TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Koncz-Horváth Dániel

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az OH TÁMOP fejlesztései
Advertisements

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Bodolai Anna Borbála ICCR-Budapest Alapítvány Január 14. Európai Integrációs Modulok-Szakmai Tapasztalatcsere (EIA/2012/4.8.1.)
A felsőoktatás fejlesztési lehetőségei
„ A régió, ahol íze van az életnek” A Dél-dunántúli Operatív Program pályázatai Kovács Zoltán Tervezési csoportvezető Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési.
NEMZETI ÉLELMISZER- TECHNOLÓGIA PLATFORM TEVÉKENYSÉGE Boródi Attila (ÉFOSZ) Budapest, szeptember 24.
Hetvehely térségének Ivóvízminőség – javító programja
HELYI VIDÉKFEJLESZTÉSI STRATÉGIA FELÜLVIZSGÁLATA 2013.
A Barcsi Általános Iskola Arany János Tagiskolája bemutatkozik
ÚMVP III-IV.tengely Budapest, Dr. Horváth Zita Agrár-vidékfejlesztési Főosztály.
A hazai és a nemzetközi hadtudományi kutatások műhelyei, főbb képviselői, a legfontosabb hadtudományi kutatási témák GŐCZE ISTVÁN ZMNE, Gőcze.
P ANNONBÚZA PROGRAM H OGYAN REALIZÁLHATÓ A MINŐSÉGI ELŐNY A FELDOLGOZÓIPARBAN ? Tóth Béla Gyermelyi Zrt. Szakmai szimpózium Gyermely február 14.
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
TERÜLETI SZEMPONTOK MEGJELENÉSE A AS TERÜLET- ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAMBAN Tóth Róbert, fejlesztési szakértő CODEX workshop Novi.
HEFOP /2 intézkedés Monitoring rendszere. Szakmai monitoring célja Mi a cél? Legfőbb célja a támogató és a kedvezményezett közös érdekének érvényesítése:
Gyenes Anett, Lanszki Péter, Gácsi Zoltán
Fókuszban a tudományos műhelymunka Harmadik országos TDK-fórum október Dr. András István rektor.
A klímaváltozás káros hatásainak megelőzése, előrejelzése és csökkentése az agrár-élelmiszertermelési vertikumban Konzorciumi záróértekezlet. Gödöllő,
Útmutató a szakdolgozat elkészítéséhez
Prof. Dr. Neményi Miklós tudományos és külügyi rektorhelyettes A doktori és publikációs adatbázis kialakításának elvei és megvalósítása Nyugat-magyarországi.
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Molnár János,
Innovatív felsőoktatási módszerek
2013/14.. A megvalósítás éve számokban  11 partnerintézmény  összesen 330 óra  iskolánként 3x10 óra  kísérletek 4 természettudományos tárgyból  40.
A kutatási eredmények áttekintése INFONIA Alapítvány június 28.
Gazdaságtudományi Kar Faculty of Economics Vállalati információs napok a duális felsőoktatási képzésekről Miskolc, március 25. Veresné dr. Somosi.
A KÖZÖTTI EURÓPAI UNIÓS FEJLESZTÉSI IDŐSZAK ÖNKORMÁNYZATI LEHETŐSÉGEI PICHLER BALÁZS FŐOSZTÁLYVEZETŐ.
Új Nemzeti Kiválóság Program Ösztöndíjak Bírálati szempontok: Dr. Hórvölgyi Zoltán (tudományos dékánhelyettes)
2014. évi forgalmi adatok statisztika. Alapötlet Legyen valami újdonság naponta változó kínálat létrehozása Forrás: ezenanapon.hu.
KEHOP azonosítószámú, „Veszprém Megyei Klímastratégia” című projekt bemutatása Takács Balázs Veszprém, április 25.
Magyar CIVINET negyedik találkozója Kaposvár,
Társadalmi vitára kész a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia
Új Nemzeti Kiválóság Program Ösztöndíjak
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Fekete Tamás egyetemi tanársegéd
MFK, Geofizikai és Térinformatika Intézet
Műszaki Anyagtudományi Kar, Kerámia- és Polimermérnöki Intézet
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Lénárt József Tanársegéd
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Sztankovics István tanársegéd
Műszaki Anyagtudományi Kar, Energia- és Minőségügyi Intézet
TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Darabos Enikő tanársegéd MFK, KGI Név.
Szilágyiné Biró Andrea
TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Tóth Dániel Tanársegéd
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Dr. Tóth Zsolt adjunktus
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Kolencsikné Tóth Andrea tanársegéd
GÉIK, Logisztikai Intézet
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Somogyiné Molnár Judit
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Burmeister Dániel egyetemi docens
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Dr. Varga Attila Károly
Gépészmérnöki és Informatikai Kar Műszaki Mechanikai Intézet
Gépészmérnöki és Informatikai Kar, Matematikai Intézet
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Kiss Dániel Tanársegéd
MFK, Földrajz-Geoinformatika Intézet
GÉIK, Műszaki Mechanikai Intézet
TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Dobosy Ádám tanársegéd
Műszaki Anyagtudományi Kar, Kerámia és Polimermérnöki Intézet
Műszaki Földtudományi Kar, Kőolaj és Földgáz Intézet
ÚMFT DDOP Szálláshelyfejlesztés pályázati kiírás meghirdetése
Műszaki Földtudományi Kar, Környezetgazdálkodási Intézet
MFK , Környezetgazdálkodási Intézet
T Á J É K O Z T A T Ó a rekultivációs projekt előrehaladásáról KEOP-7
TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Szűcs Máté Tud. munkatárs
TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Kis László tanársegéd MFK, KFGI Név.
Dr. Kállay András Arnold
GÉIK, Matematikai Intézet
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Dr. Szabó Gábor Adjunktus MAK, FKNI Név.
KÉSZÍTETTE: DORKA PÉTER ALPROGRAM FELELŐS
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Főutca program PILISVÖRÖSVÁRON
Előadás másolata:

TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Koncz-Horváth Dániel tudományos munkatárs MAK, FKNI femkhd@uni-miskolc.hu

TERPLÁN Zénó Program TETRA alprogram szakmai konferencia 2017 TERPLÁN Zénó Program TETRA alprogram szakmai konferencia 2017. szeptember 13-14. Intézeti (kari) stratégia: a kutatás (TDK, Ph.D stb.) témája minél jobban illeszkedjen a fókuszban lévő (megvalósítás alatt álló) projektek céljaihoz A TERPLÁN program indulásakor a vállalt projekteknél egy átmeneti időszak volt: lezárult az ERNYŐ projekt (ERNYO 13-1-2013-0007): "Utasbiztonságot, vezetési asszisztenciát, megbízhatóságot, energiahatékonyságot és környezettudatosságot szolgáló technológiák fejlesztése a Robert Bosch Kft.-nél" 2. fordulóban beadásra került a Nano-GINOP projekt (GINOP-2.3.2-15-2016-00027): „Kristályos és amorf nanoszerkezetű anyagok kutatásával és fejlesztésével foglalkozó kiválósági műhely fenntartható működtetése”

TERPLÁN Zénó Program TETRA alprogram szakmai konferencia 2017 TERPLÁN Zénó Program TETRA alprogram szakmai konferencia 2017. szeptember 13-14. A vállalt feladat: 1* Q1 minőségű szakfolyóiratban megjelenítendő publikáció benyújtása a főszerkesztőnek A témaválasztás: az ERNYŐ projekthez kapcsolódóan egy első szerzős és egy társszerzős cikk befejezése még folyamatban volt WHISKER-LIKE FORMATIONS IN Sn-3.0Ag-Pb ALLOYS DEVELOPMENT OF CRACK DETECTION METHOD WITH 2 DIMENSIONALLY GENERATED 3 DIMENSIONALLY RECONSTRUCTED IMAGES IN THT SOLDER JOINTS a projekt fel nem használt mintáiból (és részeredményeiből, pl. hő-sokk tesztek) szerzőtársaimmal egy új cikk vázát körvonalaztuk A feladat megvalósításának szakaszai: 2016. november-december: a kísérleti paraméterek kiválasztása után (forraszötvözet típusa, forrasztási technológia és hő-sokk terhelési intervallum) a mintákat jellemző információk összegyűjtése és rendszerezése.

2017. március: a publikáció kéziratának első változatát elkészítettem TERPLÁN Zénó Program TETRA alprogram szakmai konferencia 2017. szeptember 13-14. 2016. november-2017. február: a publikáció elméleti hátterének összeállítása a rendelkezésre álló szakirodalom áttekintésével és tanulmányozásával. Ebben az időszakban 21 hivatkozás feldolgozása történt meg. Ezzel párhuzamosan fénymikroszkópos felvételeken repedés-hosszakat mértem, majd ezeket statisztikailag értékeltem. A vegyületréteg vastagságokat a szerzőtársakkal együtt kidolgozott (megjelenés alatt álló) módszerrel vizsgáltuk. A kiértékelést és az adatok ábrázolását szintén ebben az időszakban végeztem. 2017. március: a publikáció kéziratának első változatát elkészítettem 2017. április-június: a kézirat többszöri javítására volt szükség. Az eredmények értelmezése kapcsán további 5 hivatkozás került az irodalomjegyzékbe. A publikáció minőségének javításához a ‚Discussion’ rész bővítésére is szükség volt.

Az elkészült publikáció(k) TERPLÁN Zénó Program TETRA alprogram szakmai konferencia 2017. szeptember 13-14. Az elkészült publikáció(k) WHISKER-LIKE FORMATIONS IN Sn-3.0Ag-Pb ALLOYS D. KONCZ-HORVÁTH*#, G. GERGELY*, Z. GÁCSI* DOI: 10.1515/amm-2017-0147 Megjelent: Archives of Metallurgy and Materials, IF 0.571 (2016) A megjelenés helye (várhatóan): Journal of Electronic Materials, IF 1.579 (2016)

TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Tanévzáró Konferencia Köszönöm a figyelmet!