Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

MLBKT Konferenica 2012.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
UTAZÁS KALAND SIKER. Travel Ventures International Cyprus TVI Express Limited Louki Akrita 14 Agiazoni, P.C Limassol, Cyprus - EU United Kingdom.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
HÁLÓZATOK.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
5 PGV Fast Start Junior Manager.
A Life Wave értékesítési terve
Számítógépes hálózatok világa Készítette: Orbán Judit ORJPAAI.ELTE.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
TT Kovács Sándorné.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
UTAZÁS WELLNESS SIKER. Ön azért van most itt, mert valószínűleg az életében néhány dolog nincs rendben … Lehet, hogy Ön nem elégedett a munkájával ? Lehet,
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Miért nem internetezik mindenki? Pintér Róbert Információs Társadalom és Trendkutató Központ Internethajó Be kell hozni a hátrányt,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Telekommunikációs vállalat 100 százalékkal növelte a válaszarányokat az SPSS Clementine® segítségével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Tűzfal (firewall).
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
A HELYSZÍN INFONETMEDIA LTD 45 Queen Street PORTSMOUTH PO1 3HW United Kingdom.
Crowdfunding Dobozi Sándor Executive Vice President GCT Holding.
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
Karrier.
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES LIMITED LTD United Kingdom, London,

Az osztott számítógépes hálózatokat és hálózati Technológiákat az alábbi területeken használják.

A köd alapú adattárolás váltja fel a jelenleg alkalmazott felhőszolgáltatást. A köd alapú adattárolás maximális adatvédelmet és biztonságot nyújt a felhasználóknak. A nagy informatikai cégek 2016-ban még csak tervezik ennek a gyakorlati kivitelezését. A Kairos viszont 2015 óta gyakorlatban használja és alkalmazza ezt az adattárolási módot.

IT IGAZGATÓ: A KAIROS IT igazgatójának, Alex Kocherev.

Az adatokat és biztonsági kulcsokat feldarabolva magánemberek számítógépén tárolják el. Mintha egy könyvet darabokra szednék szét és a lapokat a világ különböző pontjain, kódolva helyezünk el. Az adatokat és biztonsági kulcsokat többszörös másolatban helyezik el a magánemberek által bérbe adott tárhelyeken. KARIOS BRILIÁNS ÖTLETE:

A Kairos a magánemberek által felajánlott tárhelyeket a meglévő technológiák felhasználásával egybefűzik és így egy hatalmas méretű adathordozó áll a rendelkezésükre.

Hogy jövünk mi a képbe ?

szabad tárhely megléte KAIROS BÉRBE VESSZI AZ ÖN SZÁMÍTÓGÉPÉNEK SZABAD TÁRHELY KAPACÍTÁSÁT Összesen 3 feltételnek kell megfelelni!

A KAIROS-nak a felmerült igények és a speciális biztonsági technológia következtében szüksége van a magánemberek gépén lévő tárhelyekre. 15 GB, 70 GB, 180 GB, 320 GB Feltétel: Napi 10 óra internet kapcsolat biztosítása.

Fogd munkára a számítógéped

KAIROSPlanet a vállalati ügyfelek részére garantálja a folyamatos megszakítás nélküli hozzáférést a hálózathoz. A kaució befizetésével Ön igazolja, hogy Elfogadja a programban való részvétel feltételeit.

DISC SURF

Összefoglaló. USD. 365 nap. Tárhely méreteKaució Összes jövedelem 15 GB ,5 70 GB ,5 180 GB ,5 320 GB ,5 Napi jövedelem 15 GB70 GB180 GB320 GB Kaució napi törlesztő részlete Napi bevétel bérbeadásból

Összefoglaló. Forint. 365 nap. Tárhely méreteKaució összege Összes jövedelem 15 GB GB GB GB Napi jövedelem 15 GB70 GB180 GB320 GB Kaució napi törlesztő részlete Napi bevétel bérbeadásból Megjegyzés : Az összegek 280 forintos dollár árfolyam lettek feltüntetve

15 GB= forint 70 GB= forint 180 GB= forint 320 GB = forint Havi összes bevétel. (kaució + bérleti díj) Megjegyzés : Az összegeket 30 nap/hó-val tüntettük fel.

Léptesd elő kereső családtagnak a számítógéped! Javaslatunk !

KAIROS rendszer előnyei nincs teljesítmény kényszer és havi kötelező vásárlás évente ismétlődő bonuszok jutalék kifizetés mértéke nincs csomag típusához kötve

Első mélységből származó bónuszok egy fő esetén Csomagok Létszám StandardSilverGoldPlatina Személyes ajánlás. 15 %1 fő Megjegyzés : Az összegek 280 forintos dollár árfolyam lettek feltüntetve 15 % Direkt Marketing bónusz

Első mélységből származó bónuszok egy fő esetén Csomagok Létszám StandardSilverGoldPlatina Személyes ajánlás. 10 %1 fő Megjegyzés : Az összegek 280 forintos dollár árfolyam lettek feltüntetve 10 % StartUp Marketing bónusz

Csoport bónuszok: 3. mélységtől lefele minimum Silver csomag esetén teljes csoport forgalma után 3 % - 30 % között kerül kifizetésre bónusz. Vezetői bónuszok: 1 % - 5 % között.

Mélységi Csoport bónusz 3 %. Harmadik mélységtől lefele. ASSISTANT

Mélységi Csoport bónusz 5 %. Harmadik mélységtől lefele.

7 %. Harmadik mélységtől lefele. SENIOR MANAGER Mélységi Csoport bónusz

10 %. Harmadik mélységtől lefele. Mélységi Csoport bónusz

Várható bevételek: SzintMegnevezésSzemélyesCsoportFeltétel 3%Assistant3 fő-- 5%Manager3 fő9 fő3 Assistant 7%Senior MM3 fő18 fő1 Manager 10%Master3 fő36 fő3 Manager

Várható bevételek: SzintMegnevezésSzemélyesFeltétel 12%Senior Master6 fő6 Manager 15%Executive6 fő6 Master 17%Founder Executive6 fő3 Master + 3 Executive 20%Consul6 fő6 Executive 22%Founder Consul6fő3 Executive + 3 Consul 25%Ambassador6 fő6 Consul 27%Founder Ambassador6 fő3 Consul + 3 Ambassador 30%Chief Ambassador6 fő6 Ambassador Karrier szintek

Várható bevételek: MegnevezésBónuszSzintMélység Matching bónusz1 %Executive5 Vezetői támogatói bónusz1 % - 2 %1% Exec. 2% Consul5 Generációs bónusz1 %Consul2 legerősebb csoport World Pool bónusz1 %Consul4 hónap forgalom Vezetői bónuszok

Kifizetésed felveheted a számodra legkényelmesebb módon Verifikálás: Web irodán keresztül fel kell tölteni jpg formátumban a személy igazolvány, lakcím kártya másolatát.

14 napos pénz visszafizetési garancia ! KAIROS-nál nincsen buktató és kockázat! CSAK NYERESÉG!!!

Keress pénzt! Egyszerűen és gyorsan! Passzív bevétel ÚJ TREND Ne sokáig gondolkodj! Dönts!