Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Megoldás a lánc és körbetartozás problémáira, forrásnyújtása vállalkozásoknak, üzleti kockázataik csökkentésére!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A statisztika rejtelmei
Advertisements

Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
Magyar Export-Import Bank Rt.. Alapítás: évi XLII. Tv. u 100 % állami tulajdon u Az Eximbank alapításának célja:  a magyar külkereskedelmi kapcsolatok.
Roncz Gábor vezérigazgató
KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc
Miért fontos? ösztönzi a külgazdasági kapcsolatokat
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT (CRM)
Mikrohitel konferencia
Kárpát Factor Követeléskezelő Kft.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs üzleti vezérigazgató-helyettes Budapest, augusztus 29.
KKV hitelezés és kockázatkezelés pénzügyi konferencia
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Faktoring 1950 USA – a kezdet
Forfaiting (forfetírozás)
Pénzügyi munkakör a tanirodai gyakorlatban
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
A Sberbank Magyarország Zrt. a magyar bankpiacon 2 TÉNYEKÉRTÉKEKCÉLOK SBERBANK Csoport tagja 2012.Q1 óta Tőkeemelés 2013Q óta Volksbankként a magyar.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
MNB Statisztika A külső finanszírozási igény/képesség változása
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
A magyar háztartások fizetési szokásai
GINOP 1. prioritás A vállalkozások versenyképességének javítása
Áfa, bevételi bizonylatok, a vállalkozás tevékenységével szorosan összefüggő kiadási bizonylatok.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!
E-beszerzés Bravo csoport.
Vevőkövetelések finanszírozása Gyors, megbízható, kreatív pénzügyi megoldások a Magyar Factortól Csinos Tibor, Magyar Factor zRt III. Pénzügyi Vezetők.
Mennyire gátolja a vevőkockázat magyarországi mértéke a gazdasági növekedést? 300 Mrd Ft a tét évente Előadó: Felfalusi Péter ügyvezető.
Pénz 1. szakasz 2. szakasz 3. szakasz 4. szakasz 5. szakasz
Külső egyensúlyi folyamatok a revízió tükrében Antal Judit Pénzügyi elemzések 2009 Szeptember 30.
1 A T- NAPOS UTALÁS GAZDASÁGI HATÁSAI Kovács Levente KDB Bank Zrt., vez.ig.h. Budapest február 8. „InterGIRO2- Napon belüli elszámolás” Magyar Közgazdasági.
KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TÁMOGATÁSI, ÖSZTÖNZÉSI
1 Jelentés a pénzügyi stabilitásról április.
KKV-szektor likviditása, finanszírozása banki szemszögből
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
„K+F+I befektetési portfólió kialakítása Jász-Nagykun-Szolnok megyében weboldal segítségével” című projekt bemutatása Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési.
Európa sereghajtói között Magyarországon 2007 óta 0,5%-kal csökkent a GDP-hez viszonyított díjbevétel Az európai átlag harmada, Hollandia és Nagy-Britannia.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Fizetési szokások Magyarországon a kereskedelmi/üzleti szektorban
Mekkora problémát okoz Önöknek kivárni a halasztott fizetésű vevők teljesítését? Mennyivel javulna a likviditásuk, hogyha halasztott fizetés helyett a.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Fizetési szokások Magyarországon a kereskedelmi/üzleti szektorban
A faktorálás előnyei a beszállítók számára Budapest, 2014
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
0 0 Faktoring egyszerűen Csinos Tibor értékesítési igazgató GF Faktor Zrt Pénz de honnan? – „Pénz, piac, tudás” Piac&Profit november 13, Veszprém.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Merre vagy előre? Versus: Merre van az előre?
1 Gazdasági válság és könyvvizsgálat Lázár Juli. 2 Fő változás a BIZONYTALANSÁG.
Decsi Zoltán Kaposvár, március 01. Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés pályázat.
Az e-Bank az e-Számla és az e-Elszámolóház, mint komplex megoldás Budapest, február 23.
Jene Károly Dolphin Kft.  Hogyan kerültünk közel az elektronikus számlázáshoz?  e-Számla megoldásaink  PKI megoldásunk  EDI megoldásunk  PKI bevezetés.
1 Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Postapartner Program.
0 0 Faktoring egyszerűen Csinos Tibor értékesítési igazgató GF Faktor Zrt. HSF április 07.
A piac és a piacgazdaság. A piac fogalma Több értelmezése lehet: I. A piac a javak (termelés, szolgáltatás) realizálásának színtere, a tényleges és a.
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
copyright © P2P Money Europe Inc.
9. tétel.
„Út a munkához” program tapasztalatai
MEHIB Magyar Exporthitel Biztosító Zrt.
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály.
A piac és a piacgazdaság
A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
Üzleti terv bemutatása
Cégnév Üzleti terv.
Átlátható folyamatok ügyviteli rendszerekkel
Előadás másolata:

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Megoldás a lánc és körbetartozás problémáira, forrásnyújtása vállalkozásoknak, üzleti kockázataik csökkentésére!

