ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
– A nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény – A szakképzésről szóló évi CLXXXVII. törvény – A nevelési-oktatási intézmények működéséről.
Advertisements

TAMOP B-11/ „A fiatalok családi életre nevelését, a kismamák munkaerő piaci elhelyezését segítő, innovatív családbarát szolgáltatások.
„A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány a Munkaerő-piaci Alapból támogatja” Záró konferencia június „ Új esély:
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek _ A pályázatkezelői felület bemutatása.
Az új közbeszerzési törvény megalkotásának körülményei, várható jövőbeli változások május 26. Dr. Kovács László Miniszterelnökség Közbeszerzési Szabályozási.
A képzett szakemberekért SZMBK KERETRENDSZER 2.1. előadás.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
A hivatalos statisztika információ-megosztási felülete a KSH honlapján 1 Freid Mónika OST-ülés,
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
1 VIII. VASÚTI PÁLYÁK TERVEZÉSÉTŐL A KIVITELEZÉSIG VASÚTI PÁLYÁS MÉRNÖKTOVÁBBKÉPZŐ Magyar Mérnöki Kamara Budapest, EU támogatású projektek.
TÁMOP B-13/ SZAKMAI-MÓDSZERTANI TÁMOGATÁS A KOMPLEX TELEPPROGRAM ÉS AZ ELNÉPTELENEDŐ FALVAK TÁRSADALMI GAZDASÁGI FOLYAMATAINAK MEGFORDÍTÁSÁT.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
EGT Finanszírozási Mechanizmus Kulturális és természeti örökség megőrzése, megújítása program A kulturális és a művészeti sokszínűség előmozdítása.
1 Az önértékelés mint projekt 6. előadás 1 2 Az előadás tartalmi elemei  A projekt fogalma  A projektek elemei  A projekt szervezete  Projektfázisok.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
Iskolai információs rendszer. Alapkövetelmények Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett.
Jó gyakorlatok a tanórán kívüli tevékenységekhez kapcsolódóan Kasza Georgina témavezető.
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
Internet tudományos használata
OvidSP és az értéknövelt szolgáltatásai
Kortárs előadó-művészeti tevékenységek előmozdítása c. intézkedés
Nagyméretű állományok küldése
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
Pályaválasztási tanácsadás
Dr. Kovács László Főtitkár
ŐRSÉGI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS
Microsoft Office Publisher
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Magyar Tudományos Művek Tára
CSOPORT - A minőségellenőrök egy megfelelő csoportja
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Tájékoztató a évi OSAP teljesüléséről
HHR.
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
Az ÁFSZ feladatai az „Út a munkához” program végrehajtásában
Vasas Lívia, PhD 2017 MTMT Vasas Lívia, PhD 2017.
Multiplikációs rendezvény – Békéscsaba
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Zalaegerszeg, 21 February 2018
Új pályainformációs eszközök - filmek
Northwind Traders Kik vagyunk?
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
ÉRINTŐ Sajátos nevelési igényű gyermekek és fiatalok integrációs programja óvodától a munkába állásig TÁMOP A/
Föderalizmus és decentralizáció kutatás svájci–magyar együttműködésben
Új dimenziók a fogyatékos személyek szociális ellátásban
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Online pénztárgépadatok felhasználása a kiskereskedelmi statisztikában
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
A részekre bontás tilalma és annak gyakorlati alkalmazása
Előadás másolata:

ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM *** ERASMUS+ PROJECT RESULTS PLATFORM (EPRP)

MI AZ AZ EPRP? Az Európai Bizottság disszeminációs adatbázisa, mely az összes Erasmus+ projektet tartalmazza az oktatás, képzés, ifjúság és sport területéről. több mint 27.000 projekt 2007-ig visszamenően (LLP-s projektek is) angol nyelvű http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/

Nemzeti Irodák munkatársainak KINEK SZÓL AZ EPRP? Stratégiai partnerségek (KA2) pályázatot nyert kedvezményezetteknek, az ő esetükben az EPRP használata kötelező. Mobilitási pályázatok (KA1) és Szakpolitikai tevékenységek (KA3) pályázatot nyert kedvezményezetteknek, az ő esetükben az EPRP használata szabadon választható, de ajánlott. Nemzeti Irodák munkatársainak Érdeklődőknek

MIKOR HASZNÁLJUK AZ EPRP-t? Kedvezményezettként, a támogatási szerződés aláírását követően a projekt lefutási ideje alatt Kedvezményezettként, a projekt zárásakor Leendő pályázóként

MILYEN CÉLLAL HASZNÁLJUK AZ EPRP-T? Disszeminációra, láthatóságra Partnerkeresésre Mások motiválására Inspirációk gyűjtésére Projekteredmények megosztására Információszerzésre, tájékozódásra

Hogyan használjuk EPRP-t? kedvezményezettként BELÉPÉS: A támogatási szerződés aláírását követően a Kedvezményezett egy automatikus e-mail értesítést kap a felületről, a projekt bekerül az EPRP adatbázisába. Az e-mail az összes fontos információt, linket tartalmazza, ami a belépéshez szükséges. A projekt zárásakor a Kedvezményezett automatikus e-mail értesítést kap a rendszertől, hogy a projekt eredményeit mások számára is láthatóvá tegye a platformon. A Kezelőfelület (Beneficiary's Dashboard) használatához a rendszerbe a saját EU Login (korábban ECAS) felhasználónevével és jelszavával tud belépni.

Hogyan használjuk EPRP-t? kedvezményezettként 2. SZERKESZTÉS: Használata egy egyszerű blogfelület szerkesztéséhez hasonló. Jóváhagyásra küldésig a leírások, eredmények szabadon szerkeszthetőek, javíthatóak, cserélhető. Logók feltöltése Videók, képek feltöltése Projekt honlap linkjének feltöltése Projekt eredmények feltöltése

Hogyan használjuk EPRP-t? 3-4-5. SZÖVEGÍRÁS, SZERKESZTÉS, MENTÉS, JÓVÁHAGYÁSRA KÜLDÉS Szövegíráskor (angol nyelvű!) érdemes odafigyelni a precíz fogalmazásra, mert jóváhagyás után az eredmények bárki számára elérhetőek lesznek, nyilvánossá válnak. Ne felejtsük el menteni az általunk feltöltött anyagokat. A Mentés és véglegesítés-re (Save & Submit) kattintva már nincs lehetősége a módosításra, a projekt adatlapja eltűnik a Kezelőfelületről. További, részletes információ a Technikai útmutatóban!

Miért érdemes használni EPRP-t? Referenciaként szolgál. Megmutathatjuk a projekt során született eredményeinket: kézikönyvek, fotók, videók, honlapok, fejlesztések, szoftverek – ezek mások számára is használhatóak, fontosak lehetnek. Későbbi együttműködések alapjául szolgálhat – ezt biztosítja pl. a platform az összetett keresési rendszere.

Kérdés esetén forduljon a Tempus Közalapítvány munkatársaihoz!   További információ és elérhetőségek: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/eplus-help/faq.html EAC-PROJECTSPLATFORM-HELPDESK@ec.europa.eu   Budapest, 2017.05.16.