1Koncz judit G/GQ-C3 2013.06.27 ISO9000 FÓRUM Egyesület Szakmai nap 2016.03.09. (szerda). 10:00Érkezés a Látogató Központhoz (Főporta) 10:15Beléptetés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A jog Önt védi. Mi az Ön jogait.
Advertisements

Közérdekből közkedvelt közreműködést Avagy közreműködői szerződés és szakmai felelősség.
Somogyváriné Koncz Margit Pécs,
prizma tárház-projekt
A magyar biztosítási rendszer és a vállalkozási tevékenységhez kapcsolódó főbb biztosítási formák Előadó: Rácz Zoltán.
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Bontási munkák előírásai
AZ ÚJ SZABÁLYSÉRTÉSI TÖRVÉNY
HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL
ISO9000 Fórum szakmai nap Időpont Program
Jelentkezési határidő: április 20.
Összeállította: Sütő Szilvia iskolapszichológus
 by Auto Consulting Cluster HU , péntek Széchenyi István Egyetem VIP Terem Győr, Egyetem tér 1. Részvételi díj: Autóipari Tanácsadó Klaszter.
Felelősséggel a vállalkozókért! Vezető tisztségviselő felelősségbiztosítása, mint megoldás. Hány vezető beosztású embert kell bebiztosítani? Megnövekedett.
A felelős műszaki vezetőkre vonatkozó szabályok változása A munkavédelem időszerű kérdései a bányászatban és a gáziparban konferencia Visegrád november.
A magyar háztartások fizetési szokásai
Biztosításgazdaságtan 9. téma
[ Internet marketing Logfile elemzés Készítették: Fejős András
Összefoglalás, mit is tanultunk eddig informatikából?
Óra Rendszabályok.
Hogy tennéd még vonzóbbá a Dél-Dunántúlt?
Audi Hungaria – a jövőorientált vállalat Motorgyártás, mechanikus megmunkálás.
Felelősség, termékfelelősség
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia „Motorunk a minőségünk” Darabkövetés az Audi Hungaria Motor Kft-nél Tóth Gábor Audi Hungaria Motor Kft.
NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK ÚTRAVALÓ A NEMZETI VIDÉKI HÁLÓZAT LEADER SZAKOSZTÁLYÁTÓL.. Budapest, szeptember 26. TNC Start Up Fórum Páliné Keller Csilla,
Vendégszoba Közös helyiség, konyha Egészségügyi helyiségek Somogyváriné Koncz Margit Minősítő
Energiamanagement jelentősége Audi Hungaria Motor Kft. KLENEN Konferencia
A tea varázslatos világa. 1. Célrendszer I.  Általános célok:  Élményszerzés nyújtása  Viselkedéskultúra fejlesztése  Szabadidő hasznos eltöltésére.
Bankkártya- visszaélés én 01:34 órakor az OTP biztonsági ügyeletese telefonon tett bejelentést, hogy a Győr Teleki utca 51.
SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat I. Telefonos Nyílt Napok május 11.
A végrehajtás operatív kérdései Előadó: Ferenczi Beáta, projektmenedzser Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Nemzetközi Együttműködési Programok Irányító Hatósága.
Oktatás kiemelkedő fontossága
Sikkasztás A Győri Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el sikkasztás valamint készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűntette.
1 Genertel Kgfb kiegészítő szolgáltatások Kiegészítő biztosítások miniCasco Extra: A saját gépjárművén keletkezett töréskárra térít, olyan esetben,
Körforgalom. A körforgalom előnyei Valamennyi irányból érkezőnek egyenlő esélye van a továbbhaladásra Az összes érkező jármű sebességcsökkentésre kényszerül.
Segédlet a kollégiumi biztonság megőrzéséhez
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
Körforgalom.
Automatikus EKÁER bejelentő program. EKÁER  AZ ELEKTRONIKUS KÖZÚTI ÁRUFORGALMI ELLENŐRZŐ RENDSZER MŰKÖDÉSÉRŐL (EKÁER) szóló, a Nemzetgazdasági Miniszter.
„BIG JUNE” Hogyan készülünk fel a évi nagyjavításra?
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
Strictly Private and Confidential Üzemlátogatás Halla Visteon Hungary Kft.
Első tanfolyam -Élelmiszeripari, konyhai és éttermi alapismeretek diákok számára ÉLELMISZEREK BIZTONSÁGA.
MPK Nagyleállás 2016 Régió Biztonság MOL Régió Biztonság MOL.
VÁLLALKOZÁSOK MUNKÁLTATÓI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSA. Jogi szabályozás (Ptk. szerint) A kártérítésről: „Aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni”
 6:142. § Felelősség szerződésszegéssel okozott károkért  Aki a szerződés megszegésével a másik félnek kárt okoz, köteles azt megtéríteni. Mentesül.
TÁMOP-2.1.2/ Az eTanácsadó hálózat szerepe a TÁMOP kiemelt projektben.
Cégbemutató - MasterClean Turizmus Panoráma üzleti reggeli Nagy Balázs ügyvezető igazgató.
1002/2010. (I. 07.) VPOP UTASÍTÁS A VÁMRAKTÁROZÁS EGYSÉGES ELJÁRÁSI RENDJÉRŐL.
HULLADÉKKEZELÉSI ADMINISZTRÁCIÓ A GYAKORLATBAN január 21.
Nyugat-dunántúli Igazgatóság A VÁLLALKOZÁSOK FELELŐSSÉGI VISZONYAI, EZEK BIZTOSÍTHATÓSÁGA Csala László október 12.
Helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése Záró konferencia Budapest, december 8. ÁROP Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika.
Pénztárak Garancia Alapja A Pénzportál Szabadegyetem előadása április 28. Előadó: dr. Szűcs László.
ÚTI BESZÁMOLÓ Tanártovábbképzés Barcelonàban
Kötelező Tervezői - kivitelezői felelősségbiztosítás tájékoztató
Magyar Rendvédelmi Kar Büntetés-végrehajtási Tagozat
Az Alapítványról A Gézengúz Alapítvány győri tagozataként 1993 óta látjuk el Győrben a születési károsult csecsemőket és kisgyermekeket. Gyógyító, egészségügyi,
Szabályok és teendők veszély esetén
INTL-FCStone – A világnak szüksége van az ön szemesterményére
Társaság a Lakásépítésért Egyesület
Információvédelem Menedzselése VIII. Szakmai Fórum
Országgyűlési Képviselők választása április 8.
Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform
Programjaink fizikából a es tanévben
Duális képzés a Széchenyi István Egyetemen
Gyárlátogatás az Audi Hungariánál május 29.
Előadás másolata:

1Koncz judit G/GQ-C ISO9000 FÓRUM Egyesület Szakmai nap (szerda). 10:00Érkezés a Látogató Központhoz (Főporta) 10:15Beléptetés a gyárba és a látogatás elkezdése. Az Audi Hungaria Motor Kft. bemutatása (Kovácsné Maráczi Ilona, Közp. vez.) Téma specifikus gyárlátogatás: AUDI Termelési Rendszer (APS); Lean eszközök és módszerek alkalmazása a motorgyártás területén. 12:15Kávézás és Vásárlási lehetőség az AUDI Shopban Elutazás IdőpontProgramHelyszín: Audi Hungaria Motor Kft Győr, Kardán utca 1.

2Koncz judit G/GQ-C A gyárlátogatás során betartandó házirend Fontos információk (Kérjük, figyelmesen olvassa el!) ► A látogatás kezdete előtt 15 perccel szíveskedjenek megjelenni. ► Videófelvétel és fotó készítése az egész gyár területén szigorúan tilos. Fényképezőgépet és kamerás telefont a gyár területére bevinni tilos. Ezek elzárására értékmegőrző szekrények állnak rendelkezésre. ► Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. fenntartja annak a jogát, hogy a gyárlátogatás időpontját, hosszát - a termelés folyamatos biztosítására való tekintettel - módosítsa, illetve a látogatást adott esetben lemondja. Ez által okozott kárért kártérítést nem vállalunk. ► Minden látogatónak tisztában kell lennie azzal, hogy saját felelősségre látogatják a gyárat, ezért az Audi Hungaria nem felelős a látogatók által okozott károkért. ► Tilos bármilyen eszköz, berendezés kezelése! ► Alkohol és/vagy kábítószer hatása alatt lévő látogatók nem vehetnek részt a gyárlátogatáson, nem léphetnek be a gyár területére. ► Gyermekek a gyárat 12 éves kor alatt nem látogathatják. ► 18 év alatti gyermekek felnőtt kíséretében vehetnek részt a gyárlátogatáson.

3Koncz judit G/GQ-C A gyárlátogatás során betartandó házirend Fontos információk (Kérjük, figyelmesen olvassa el!) ► Az AHM területére lépő vendégeknek titoktartási kötelezettsége van, bármiféle információ harmadik fél számára való kiadása következményeket von maga után! ► Csak a kijelölt útvonalon közlekedjen! Az útvonal elhagyása csak a csoportvezető engedélyével lehetséges! ► Figyeljen a vészkijárat jelölésekre, kivonuláskor maradjon a kapcsolattartójával és kövesse utasításait! ► Dohányozni csak a kijelölt, külső területeken szabad! ► A gyárlátogatás ára felnőttek számára 800 HUF/fő, diákok, nyugdíjasok vagy rokkantak számára pedig 400 HUF/fő. A belépő díj kifizetése kizárólag a helyszínen, a gyárlátogatás előtt lehetséges, készpénzzel vagy bankkártyával. ► Felhívjuk szívritmus szabályozóval rendelkező vendégeink figyelmét, hogy a gyárlátogatás egyes pontjain a berendezések elektromágneses mezeje zavarhatja a készülék működését. ► A látogatói útvonal hossza mintegy 2km, melyet a látogatók gyalog tesznek meg.

4Koncz judit G/GQ-C Megközelíthetőség Budapest