Az alapítvány fő jellemzői

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A rehabilitációs járadékban részesülő személyek (re)integrációs esélyeinek növelése a munkaügyi központok segítségével Vincze Györgyné Pécs, április.
Advertisements

Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ 1074 Budapest Dohány utca 65.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT. KÖZBIZTONSÁGUNK A probléma nem más, mint megoldandó feladat…
Add tovább! Fiatalokkal a települési közösségekért! – országos mozgalom A fiatalok részvételének fokozása a közjóért!
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
Elérhetőségek: Hívható: H.-Cs óráig.
„ Hogyan tovább?.
Missziónk A gyerekeket meg kell hallgatni és a felnőtteket segíteni kell abban, hogy erre képesek legyenek. A Kék Vonal minden munkatársa és önkéntese.
TÁMOP B-11/ „Életút a párkereséstől a jól működő családig”
Életút Alapítvány TÁMOP /1
A könyvtár mint a felnőtt képzés helyszíne Tapasztalatok a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban.
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
A Keszthelyi Kistérség Szakközépiskoláinak a megújuló energiával foglalkozó szakemberképzésre irányuló igényfelmérése május.
Életút Alapítvány TÁMOP /1 Váci Ifjúsági Információs és Tanácsadó Szolgálat életre hívása közösség és értékteremtő szolgáltatások nyújtásával című.
TÁJÉKOZTATÓ a Nemzeti Felnőttképzési Intézet tevékenységéről.
Velünk egy jobb világért! II. Országos Módszertani Konferencia Beszámoló az elmúlt 1 év Munkájáról.
Bemutatás Ü Adatok Ü Az Alapítvány célja Ü Működésmódja Ü Célterületei Ü Eddigi programok Ü További programtervek.
TÁMOP /2/B/KMR Pedagógusképzési hálózat Magyarországon A közoktatási intézményekkel való kapcsolatépítés a TÁMOP pályázatban és azon.
Az Áldozatsegítő Szolgáltatások fejlesztése alprojekt
A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása-kiemelt projekt (TÁMOP 5.6.2/10-1),
A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása-kiemelt projekt (TÁMOP 5.6.2/10-1),
A gyakorlatvezető mentor
A 2014/15. tanévben a vasvári középiskolába lehet tanulni. Vas megyében az elsők között hirdetjük meg a nappali és ingyenes képzést.
A gazdaságról, a mindennapi pénzügyekről egyszerűen a évfolyamon tanító pedagógusoknak című akkreditálás alatt álló tanártovábbképzésről Szűcs Tamás.
Integrációs és képesség-kibontakoztató felkészítés az intézményekben Bedőné Fatér Tímea IPR szakértő Integrációs szaktanácsadó
Magyar Coachövetség Közhasznú Alapítvány szakmai irányításával ontological LIFE COACH képzés Képzés:
„Beszélgessünk Európáról” programsorozat MeH EU Kommunikációs Főosztály Dániel Anna Békés, március 18.
Patrónus program és ezzel együtt az IPR bevezetése 2007/ 2008-as tanévtől a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók esélyenlőségének biztosítása céljából.
Vucskó Bernadett Fővárosi Esélyegyenlőség Módszertani Iroda „ HÉTRŐL ÉVRE A MUNKÁBAN ” NONPROFIT MUNKAKÖZVETÍTŐI RENDSZER BEMUTATÁSA március 26.
CÉL BÁRKI, BÁRHONNAN RÉSZESE LEHESSEN A HAZAI KÖNYVTÁRI RENDSZER SZOLGÁLTATÁSAINAK KSZR = AZ ODR KIEGÉSZÍTÉSE, AMELY BIZTOSÍTJA AZ ORSZÁGOS SZOLGÁLTATÁSOK.
Esély a munkára – Civil együttműködés a hátrányos helyzetű rétegek munkaerő-piaci integrációjáért Projektazonosító: NCA-DP-09-A-0185 Dolgozzunk együtt!
Pálfy Aliz: (N. Colan Általános Iskola, Sepsiszentgyörgy) MENTÁLHIGIÉNÉS KÉPZÉS, MENTÁLHIGIÉNÉS PROGRAMOK ERDÉLYBEN – ÁTTEKINTÉS, KEZDEMÉNYEZÉSEK, TERVEK.
LELKI EGÉSZSÉG CENTRUM BEMUTATÁSA
SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat I. Telefonos Nyílt Napok május 11.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Demenciával küzdő idősek segítése a szociális alapellátásban Dr. Szabó Lajos 2010.
Támogatott lakhatási programok a fővárosban Adatok és módszertan szerepe a fővárosi lakhatási programok lebonyolításában.
II. Kerületi Védőnői Szolgálat gyermekvédelmi tevékenysége
Angol alap és középszint, számítástechnika alap és középszint A programban egyéni pályázó vehet részt, a képzésekre milliárd forint európai.
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Információs nap szeptember 8..
EMMT Konferencia Illyefalva 2006 szeptember 30. I. A mentálhiginés képzés szerepe a Lelkisegély Telefonszolgálat elindulásában Cselekvésre serkentő látásmód.
Iskolai közösségi szolgálat
Üdvözli a Teleki László Gimnázium és Informatikai Szakközépiskola!
Álláskeresőként történő nyilvántartás
Elektronikus Munkaerőpiaci Adatbázis és Karrierpont Hálózat TÁMOP / ,,e-KARRIER” CSAT Egyesület Cím: 4025 Debrecen, Arany János utca.
Mesterképzés Vállalkozásfejlesztés szak NYÍLT NAP
Kik vagyunk? A szervezet alapítói elsősorban az ELTE szociális munkás, szociológus, szociálpolitikus, pszichológus és jogász hallgatói közül kerültek.
Ingyenes és anonim lelkisegély szolgálat 40 éven felülieknek 1998-ban alakult magánalapítvány Pártoktól és felekezetektől független Kivétel nélkül mindenki.
Kistérségi szociális gondozó-ápoló képzés United Way Kisalföld Alapítvány Kistérségi szociális gondozó-ápoló képzés United Way Kisalföld.
A Commitment Köznevelési Kht. MOHAY GERGELY március 31. ÉS A KECSKEMÉTI IRODA BEMUTATKOZÁSA.
35éve ben alakult az Egyesület 100 fővel 2001-ben tagok létszáma kb fő 2015-ben 27 csoport kb.2000 fő.
Szekszárd október 10.. Vízió Új Ptk. (magánszemély tagja nem lehet a szövetségnek) Tagszervezeti elvárások (tagszervezetek anyagi támogatása az.
Esély, Lehetőség, Tehetség, ELTE Iskola felújítás az Eötvös Loránd Tudományegyetemen az Európai Unió támogatásával.
Mentorprogram Bagon Both Emőke Pest Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálat.
KAPOSVÁRI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM NAGYATÁDI ADY ENDRE GIMNÁZIUMA, SZAKGIMNÁZIUMA, SZAKKÖZÉPISKOLÁJA.
ZALAI INNOVATÍV FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MEGVALÓSÍTÁSA TOP-5.1.1
„Út a munkához” program „Jó gyakorlatok” 2009
Valuable Variable Very able Abonyi Dávid – elnök
Koordinátori képzés A 2016-os Erasmus+ pályázatok intézményi záróbeszámolójának elkészítése (KA103) szeptember 21. Györke Julianna.
„Fiatalok EGYÜTT, EGYMÁSÉRT 2015”
A Nemzeti Pályaorientációs Tanács (NPT) és a Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottságok (RFKB) együttműködése TÁJÉKOZTATÓ ANYAG az RFKB pályaorientációs.
Kóródi Miklós Autonómia Alapítvány
NONPROFIT SZERVEZETEK, CIVIL SZEKTOR
A végzős tanulók döntési irányai a középiskolákban
Én miért választottam a BME Villamosmérnöki szakát?!
Tájékoztató a logopédiai ellátás változásairól
Család – és Gyermekjóléti Központ
„Út a munkához” program „Jó gyakorlatok” 2009
A BIIRSZ tegnap, ma és holnap;
Előadás másolata:

