Köszönetül városunknak.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
AZ INTERNET ADTA LEHETŐSÉGEK AZ ALKOTÓKÖZÖSSÉGEK KAPCSOLATÉPÍTÉSÉNEK TÜKRÉBEN Dóri Éva MMIKL képzőművészeti szakreferens október 1.
Advertisements

CIVITAS FIATALOK KÉT KERÉKEN.
Bemutatkozik a Kecskeméti Ifjúsági Kerekasztal
Buhály József (Nyírtass, 1945 –. Artportal.hu: •
KÉPZŐ- ÉS IPARMŰVÉSZET
A szegedi Móra Ferenc Múzeum látogatóbarát fejlesztése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment.
ESÉLYT AZ ESÉLYTELENEKNEK
A feladatokat az április 14-i Repeta-matek adásában fogjuk megoldani
SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM Egyetemi Könyvtár és partnerei pályázata TÁMOP /1. CONTENTA "24 óra" - A minőségi oktatás és hozzáférés támogatása a szegedi.
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
Államtitkári Kabinetfőnök Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
Dr. Lamperth Mónika Budapest április 18.
Köszöntjük Önöket az „Esély az együttműködésben” – Élhetőbb vidék megteremtése konferencián!
Társadalomtudományi munkaközösség. Feladataink A társadalomtudományokhoz és a művészetekhez kapcsolódó tantárgyak oktatása. Változatos tanórán kívüli.
A Móra Ferenc Múzeum Szakkönyvtára
Hódmezővásárhely az alföldi művészváros
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató Információs társadalom a javuló esélyekért Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002.
ZIG-ZUG SIKER A SZÍNHÁZBAN!
Tananyagfejlesztési munkacsoport Tevékenységünket októberében kezdtük. Feladatunk: Olyan tananyagok elkészíttetése pályázat útján, amely önálló.
Tájékoztató évi CXCVIII. törvény a területfejlesztéssel és a területrendezéssel összefüggő egyes törvények módosításáról „Regionális fejlesztési.
ENEREA Észak-Alföldi Regionális Energia Ügynökség Nonprofit Kft
TATAI TAMÁS „TÖRÉSVONAL”
Határtalanul Együtt egymásért a zene és a tánc világában HA /14 Premier Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola.
Vörösmarty Mihály Általános Iskola osztályai
Pécs-Somogy Bányatelep és a keleti városrész Rehabilitációja
Szitakötő projekt az Irinyiben Készítette: Horváth Irén projektvezető
ABA - NOVÁK (1894 – 1941) a barbár zseni Életmű - kiállítás MODEM Debrecen
IKTA-FÓRUM Fehér Éva Projektmenedzser Budapest IKTA-2000 Négyrétegű Regionális Információs Rendszer tervezése és fejlesztése DARFT Informatikai.
„Sajnálat megtiltva” Ezt a mottót választotta megalakulásakor a szájjal és lábbal festő művészek nemzetközi egyesülete.
Napközis beszámoló 2010/2011 I. félév.
A SZEGEDI SZÉPMÍVES CÉH EZÚTON IS KÖSZÖNETET MOND SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK AZ ÉVES MŰKÖDÉSÉT ÉS AZ ALKOTÓTELEP MEGRENDEZÉSÉT SEGÍTŐ ANYAGI.
PPT KATALÓGUSA PPT KATALÓGUSA AA. ELŐZMÉNYEK: A CÉH 1990-ES MEGALAKULÁSA UTÁN MINDEN ÉVBEN MEGTAR- TOTTA ALAPSZABÁLY SZERINTI RENDEZVÉNYEIT:
ALKOTÓTELEPEINK MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ A SZEGEDI ÖNKORMÁNYZATTAL KÖTÖTT EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS NYÚJT BIZTOS ANYAGI HÁTTERET. VÁROSUNK SEGÍTSÉGÉT EZÚTON.
Az idén a Céh csoportos kiállítását a közgyűlésünkön elfogadott javaslat alapján Gyulán rendeztük. Adódott a művésztelep és a kiállítás időpontjának.
Az E-galéria kiállítása Gergely Borbála első önálló tárlata az E-galéria „Tehetségek” című sorozatában december 2 – december 2 – 18.
Kihagyhatatlan! Itt lehet gyakorolni a belső tér ábrázolását. Többnyire kint vagyunk, érdemes árnyékot keresni.
2010. augusztus 27–szeptember 11: a Szegedi Szépmíves Céh’ alkotótelepének beszámoló kiállítása a Bálint Sándor Művelődési Házban (Szeged, Temesvári.
Dr. Polner Eörs Főigazgató Járási Hivatalok létrehozására kötendő megállapodások, ingatlanok helyzete.
2008. június 4-én 13 órakor megnyílt a június 4-én 13 órakor megnyílt a XVIII. SZEGEDI RAJZPEDAGÓGUS TÁRLAT A Vedres István Építőipari Szakközépiskola.
2010. AUGUSZTUS 27-ÉN A MŰVÉSZTELEPI BESZÁMOLÓ KIÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT MEGNYITJUK A VARGA MÁTYÁS SZABADISKOLAI CSOPORT TANÉVÉT. PROGRAM: AUGUSZTUS.
VARGA MÁTYÁS CSOPORT KIÁLLÍTÁSA március 3 – 24. VARGA MÁTYÁS CSOPORT KIÁLLÍTÁSA március 3 – 24. SZEGEDI SZÉPMÍVES CÉH ‘90 Móricz Zsigmond.
KÉZMŰVES PINCE ÉS GALÉRIA Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit kiállításunk megnyitójára, június 9-én (pénteken) 18 órára. NAGY KÁROLY.
2009. JÚLIUS 26 – AUGUSZTUS 9., SZABADKÍGYÓS
Szekeres-ösztöndíjasának kiállítása
Projektzáró rendezvény
A FELKÉRÉS TELJESÍTVE !.
A CÉH KIÁLLÍTÁSA NYÍRBÁTORBAN JÚLIUS 8 – AUGUSZTUS 7.
(Szeged, Temesvári krt. 42.)
Korai fejlesztő munkánk múltja és jelene, szakmai beszámoló
Részletek a kiállítás anyagából: A 25.évforduló I-V. c. sorozatból (2011., kréta, szén, á/ 70x50cm) Hommage’a Vinkler I-V. c. sorozatból (2011.,
Országos mérési eredmények
Szekeres - ösztöndíjasok: Az E-galéria kiállítása
Készítsünk saját címert! Készítette:Szabó Katalin
IGAZGATÓI DICSÉRETEK Budai Vendel 3.b
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE
MŰVÉSZTELEP JÚLIUS KEMENCE.
Új tanévet kezdünk! A VARGA MÁTYÁS CSOPORTBAN.
1 % 2011-re is! KÉRÉSÜNK: Az idei bevallások elkészítésekor nagyon szívesen és örömmel fogadjuk a segítséget, az újabb felajánlásokat, amik hozzá-segíthetnek.
A Céh csoportos tárlata
Meghívó Szegedi Nemzetiségi Napok május 22 – 27.
Céhünk a Szekeres-ösztöndíjas hallgatók részére önálló kiállítási lehetőséget biztosít. Ennek a sorozatnak legtöbbször az Eötvös Gimnázium.
Májusi dolgaink 2.: 20. pedagógus tárlat /díjazottak kiállítása/ anyagának begyűjtése a Céh 20. évességére rendezett kiállítás Zsombón SzegedART rendezvénysorozat.
Installáció Valamikor régen, 1990-ben, a frissen alakult művészcsoport vezetőségi megbeszélésein arról álmodoztunk, hogy önálló helyünk lesz és ott rendelkezésünkre.
BERNECEBARÁTI AZ ALKOTÓTÁBOR A CÉH ÉS SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZÖTTI EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS ALAPJÁN KAPOTT ANYAGI TÁMOGATÁSBÓL.
A kamara tárlat anyagát a hely adottságainak figyelembe vételével állítottam össze. OLAJ, AKRIL, AKVAREL, OLAJPASZTELL, XEROGRÁFIA, COMPUTER GRAFIKA.
B. Bodnár Éva „Élek , mint annyian mások , Szeretem e tarka világot.
Országos Kompetencia Mérés 2011
TOP SF Munkaerő-piaci és foglalkoztatási helyzetkép Székesfehérváron Mahler Balázs Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat.
Napirendek Megnyitó Együttműködési megállapodás megvitatása, elfogadása Irányító Csoport megválasztása, Irányító Csoport elnökének megválasztása Egyebek.
Előadás másolata:

