeshez A mozgatás legyen sima és egyenletes Az eszköznek ez a közvetlen kapcsolata a feladathoz egyszerűvé, biztonságossá és mindenekelőtt, kényelmessé teszi az Oxford emelőjének használatát. Nézetünket osztja a velünk együttműködő szakorvos és ápoló csoport, akik segítették részletekbe menő vizsgálatokat is tartalmazó használhatósági felmérés sorozatunk elvégzését, amin keresztük biztosítani tudjuk, hogy a Journey a betegek, az ápolók és a használati környezet valóságos igényeinek megfeleljen.

Könnyű szállítás és tárolás A piacon jelenlévő többi állást segítő eszközzel ellentétben a Journey-t össze lehet hajtani, ami nagyon megkönnyíti a szállítását és tárolását. Ez a funkció lehetőséget ad az aktív igénybe vevőknek arra, hogy lakókörnyezetüktől távolra utazzanak. A Journey összehajtásához először állítsa a tehénszarvat összehajlított állásba, majd emelje fel a térdelőpárnát annak felső állásába Ezután oldja ki a fő tartó rúd zárszerkezetét, és engedje le ezt az oszlopot a lábakhoz. Az oszlop ebben a helyzetében egy záró elemmel rögzül. A Journey ezzel tárolható és szállítható állapotban van. A rögzítések könnyű kapcsolásának és kioldásának köszönhetően a Journey-t néhány másodperc alatt össze lehet hajtani vagy fel lehet állítani külön szerszámok és kiegészítők nélkül Ha elegendő a hely és a tárolási hely, a Journey gyorsan összehajtható, és a hellyel spórolva állítva szállítható. Így összehajtva a Journey kényelmesen elfér a legtöbb családi szedánban.

Állítható térdtámasz Levehető lábtartó A Journey térdpárnáinak állítható a magassága, ami kényelmes a betegnek, és a beteg áthelyezése közben megbízható támaszt ad. A visszahúzódó biztonsági öv további segítség a beteg biztonságérzetéhez. A térdpárna formája is a beteg nagyobb kényelmét szolgálja. Könnyen tisztítható, miáltal megakadályozhatók a keresztfertőzések A térd-támasz magassága 26 cm tartományban állítható. Levehető lábtartó Ha leveszik a lábtartót, a Journey rehabilitációs segédeszközzé alakul át, mert a beteg egészen fel tud állni. Ha már áll, a beteg bátorítható, hogy járjon önállóan. Felszerelt lábtartó. A lábtartó könnyen levehető tisztítás és rehabilitációs tevékenység céljából. A lábtartót járás gyakorlásához is le lehet venni.

Műszaki leírás A specifikációk gyári tűréseken belül eltérők lehetnek. Szabadalmaztatás alatt. Áramütéssel szembeni védelem; Töltőr - II. osztály Emelő - belső erőforrás Érintésvédelmi fokozat Töltő - B. Típus Emelő - B. Típus Tervezett működtetési környezet: >+5° <+40° E tartományon kívül romolhat az eszköz működőképessége és biztonságossága Villamossági specifikáció Áramforrás: 1 db 24 Voltos zárt ólom-sav típusú akkumulátor ; teljesítmény 3,2 Amperóra Névl. bemenő töltő teljesítmény: 100 - 240 V AC/ 50/60Hz A töltő névl. Teljesítménye 29,5 V DC Max 19 W