FraMak Chambre de Commerce et d’Industrie Hungaro-Française

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Chambre de Commerce et d’Industrie Magyar - Francia Kereskedelmi
Advertisements

Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA MAGYAR-ARAB TAGOZATA meghívja Önt az alábbi budapesti rendezvényre: Marketing és finanszírozási lehetőségek az arab térségben.
AZ ITD HUNGARY ZRT. ÉS AZ ENTERPRISE EUROPE NETWORK VÁLLALKOZÁSOKAT TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉGEI Pólus Program Információs Napok 2009.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
MMIK – „a befogadó intézmény” tradicionális múlt tradicionális múlt felkészült szakember gárda (humán erőforrás) felkészült szakember gárda (humán erőforrás)
E-BANKING SUMMIT március 3. Biztonságos kommunikáció biztosítása a pénzintézetek és a hatóságok között Szabó Katalin Termékmenedzsment osztályvezető.
ÉAOP által támogatott klaszterek eddigi eredményei és jövőbeni fejlesztési irányok.
Kiss János Kereskedelmi igazgató Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Bemutatkozás.
Áttörés a hazai távközlésfejlesztésben A Matáv első évtizede Hogyan nőtt a hitelünk? Az út finanszírozása ( ) Készítette: Kis Péter.
Nagy Ferenc Vállalkozási tanácsadó november 30.
BEPTRA „Legjobb Gyakorlatok” kis- és középvállalkozások számára Szakmaspecifikus képzéssorozat Projektsz á m: HURO/0901/138/2.1.2 HURO0901/138/2.1.2 A.
Tolerancia Erősítő Innovatív Szövetség projektprogram.
MIBŐL VALÓSULHATNAK MEG A HELYI STRATÉGIÁK? REGIONÁLIS PÁLYÁZATI FORRÁSOK.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
A BKIK Oktatási Igazgatóságának és Oktatási Nonprofit Kft-jének feladatai.
Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza Hajdú-Bihar és Bihor megyékben HURO/0802/108_AF Projektbemutató.
Dr. Jakab Julianna Budapest, október 29.. A projekt célja, hogy támogassa a nők által tulajdonolt és irányított vállalkozások életlehetőségeinek,
Enterprise Europe Network – külpiaci információk, üzletfejlesztés Kalmárné Dr. Hollósi Erika, GYMSMKIK/EEN Győr Magyar-Szlovák gazdasági fórum, április.
„A kis- és középvállalkozások együttműködésének erősítése a szlovák-magyar határmenti régióban” Projekt indító konferencia Losonc, szept. 27. Időtartam:
A Europe Direct és más európai uniós tájékoztató hálózatok szerepe Székesfehérvár 2009.március 24.
HOGYAN ZAJLIK AZ ÁTÁLLÁS A FELHŐBE? LISZAI LÁSZLÓ – FUTURION KFT ALAPÍTÓ.
Előkészületek az on-line referensz útján történő orvos-biológiai és egészségügyi információszolgáltatásra.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE május 26.. A KÖZBESZERZÉS JÖVŐJE Beszerzés vs. közbeszerzés Az új közbeszerzési törvény tükrében Willinger Kornél NVMT Elnökségi.
Mit tartogat még a as pályázati időszak a vállalkozások számára?
Széchenyi Programirodák szervezete és működése
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
„Rendszerelmélet és SAP Business One, akár pályázati forrásból?”
NIIF VoIP projekt aktualitások
„Szeptember végén” A felsőoktatási pályázati tevékenység jelene és jövője Szitáné dr. Kazai Ágnes Semmelweis Pályázati és Innovációs Központ.
Szaktanácsadás 2015/2016 Készítette: Szabó Klára.
Az osztrák piaci környezet közbeszerzési szempontból
Kína üzleti szemmel június 24..
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
Szakálné Kanó Izabella Bajmócy Zoltán
Kihívások a LEADER program eredményes végrehajtásában
Gyakorlati megvalósítása
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés.
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
TOP SO „Foglalkoztatási paktum Barcs és térségében” A Foglalkoztatási stratégia célrendszere tervezett programok BARCS VÁROS.
Nagyvárad A Kárpát Régió Üzleti Hálózat tevékenysége
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Képzési modul Nemzetközivé válás
ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara
Tatosné Takács Andrea december 18.
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Informatikai Kollégium
„Általunk lesz jobb!” EURÓPAI IFJÚSÁGI HÉT 2008.
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Bemutatkozik az iskolapszichológus
A Zala megyei innovatív foglalkoztatási paktum bemutatása pácsonyi imre alelnök Zala Megyei Önkormányzat.
Az EQAVET szerepe a szakképzés fejlesztésében
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
Zalaegerszeg, 21 February 2018
Új pályainformációs eszközök - filmek
ÉVOSZ - Németországi Vállalkozási Tagozat ( ÉVOSZ-IWTD )
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
Európai és Magyar Építésügyi Technológiai Platform
Az Európai Unió földrajzi vonatkozásai
Köszöntő A Dokumentumkezelő rendszerek helye és szerepe
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Baranya Megyei Önkormányzat
Társadalmi integráció kistelepüléseken
Készítette: Koleszár Gábor
Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület – TÁMOP 5.6.1/C projekt
Az MKET új stratégiája – Szolgáltató MKET
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Előadás másolata:

