A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg PKSZ rendszer bemutatása Önkormányzati projektvezetők.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Önkormányzati információs rendszer
Mobilitás pályázatok Leonardo da Vinci
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
HIDASNÉMETI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS.
Intranet portál bemutató
TÁMOP projekt szakmai feladatai és eredményei Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Topár Gábor szakmai projektvezető Minőségügyi Konferencia ZMNE.
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Szociális és gyermekjóléti területhez kapcsolódó lehetséges szolgáltatások.
Kimutatás tervező Egy lekérdezés adatait tetszőleges formájú nyomtatási listába lehet foglalni. ATLAS - SQL.
Települési Testületi adat Tár - TTT 2008 – Törökbálinti Önkormányzat Papíralapú munkafolyamatok kiváltása Testületi munka teljes körű támogatása Naprakész.
EKOP Elektronikus levéltár
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Pannon Egyetem Georgikon Kar Szegedi Tudományegyetem.
Szép őszi napot kívánok!. MÉRFÖLDKŐ NAP NOVEMBER 4. Helyszín: Villa Pelikán télikertje (9700 Szombathely, Deák F. u. 3.)
E-NAPLÓ Szabó László.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat A Microsoft nagyvállalati projektmenedzsment megoldása Előadó:Kőnig Tibor
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat Projektindítási, dokumentálási és portfoliószintű költségkövetési feladatok támogatása az EPM.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Nagyvállalati projektmenedzsment megoldás a Fővárosi Vízművek Rt.-nél Előadó: Fritsch Róbert CIO, Fővárosi.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat Microsoft Project Server 2003 Egyedi projekt alkalmazások: pályázatok, beruházások kezelése a.
TÁMOP 3.1.5/ PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA.
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Csoportmunka rendszer MJVSZ és KIFESZ az érdekvédelmi hálózatszerű együttműködés támogatása céljából történő kapacitásfejlesztés informatikai megvalósítása.
LEKTOR/Lexelerator workshop – március 4. A LEKTOR projekt és a Lexelerator platform szolgáltatásainak és eszközeinek ismertetése.
Az előrehaladás követése a ProjectServeren Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
A HEFOP projekt Foglalkoztatási és Szociális Hivatal által koordinált fejlesztéseinek eredményei Felnőttképzési adatbázis fejlesztése.
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult feladatrendszere Térségi Vállalkozói Fórumok január Szolnok, Jászberény, Kisújszállás.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
KÖZÖS MÓDSZERTANI KERETEK KIALAKÍTÁSA A MAGYARORSZÁG-SZERBIA IPA HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TÉRSÉGEINEK KOMPLEX ÉS INTEGRÁLT.
1 EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI KÖNYVTÁRI SZOLGÁLAT K-21 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI PROJEKT A projekt eredményeinek bevezetéséért felelős csoport bemutatkozása.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
Települési Testületi adat Tár - TTT 2008 – Törökbálinti Önkormányzat Papíralapú munkafolyamatok kiváltása Testületi munka teljes körű támogatása Naprakész.
Dokumentumkezelés.
Projekt eredményeinek disszeminációja – 2. és 12. fejlesztési elem ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban lévő önkormányzatok számára”
Intézményi minőségfejlesztés (TÁMOP-3.1.8)
Városi Rendészeti Program. Mi a Városi Rendészeti Program célja?  Az Önkormányzat Közterület felügyeletének munkáját segítse azáltal, hogy egy közös.
Hogyan pályázzunk ? Az EUGA program az innováció szolgálatában Vicze Gábor.
37. számú főút Szerencs átkelési szakasz rekonstrukciója Lakossági fórum március 29.
A szakképzés és felnőttképzés struktúrájának átalakítása a TÁMOP /2-2F projekt Az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Fejlesztési.
Projekt címe, azonosító száma Projektvezető/Előadó Beszámolási időszak Dátum.
Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI MIGRÁCIÓ
Automatikus dokumentum- feldolgozó megoldások
Köszöntjük kedves vendégeinket!. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi.
Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK
Önkormányzati ASP központ felállítása projekt
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa terv keretében valósul meg. Számítógép- hálózatok dr. Herdon Miklós dr. Kovács György Magó Zsolt.
Intézményvezető helye és szerepe a pedagógusok minősítési rendszerében
„Interdiszciplináris kutatói teamek létrehozása és felkészítése a nemzetközi programokban való részvételre környezetbiztonsági kutatási területeken” GEO-TEAM.
Az országos projekt állása és a klíringtagi felkészülés aktuális feladatai Sebők Sándor projektvezető MKT IG2 fórum, február 8.
HEFOP összefoglaló szakmai tapasztalatok Rettegi Zsolt vezető monitor.
Az ESZA Kht. monitoring tevékenysége Rettegi Zsolt vezető monitor.
2016. január 20.. A rendszer célja: A 374/2014 (XII.31.) Korm. Rendelet szerinti megosztási eljárás lebonyolításához tartozó munkafolyamatok támogatása.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
A területfejlesztés megújult rendszere február 5. Baranya Megyei Önkormányzat.
Ásotthalmi tanyavilág élni akar Gátsoron DAOP-4.1.3/B Ásotthalmi tanyavilág élni akar Kissoron DAOP-4.1.3/B Az Európai Unió támogatásával,
Az OEFI TÁMOP / számú ”Egészségfejlesztési szakmai hálózat létrehozása” című kiemelt projekt köznevelési alprojektje ELKÉSZÜLT SZAKMAI.
A helyi identitás és kohézió erősítése TOP TOP
A kommunikációs műhely munkájának bemutatása
„Az akarat nem elég; tenni is kell.” Goethe
Önértékelési projektterv
HPC Portál: Bejárat a szuperszámítógépek világába
ÁROP /C/A A komplex programmal segítendő leghátrányosabb
Kormányzati igazgatási szervek álláshely-nyilvántartása (ÁNYR)
Előadás másolata:

