ETailer Kit Lenovo Yoga 710 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Digitális világ 4. foglalkozás Mobilfónia 1. Eszközök, lehetőségek.
Az operációs rendszer Egy olyan szoftver, ami a számítógépeink használatához nélkülözhetetlen. Főbb feladatai: programok betöltése, futtatása perifériák.
Kimeneti egységek Készítették: Boros Gyevi Vivien Tóth Ágnes
V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag
Eee PC 1000/1000H Sales kit CPM Michelle Sung 2008/06/10.
A számítógép felépítése
NB PM Alice Tung Nov Sales Kit. 2 Bizalmas!Áttekintés •Rövid áttekintés •Egyedi terméktulajdonságok •Designelemek •Teljesítmény •Összehasonlítás.
Készítette: Alko-soft Bt A Braille eszközök általános jellemzői.
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
Windows 7 az iskolánkban Jedlik Ányos Gimnázium, Budapest Holczer József
A mobil munka- környezet Réczi Gábor MCSA, MVP, oktató NetAcademia Szentgyörgyi Tibor MCT, oktató Számalk Zrt.
Készítette: Kecskés Imre
W INDOWS V ISTA O PERÁCIÓS R ENDSZER Készítette: Omaszta Renáta.
MP4 lejátszók.
Acer notebookok Aspire Series - az erőgépek Készítette: Mallár Bence MF09M
Böngészők Internet Explorer Mozilla Firefox
BE KI Perifériák Számítógép.
Microsoft Windows A Windows fejlődése, általános jellemzése – 2. dia
Videokártyák.
Doros Roland Mérnök-informatikus hallgató BMF-Nik
Napjaink háttértárolói Készítette: Asztalos Péter Felkészítő tanár: Ing. Mezei Adrianna Iskola: Stredná priemyselná škola - Ipari Szakközépiskola Komárno.
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
A MacBook bemutatása Itt nagyon sok mindent tudhatsz meg a MacBook-ról. Remélem jól fogsz szórakozni!
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Konzisztens Windows 8 élmény bármely PC-n Munka kapcsolatban vagy anélkül Könnyű használat és testreszabás Helyi adatok védelme Könnyű terítés és felügyelet.
Hordozható médialejátszók napjainkban
Maczkó Gyula.
A számítógép teljesítménye
Eee PC 900A Sales kit - Linux CPM Wendy Tsai Winson Wu 2008/07/01.
Az operációs rendszerek feladata, fajtái, felépítése
Eee PC 904HD/1000HD Sales kit. 2 Confidential Eee PC 904HD/1000HD Egyszerű, Kiváló, Izgalmas.
Eee PC Sales Kit. EeePC megjelenés Egyszerű tanulni, dolgozni és játszani Kiváló mobil internet-eszköz Izgalmas multimédiás élmény.
Összefoglalás Az informatikai eszközök használata
A PDA felhasználási területei, jellemzői
Kedvenc mobilom Nokia Lumia 920: Készítette: Gera Imre
Ilyen számítógépet szeretnék
50M Lumia activations achieved globally Windows Phone #2 phone in 14 market swith >10% share in 8 markets 390% increase in monthly app downloads.
Az én kedvenc mobiltelefonom
ASZTALI GÉPEK KONTRA TABLETEK Melyiket válasszam? Készítette: Kiss László IALMGR)
Ilyen számítógépet szeretnék Készítette: Háló Dániel Felkészítő: Geráné Kovács Ildikó Következő oldal Kálvin Téri Református Iskola.
Kedvenc telefonom Készítette: Szakonyi Ádám Felkészítő tanár: Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred Iskola u.
Kedvenc mobilom Készítette: Orsós Martin
iPhone Készítette: Egri Dóra
A Windows Server 2003 termékcsalád A Windows Server 2003 termékcsaládnak 4 tagja van: Windows Server 2003, Standard Edition Windows Server 2003, Enterprise.
Ilyen számítógépet szeretnék
Az én kedvenc telefonom… Készítette: Szamosi Rozina Felkészít ő tanár: Kiss Csaba Iskola: Hernád-Pusztavacs Általános Iskola Pusztavacsi Tagintézménye.
Tablet-pc.
HÁZI FELADAT Készítette: Egri Áron. T OSHIBA C50D-A-149 B LACK W8.1 3Y BING Processzor: AMD E (1000) MHz Memória: 2048 (DDR3) MB Videókártya: AMD.
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14 ", 15 ") 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
ETailer Kit Lenovo IdeaCentre Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Felhőalapú adattárolás Hogy tárolhatunk adatokat „felhő” szolgáltatás segítségével?
ETailer Kit Lenovo Tab Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
AZ ÉN MŰVEM KÉSZÍTETTE: HÜSE MARCELL. A SZÁMÍTÓGÉP.
ETailer Kit Lenovo VIBE P Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Ilyen számítógépet szeretnék
Ilyen számítógépet szeretnék
Ilyen számítógépet szeretnék
Készítette: Hugyesz Ádám Iskola: Vaskúti Német Nemzetiségi Általános Iskola Felkészitő: Posgay Erzsébet.
Ilyen számítógépet szeretnék
Hardver ismeretek: Hordozható számítógépek.
Multimédia.
- Ilyen számítógépet szeretnék - Faragó Dominik János - Győri Tamás
Számítógép Ft-ból Készítette:Kovács István Ferenc
Az IrfanView program letöltése és telepítése
THR9 TETRA kézi rádió.
OPERÁCIÓS RENDSZEREK II.
Előadás másolata:

eTailer Kit Lenovo Yoga Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Lenovo Internal. All rights reserved. A Lenovo Yoga 710 eTailer Kit tartalma: Javasolt tartalom (Összegzés, Áttekintés, Főbb jellemzők) Képes ismertető

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Javasolt tartalom

Lenovo Internal. All rights reserved. Összegzés Lenovo Yoga 710: CSINÁLD TÖBBSZÖR AZT, AMIT SZERETSZ A 14 és 15 hüvelykes változatban is elérhető Lenovo™ Yoga™ az 1-ben laptop extrém módon alkalmazkodik a napjához – reggeltől éjszakáig, a munkától az otthonáig és még tovább. Könnyű és vékony - így szinte észrevétlenül szállítható. Még több lehetőség egyetlen eszközben! Használja az összegzőt egy gyors bevezetésre a termékről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

Lenovo Internal. All rights reserved. Áttekintés  Akár hetedik generációs Intel® Core™ i7 processzorral  Akár NVIDIA® GeForce® 940MX grafikus kártyával  Elérhető 14 és 15 hüvelykes változatban  Mindössze 18mm vastag és 1,85 kg tümegű (a 15 hüvelykes változat)  Windows 10 Home operációs rendszer  Akár 16 GB memória  Dolby Audio™ Premium hangrendszer JBL hangszórókkal  14 hüvelykes Full HD vagy 15,6 hüvelykes UHD kijelző  Elérhető ébenfekete vagy platinaezüst változatban is  OneKey Recovery program Használja az áttekintést, hogy bepillantást adjon a termék legfontosabb jellemzőiről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 1 Akár hatodik generációs Intel® Core™ processzor A következő generációs PC teljesítmény hatodik generációs Intel® Core™ processzorokkal érkezik. Ez a villámgyors és sokfunkciós processzorcsalád beépített biztonsági eszközökkel készen áll rá, hogy magasabb szintre emelje az Ön produktivitását, kreativitását vagy akár a 3D játékélményt. Mi több, ha engedélyezi a Windows 10 új, izgalmas kiegészítőit, a hatodik generációs Intel Core processzor lehetővé teszi, hogy szabadjára engedje a képzeletét és felfedezze a lehetőségeket. 2 Könnyű & vékony kialakítás A reggeli edzéstől a csapatmegbeszélésekig vagy akár a galéria megnyitókig. Ahogy a napja alakul, úgy változik vele a Yoga™ 710 is. Annyira vékony és könnyű, hogy alig veszi észre, hogy Önnél van. 3 Dolby® Audio™ Premium hangrendszer JBL hangszórókkal Próbálja ki a kedvenc videóit az élénk érintőképernyőn és hangosítsa fel annyira, hogy megtapasztalhassa Dolby® Audio™ Premium hangrendszer élményt JBL hangszórókkal. 2 watt áramerősségen a JBL sztereo hangszórók tökéletes hangzást biztosítanak bármilyen hangerőn. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.) 4 Gyors SSD tárhely & Always-On USB töltés A Yoga™ 710 gyors SSD tárhelye lehetővé teszi, hogy minden korábbinál gyorsabban nyisson meg fájlokat, programokat, vagy kapcsolja be a számítógépét. Használja az Always-On USB töltőt, hogy életben tartsa okos eszközeit, még akkor is, amikor laptopja le van csukva. Extrém hordozhatóság Az unibody kialakításnak és a kétoldalas vékony keretnek köszönhetően, Lenovo Yoga™ 710 csupán 1,55 kg-nál kezdődik és 17,3 mm vékony kialakításának köszönhetően tökéletesen hordozható. 5

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Fotóalbum

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó – jellemző Ez a másodlagos termékfotó, ami mutatja az összképet.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: A Lenovo Yoga 710 fotógalériájához és a képek letöltéséhez kérjük látogassa meg az alábbi oldalt: m_4e6f f6f6b732f594f47412f4c656e6f766f20594f /album_4e6f f6f6b732f594f47412f4c 656e6f766f20594f f4c656e6f766f20594f c