FraMak Chambre de Commerce et d’Industrie Hungaro-Française Magyar - Francia Kereskedelmi és Iparkamara Budapest, 2014. június 25.

FraMak A FraMaK bilaterális Kereskedelmi és IparKamara, Francia – Magyar Kereskedelmi és Ipari Központ néven alakult 2008-ban Franciaországban a Magyar - Francia Kereskedelmi és IparKamara (MFKIK) 1927-ben jött létre és a II. Világháborút követően jogutód nélkül megszűnt A FraMaK az MFKIK jogutódaként (Chambre Hungaro-Française de Commerce et d’Industrie) kíván működni.

elnyerte a Magyar Kereskedelmi és Iparkmara (MKIK) akkreditációját FraMak A francia állam hivatalos elismerése: franciaországi bejegyzés NOR: EFII1105833A sz. alatt 2011 június 08-án Magyar – Francia Kereskedelmi és Ipar Kamara néven 2013 novemberében a Framak elnyerte a Magyar Kereskedelmi és Iparkmara (MKIK) akkreditációját 3

FraMak KÜLDETÉS HOGYAN? Biztosítani a kereskedelmi és ipari fejlődést magyar vállalatok részére Franciaországban HOGYAN? A piaci információk és szabályozások gyűjtése és megosztása Kapcsolatok építése és fejlesztése Kapcsolattartás Követés – fókuszálás az üzleti sikerekre

FraMak LÉPÉSEK Együttműködünk a franciaországi magyar konzulátusokkal a kereskedelem fejlesztési tevékenységükben Találkozókat szervezünk azon francia vállalatokkal akik magyar termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek Biztosítjuk az információk integritását és áramlását Kezdeményezzük és segítjük a magyar vállalatok első lépéseit Franciaországban

FraMak MÓDSZEREK Célzottan keressük a magyar és a francia vállalatokat egymás partnereinek Biztosítjuk a fentiek szerinti fejlődést és a kapcsolatok alakulását mind tartalmilag, mind formailag Testre szabott, a felek által elvárt megoldásokat nyújtunk Felkutatjuk az importra nyitott magyar és az exportra kész francia vállalatokat a megfogalmazott igények alapján Támogatjuk a magyar export és a magyar alvállalkozások bővülését a francia piacon

FraMak Sikeres export stratégia kialakítása (egymás megértése) SZOLGÁLTATÁSOK Sikeres export stratégia kialakítása (egymás megértése) Külpiaci információk szerzése, tárgyalásokon aktív részvétel Nemzetközi üzletfejlesztés, kapcsolatépítés Potenciális ügyfelek, partnerek felkutatása Külföldi kiállításokon történő részvétel megszervezése (Industrie Paris 2014; Midest 2014, Pollutec 2014) Marketing és kommunikációs tanácsadás 7

FraMak Közvetlen, üzleti felfogású, konkrét segítség a francia piaci nyitáshoz Direkt kapcsolatok franciaországi vállalatok döntéshozóival Naprakész információk beszerzése adott szektorban a francia piaci lehetőségekről (piaci,jogi, szabályozási, pénzügyi) Szakmai tapasztalatcsere magyar cégekkel, akiknek sikerült a francia piaci terjeszkedés Professzionális segítség a kamara szolgáltatásain keresztül 26 magyar tag - 19 francia tag 8

FraMak

FraMak STRUKTÚRA Elnök: Pierre Guénant Pénztárnok: Michel Picot Franciaországi igazgató: Christian Girardeaux Magyarországi igazgató: Sáfár Ferenc Igazgatótanács tagja: Emőri Gabor

FraMak SZÉKHELY 140. avenue Victor Hugo F-75016 Paris Tel: 00 33 (0)1 53 70 67 00 Fax: 00 33 (0)1 41 35 27 63

FraMak KAPCSOLATOK Franciaországi igazgató: Christian Girardeaux Chambon, F-18340 Saint Just; Mobile: 00 33 673 895 569 E-mail: « christian.girardeaux@framak.eu » Magyarországi igazgató: Sáfár Ferenc 2040 BUDAÖRS, Kígyó u 12. Hungary; Mobil: 00 36 30 9315510 E-mail: « ferenc.safar@framak.eu »