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg PKSZ rendszer bemutatása Önkormányzati projektvezetők részére március 18.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Tartalom Célok és környezeti jellemzők Funkcionalitás áttekintése - Demo Használatbavétel

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Célok és jellemzők Célrendszer: – Napi operatív munka támogatása Projektvezetők információszerzése és információ- megosztása Szakértői tevékenység támogatása – Portfolió és feladatok hatékony áttekintése Környezeti jellemzők – Illeszkedés a meglévő elemekhez (ÖFFK, Honlap)

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg PKSZ funkcionalitása ÖFFKÖFFK ÖFFKÖFFK PKSZ Projektek Alapadatok Feladatok Problémák Látogatás szervezés Jegyzőkönyv nyomtatás Dokumentum tárolás Riportok Keresés Projekt adatok Felhasz nálók

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Felhasználói szerepkörök Szakértők Önkormányzati projektvezetők BM Vezetők, BM betekintők

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Demo

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nyitólap Saját riasztási naptár és dokumentumok

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Projektadatok ÖFFK-ból ÖFFK projektadatok áttöltésre kerülnek – Projekt azonosító információk – Mérföldkövek – Településekhez kapcsolódó információk – Napi szintű frissítés

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Projektoldal

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Projektadatok

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Feladatok, problémák Feladatok – Előrehaladás során azonosított feladatok – Önkormányzati, BM-es, de egyéb feladatok is – Felelős – előrehaladás követéséért felel Problémák – Előrehaladást akadályozó események – BM eszkalációt indíthat

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Dokumentumok kezelés Végleges dokumentumok feltölthetők Elérhetők, kereshetők Generált jegyzőkönyvek is ide kerülnek

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Látogatási naptár

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Jegyzőkönyv generálás

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Generált jegyzőkönyv

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Keresés

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Továbblépés Feladatok BM – Intenzív adatbetöltés – Induló támogatás Önkormányzati projektvezetők bevonása – Szakértőkkel együttműködve – Jogosultság igényelhető

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Köszönjük a figyelmüket!

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Áttekintő indikátorok

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Térképes áttekintés

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg PKSZ környezete