Köszönetül városunknak

a Szegedi Szépmíves Céh megalakulásakor együtt-működési szerződést kötött a városi önkormányzat-tal. Ez a szerződés jól – rosszul működött, szünetelt és újraköttetett az elmúlt 18 év alatt. A jelenleg ér-vényben lévő szerződésünk az év végén lejár. Az utóbbi években sok segítséget, első sorban műkö-dő képességet biztosított a Céh számára a biztos ön-kormányzati támogatás. Ezt a segítséget köszönjük meg, amikor a művésztelepi beadásokból és a tagja-ink által beadott művekből táplálkozó műtárgy-bankunkból 120 művet Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának ajándékozunk. A művek átadá-sára a Bálint Sándor Művelődési Házban kezdődő kiállítás-sorozatunk megnyitóján kerül sor.

Országjárásunk során alföldi, dombos, hegyvidéki és vízparti tájak megörökítésében is többen jeleskedtek.

Ízelítő az átadásra kerülő anyagból: Pitt kréta – Zöldy Gergő (Bernecebaráti) Szénrajz – Csomor Krisztina (Bernecebaráti)

Tollrajz – Vukov Ildikó Terézia (Csorvás) Színes ceruza – Mécs Eszter (Bernecebaráti)

Olaj kréta – Gurzó Krisztina (Alsómocsolád) Diópác – Nagy Katinka (Alsómocsolád)

Olajpasztell – Vesmás Júlia (Bernecebaráti) Ecsetrajz – Latzkovits Dániel Vilmos (Alsómocsolád)

Akvarell - Kuklis Katalin (Alsómocsolád) Akvarell - Forgács Judit (Alsómocsolád) Akvarell – Haraszti Dóra (Alsómocsolád)

Akvarell, tus – Dobrovich Zsófi (Bernecebaráti) Akvarell – Haraszti Dóra (Bernecebaráti)

Akvarell – Mohola Zsuzsa (Bernecebaráti) Akril – Vukov Ildikó Terézia (Alsómocsolád)

Akril – Mohola Zsuzsa (Alsómocsolád) Akril – Bitó Katalin (Alsómocsolád)

Önálló kompozíciók akrillal Bitó Katalin Haraszti Dóra

Nagyon szeretnénk ezt a gesztust újabb és újabb öt év elteltével megismételni. Az elmúlt 18 év kitartó munkája erre reményt adhat. Bízunk benne, hogy tevékenységünk pozitív megítélése meghozza a kellő segítséget minden nyárra a művésztelepek és a kiállítások további megvalósításához.