A szobrász Bruno Torfs szoborkertje

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Advertisements

Nagy Istenem, ha nézem a világot, Mit alkotott te szent „Legyen” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz és táplálsz egymagad.
Római tűzvész.
Ernesto Cortazar - The sound of music Juhász Gyula Nagyvárad A körösmenti Párizs régi fénye Felém ragyog az emlék rőt ködén, Egy ifjúság reménye és regénye.
RÁD GONDOLUNK... Emlék - Megemlékezés - Kiállítás El Kazovszkij festőművész kiállítása
Fa 9-ablak bemutatása 1 Hely Rendszer Alrendszer Idő ElőtteKözbenUtána Szuper-rendszer 9 ablak.
Művészet By: Turi Krisztina.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Énekeljetek új éneket az Úrnak, énekelj az Úrnak, te egész föld!
A karmesternek: Zsoltárének. Örvendj, egész föld, az Istennek
Művészetek az ókorban (egyiptomi-görög-római)
A legújabb SZOBROK Összegyűjtötte: Kovácsné Balla Györgyi.
Érmindszent, Ady Endre szülőháza
Gondolatok a művészet rendszeréről
dalát csöndjét, És lásd a világod
Nyári tábor 2011.
Csontváry Múzeum tételhez
Első afrikai útja Először 1903-ban Damaszkin Arzénnal járt Afrikában. Anyagi körülményei miatt utazásra reménye sem lehetett, Madarász Gyula ornitológus.
A barokk, mint művészeti irányzat
A magyar felvilágosodás
1. Kedvelte őket az egész nép ApCsel. 1:42-47 (47/a) „… és kedvelte őket az egész nép.” χαρις (khárisz):- kegyelem (mint örömteli jutalom),
Katona András Magyar Turizmus Zrt.
Polgár az Európai Unióban A „Révaisok Uniója” által készített prezentáció
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
Vizuális nevelés tantárgypedagógia
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
BUDAPESTI SÉTA 6. ÉVFOLYAM.
„Az igazságosság békét terem, az igazságnak meg biztonság lesz a gyümölcse mindörökre.” (Iz 32, 17)
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
A családközösségek ALAP-PILLÉRE A CSALÁD
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
LOVAGGÁ VÁLÁS ÉS LOVAGI ERÉNYEK
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Életrajz: Timpul Hopa.ro Készítette: Valer Pop.
Új hálaének áldja Istent
Kirándulások Keszthelyi-hegységi erdő A Keszthelyi-hegység rengeteg erdeje igazán gazdag élővilágnak ad otthont. Megtalálható itt pl. a nagy.
Lednice - vár
BENI B E N I BENI TÖRTÉNETE ÚGY KEZDŐDÖTT, MINT EGY MESE, VAGY MINT EGY ÁLOM… ÉLT BUDAPEST XVI.KERÜLET VILLŐ U. 9.SZÁMÚ HÁZBAN EGY CUKRÁSZMESTER ÉS A.
Facebook A facebook amerikai alapitasu ismeretsegi haloyat,amely februar 4.-en kezdte mukodeset. Eredeti neve a THEFACEBOOK Volt.
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
Hagyományok, népművészet Magyarországon
Ha majd a nappal véget ér
I. Bruno kertjében Bruno álomkertjét nincs egy éve, hogy az interneten megcsodálhattam. Akkor még azt sem tudtam, hogy valaha eljutok Ausztráliába. Azt.
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
SIT BACK, RELAX & ENJOY ! Victor Molev 1955-ben Nyizsnyij Novgorodban, Oroszországban született. Építészmérnöki diplomáját 1976-ban megszerezve építészként.
Önmenedzselés Előadó: Selmeci József Csongor. Változó külső és belső világunk A körülöttünk folyó változások egyik legfontosabbika az, hogy megnőtt a.
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
Báder Fanni Nikolett 9.a.  Tate Liverpool (1988)  Tate St Ives (1993)  Tate Modern (2000)
Légy áldott Isten, Fiad úgy szeretett, Hogy a fán szenvedett értem és mennybe ment! Halleluja, hála néked, Halleluja, ámen! Halleluja, hála néked, Ébreszd.
02/10/ :56 T.B. STRASSBURG A Kis Franciaország „A Kis Franciaország“ egy nagyon kedves és bájos terület, csatornákkal, jellegzetes, múlt századbeli.
Templom-Halom Lakitelek Nonprofit Kft. Sajtómappa Archeológiai és Művészettörténeti Központ.
M ű vészeti korok szépségei Játékos vetélked ő Kriván Norbert Buzás Kristóf 12.C 12.A.
Caracalla udvarában Kalandjáték 8.
Nagy Istenem, ha nézem a világot, Mit alkotott te szent „Legyen” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz és táplálsz egymagad.
I-066.
TOSCANA olasz építészet.
MADAGASZKÁR a makik szigete
Nem akarsz félszívű követőt, lényem tiéd.
SZE AK Győr, május Balogh István festőművész
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Várpalotai körtúra Volános túra Készítette: Szabó Lilla
Jegyezd meg jól, nem te döntöttél, hogy megszüless vagy sem
Ősbemutató Paulay Ede rendezésében
Imám legyen jó illat előtted, két kezem kinyújtása áldozat, Fordítsd rám tekinteted, Jézus, hisz tudom, végtelen az irgalmad Törvényedben van az örökségem,
Alfons Mucha
Előadás másolata:

A szobrász Bruno Torfs szoborkertje Az egyedülálló esőerdei környezet és a feledhetetlen karakterek gyűjteménye híressé tette alkotóját, aki agyagból a helyi törzs égetőkemencéjében készíti művészi alkotásait. Ihletői a képzelete, és a világ leglenyűgözőbb régióiba tett merész utazásai. Sajnálatos módon 2009. február 7-én erdő-tűzvész pusztított, Bruno ugyan csodával határosan túlélte, de képtára teljesen, szoborparkja 40 %-a odalett. Az alkotó úgy döntött, hogy marad Marysville-ben, hogy újjáépítse otthonát, és helyreállítsa a szoborkertet. A tűz azt a szenvedélyét, hogy megossza a világgal a művészet és alkotás iránti szeretetét, nem szenvedett csorbát. Az ausztráliai Marysville-ben minden nap várja vendégeit Bruno szoborkertje, ami hónapról hónapra nyeri vissza régi arculatát. A tűz előtti, eredeti állapotot láthatod.

SIT BACK, RELAX & ENJOY !