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A probléma...  Számlák fizetésének csúszása  Számlák fizetésének elmaradása a vállalkozók és a nekik bedolgozó alvállakozók és beszállítók létét fenyegetik Európában. Különösen nagy mértékben érinti a kis és középvállalkozói szektort (kkv), akik tőkeellátottsága alacsony, állandó pénzforgalmi gondokkal küzd.

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A magyar vállalkozások 80 százalékát érinti ez a probléma, azaz nem képesek fizetni, mivel nekik is tartoznak. A probléma...

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A megoldás... A feladatok megoldására egy egységes, áttekinthető és megfizethető innovatív technológián alapuló rendszert kínálunk, a Számlakompenzáción alapuló Tartozáskiegyenlítő Rendszert (HONEM) valamint a Barterváltó rendszert.

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A megoldás... Tartozás Kiegyenlítő Rendszer Ennek keretében átfogó megoldást nyújt a már kialakult tartozások egyszerű kezelésére, illetve rendszeres használata mellett teljesen megelőzi az ilyen típusú tartozások jövőbeni kialakulását! Olyan vállalkozások számára nyújt segítséget, amelyek fizetési nehézségekkel küzdenek kintlévőségeik miatt.

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A vállalkozás készpénz mozgás nélkül juthat hozzá követeléseihez, legyen szó régen vagy akár tegnap lejárt tartozásról, másrészt adósságai csökkennek vagy teljesen megszűnnek. Így növekszik a cég működési stabilitása és likviditása egyaránt (könyvelés-technikai eljárásról van szó). A megoldás... Tartozás Kiegyenlítő Rendszer

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A megoldás... Tartozás Kiegyenlítő Rendszer A vállalkozásnak nem kell nagy összeget költenie jogi útra vagy egyéb behajtásra, megőrzi jó kapcsolatát partnereivel, ügyfeleivel, másrészt tartozásai egy időben csökkennek.

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Hogy lehetséges ez... Tartozás Kiegyenlítő Rendszer A vállalkozások a követeléseiket a rendszerben INTERNETEN PARTNERIRODÁKON SAJÁT KÖNYVELŐIKEN keresztül tudják rögzíteni.

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A Rendszer a vállalkozás feltöltött (számla) adatai alapján összeállítja a vállalkozásoknak azt a körét, amelyben a „körbetartozás” megvalósul. Hogy lehetséges ez... Tartozás Kiegyenlítő Rendszer

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A rögzített követelések között kapcsolatokat keres, majd a rögzített követelések, a kompenzációhoz hasonlóan a tartozások kiegyenlítésére fordítódnak, tehát összevezeti a tartozásokat a követelésekkel, majd kikompenzálja azokat. Hogy lehetséges ez... Tartozás Kiegyenlítő Rendszer

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Bonyolítás...

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Bonyolítás...

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Bonyolítás...

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A pénzhiánnyal küzdő vállalkozások számára elengedhetetlen a likviditás növelése, újabb piacok megszerzése, kamatmentes hitelek lehetősége. Barterváltó rendszer...

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A Billbarter.com oldalon regisztrált vállalkozásoknak lehetősége van zárt körben, adás/vételi tranzakciókat bonyolítani, pénzhelyettesítő utalvánnyal. (Barterváltóval) Barterváltó rendszer...

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. -új piacszerzési lehetőségek -régi ügyfélkör megtartása -kamatmentes áruvásárlási keret -költségkímélő vásárlások, saját termék beszámításával -elfekvő árukészlet, szabad kapacitás értékesítése -készpénz megtakarítás -adósság rendezés saját áruval/szolgáltatással Barterváltó rendszer...

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. A regisztrált tagok egymástól vesznek árut/szolgáltatást! Részben vagy egészben lehet BV-val fizetni. Barterváltó rendszer... Védve vannak a tagok a külső piaci szereplőkkel (multi) szemben. Belső védelem, hiszen a BV-t csak a belső körben lehet elkölteni.

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Mit eredményez a BV használata... -Új piacok, -Új vevők, -Magasabb bevétel-(több profit) -Készpénzhiány pótlása -Forráshoz jutás -Beruházás finanszírozás

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Önökre is szükségünk van! REGISZTRÁLJON A OLDALON!

Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Köszönjük figyelmüket és részvételüket!