A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tarts velünk és cserélj autót év végén! Vásárolj „Családi lapot” - vágd ki a kupont Pv „begyűjtése” - mutasd meg legalább 3 ismerősödnek! STARTOLJ!,
Advertisements

Automatikus szállítási hűségprogram
Bizalomépítés a gyakorlatban...avagy szüntessük meg a vásárlás útjában álló akadályokat Zajdó Csaba.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Sok Szeretettel köszöntelek!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
MARKETING.
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
A szerelem csodákra képes...
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Személyes eladás az Avon Cosmetics Hungary Kft esetében
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Ajándékötletek Karácsonyra
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Giovanni Ferrini Fashion
2010-es Nyári Kampány Vitality.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Az első vásárlás folyamata. Hány db-ot? Kosárba tesz.
Budapest, február 25. Kötik-e a cégek termékeikhez a fogyasztót, és ha igen hogyan?,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ VIII.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Törzsutas program.
Díszkivilágítás árnyékában ( Budapest finanszírozási helyzete) Kardos Péter Közgazdász Vándorgyűlés 2009 Zalakaros.
Erotika Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás Elérhetőségeink:
Többet engedhetsz meg magadnak!. Az integrált közösségi marketing.
Marketing terv.
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
TASKI Nano takarítókocsi akció június. Vásároljon bármilyen TASKI Nano vagy TASKI takarítókocsit és most ingyen megkapja a munkakezdéshez szükséges.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.

E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Karácsony 2014 Judit Balint’s Handicrafts. Karácsonyra készülve Már küszöbön van az idei karácsonyi szezon. Közeledik az a hónap, mely állíthatom sok.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Egy tőkebevonás tapasztalatai
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Helyi márka kialakítása a Bakonyban  Mi a projekt célja ?  Kik vehetnek részt a projektben?  Mi a projekt haszna ? Miért éri meg, hogy a projektben.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
ANTHELIOS XL NAPVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas UVA-UVB védelméért 1000 Ft KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ időtartama:
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Vásárlókat vagy rajongókat szeretnél? Zemplén Zsófia / Nuskin Enterprises.
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
Adventure Works Értékesítési ajánlat, <év>.
PROKO karácsonyi KVÍZ Logók.
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
HELLO MÁRCIUS Promóciós időszak: től ig.
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
WELLNESS SZETT MEGRENDELÉS
Előadás másolata:

A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN! KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK CSALÁDTAGJAIDNAK ÉS SZERETTEIDNEK A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN! 2017.11.27-től 12.26-ig

CSALÁDTAGJAIDNAK ÉS SZERETTEIDNEK KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK CSALÁDTAGJAIDNAK ÉS SZERETTEIDNEK 2017.11.27-től 12.26-ig (min. 200 PPV vásárlás) 1. Ingyenes regisztrálás 2. Termékkatalógus ajándékba 3. Marketing Terv ajándékba 200 PPV AZ ÚJ TANÁCSADÓKNAK

CSALÁDTAGJAIDNAK ÉS SZERETTEIDNEK KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK CSALÁDTAGJAIDNAK ÉS SZERETTEIDNEK 2017.11.27-től 12.26-ig (min. 200 PPV vásárlás) 200 PPV ÚJ TANÁCSADÓ ÉS SZPONZORA IS AJÁNDÉKBA KAP EGY APROTIE ORGANICS SZETTET

Szerezd be ajándékaidat RENDELJ TIENS TERMÉKEKET ÉS KAPSZ 1 DB REVITALIZÁLÓ ÉS 1DB HIDRATÁLÓ ARCMASZKOT 2 50 PPV RENDELÉS 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat A termékekhez ajándékba kapsz egy Tiens logóval ellátott ajándék tasakot is

Szerezd be ajándékaidat RENDELJ TIENS TERMÉKEKET ÉS A TIÉD LEHET 1 DB REVITALIZÁLÓ , 1DB HIDRATÁLÓ ARCMASZK és 1 DB APROTIE ORGANICS TERMÉK AJÁNDÉKBA 100 PPV RENDELÉS 3 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat A termékekhez ajándékba kapsz egy Tiens logóval ellátott ajándék tasakot is

RENDELJ TIENS TERMÉKEKET ÉS A TIÉD LEHET 2 DB HIDRATÁLÓ,2DB REVITALIZÁLÓ ARCMASZK ÉS 2DB APROTIE ORGANICS TERMÉK+ EGY ARCMASZIROZÓ 250 PPV RENDELÉS 7 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat *a termék mellé egy céges logóval ellátott ajándéktasakot is kapsz

Szerezd be ajándékaidat FIGYELEM!!! Az ajándék termékek PV/BV-je 0. Az akció a készlet erejéig tart. Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kifogyott termékek helyett mást ajánljon a vásárlók számára! A promóciók változtatásának jogát fenntartjuk! 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat

Szerezd be ajándékaidat *A termékekhez ajándékba kapsz egy Tiens logóval ellátott ajándék tasakot is 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat

Szerezd be ajándékaidat VEGYÉL EGY PAPLANT ÉS A MÁSODIKAT AJÁNDÉKBA KAPOD! 360 PPV Rendelés 1+1 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat

Szerezd be ajándékaidat VEGYÉL EGY MATRACOT ÉS A MÁSODIKAT AJÁNDÉKBA KAPOD 1+1 990 PPV RENDELÉS 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat

ALACSONYABB ÁR 248 500 Ft SPECIÁLIS KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY!!! RÉGI ÁRA: 355 000 Ft ALACSONYABB ÁR 400PV/400 BV RENDELÉS 248 500 Ft 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat

Szerezd be ajándékaidat Felhívjuk figyelmét, hogy amellett, hogy a Tiens cég ajándékokat ad, lehetőséget ad extra bevételek megszerzésére! Ha az Ön számára is aktuális, jelezze felénk és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve bemutatjuk hogyan juthat extra jövedelemhez 2017.11.27-től 12.26-ig Szerezd be ajándékaidat

A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN mindenkinek!!! KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK CSALÁDTAGJAIDNAK ÉS SZERETTEIDNEK A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN mindenkinek!!!