Az alapítvány fő jellemzői Ingyenes és anonim lelkisegély szolgálat 40 éven felülieknek 1998-ban alakult magánalapítvány Pártoktól és felekezetektől független Kivétel nélkül mindenki — a szolgálat vezetői is — önkéntesek Minden szolgáltatásunk ingyenes

Lelkisegély szolgálat minden településről minden nap hívható a 13777-es és a 0680 200 866 telefonszámon este 18 és 21 óra között Chat és email lelkisegély 18 év felettieknek (külföldről is jelentkeznek) jogsegély szolgálat orvosi tanácsadás személyes pszichológiai tanácsadás

Kiegészítő tevékenységeink Játékklubbok Korhatár nélkül 6 budapesti kerületben Angol klubfoglalkozás Kezdő, középhaladó és haladó szinteken Számítógépes oktatás TársasTér Társ- és társaságkereső ingyenes weboldal 40 év felettiek és fogyatékkal élők részére

Angol klubfoglalkozás

Számítógépes oktatás 2008 óta működő program 4-5 fős kiscsoportokban tanítunk a képzés gyakorlati, célratörő az oktatást követően gyakorlást biztosítunk diákönkéntesekkel féléves a várólista új oktatókat is várunk

Oktatás

TársasTér Ingyenes társ- és társaságkereső weboldal 40 éven felüliek és fogyatékkal élő nagykorúak számára. tarsaster.hu

Önkénteseink jelenleg 53 fő + diákönkéntesek telefonosok (27 fő) féléves képzés, két és fél hónapos hospitálás, az ügyelés során esetmegbeszélések és mentorálás kiegészítő tevékenységek (26 fő) orvosok, jogászok, informatikus oktatók és egyéb végzettségűek évenként változó létszámú diákönkéntesek

Diák segítőink 2011. óta vannak diákönkénteseink Két budapesti gimnáziummal van szerződésünk ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Gimnázium ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium Rendszerint a 9-11 évfolyam diákjai jelentkeznek Eddig több mint 80 diák végzett nálunk közhasznú munkát

Eddigi plakátjaink

Pénzügyi források Pályázati támogatások Magánadományok 2014-15-ben Norvég Civil Támogatási Alap 2015-ben a Nemzeti Együttműködési Alap szakmai és működési pályázata, valamint a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázata Magánadományok

Köszönjük a figyelmet ! www.delutan.hu delutanalapitvany@t-online.hu