De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!
Advertisements

Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
Kisvállalkozások fejlesztése a MagNet Magyar Közösségi Bank finanszírozásával Dakó Andrea Piac&Profit Konferencia_BKIK.
Egyetemisták a pénzügyi kultúráért
PÉNZÜGYI INTÉZMÉNYEK.
BÉT – Kibocsátói Villámprezentációk
Intranet portál bemutató
Facebook.com/KBCEquitas | twitter.com/KBCEquitas | Kihagyhatatlan lehetőségek a vagyongyarapításban László Zoltán Marketing Manager,
Nemzeti Innovációs Hivatal
E.ON – Versenyben Önökért!
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Hogyan támogatják a bankok a kkv-k beruházási elképzeléseit? Budapest, november 30. dr. Tamás Gábor.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Az MFB Invest Zrt. tevékenységének bemutatása Buda Sándor Tanácsadási igazgató október 24.
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
Avem încredere EU és üzlet határok nélkül román–magyar üzleti konferencia Egyszerűen a siker felé Befektetési és uniós tanácsadás Romániában Diósi László.
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Tévhitek és tények a részvénybefektetésekkel kapcsolatban Jaksity György, a BÉT Igazgatósága elnökének sajtótájékoztatója.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
A TURISZTIKAI TERMÉK FELÉPÍTÉSE ÉS MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ A BRIT PIACON.
Magyar Pénzügyi Közvetítő Zártkörű Részvénytársaság
Kamatadó Kósa Zoltán – június évi …törvény egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról Kamatadó mértéke:20% Kamatadó köteles.
Magyarország ben Milyen lehetőségünk van a kiesés pótlására? részidős munkavégzés nyugdíjba vonulásunk után.... aktív korban gondoskodunk.
A VÁLLALKOZÁS 7. előadás.
Az átalakulási formák felé mutató döntések célszerűsége a gazdálkodás, befektetés, működtetés, vagyoni érték szempontjából.
Az átláthatóság, mint elengedhetetlen feltétel Mádi-Szabó Zoltán A kis- és középvállalkozási részleg vezetője április 18.
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Econet.hu Nyrt év jelentősebb eseményei I i alaptőke-emelés Est Média Group Kft. 70%-ának megszerzése /Pesti Est, Est.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Vállalkozói készségek fejlesztése
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
Szükséges Gyakorlati Tudás:
SIGNUM vállalkozásoknak Tóth Gyula xx.xx. Általános előnyök Személyzeti eszköz Pénzügyi eszköz.
A tőzsde és ami mögötte van
Zsembery Levente vezérigazgató
A Tőzsde és ami mögötte van Tóth Attila Vezérigazgató-helyettes Budapesti Értéktőzsde Zrt Április 24.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
Bankmérleg, eszköz oldal
III. További finanszírozási alternatívák
Okos pénzt az okos egészségügynek – kockázati tőkebefektetések az élettudományok területén április 29. Zsembery Levente vezérigazgató X-Ventures.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
Vállalkozásfejlesztés Kazincbarcika térségében Wächter Balázs.
Tisztelt Válság! A mai nappal felfüggesztem a munkavégzés alól! Pénzügyi „káosz”! Azonnali megoldások vállalkozásának!
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
Mindenkit köszöntök, Takács Titusz vagyok a JTT PRO Biztonságtechnikai Kft. ügyvezető igazgatója. BIZTONSÁGTECHNIKAI KFT. Mai előadás témája: Vállalkozások.
Gazdasági kilátások Török Zoltán Vezető elemző 2014 február Raiffeisen Bank.
Projektfinanszírozás Projektszponzorok Tanácsadók Közös vállalatokkal kapcsolatos kérdések Projekttársaság jellemzői.
KAVOSZ Zrt – az MKIK és VOSZ létrehozta a KAVOSZ Zrt-t Feladatai:  Szakmai irányítás  Több mint 200 regisztráló iroda koordinálása  Ügyfelek.
Projektfinanszírozás A projektfinanszírozás előnyei a befektetők és kívülállók számára A projektfinanszírozás hitelpiacai. A kereskedelmi bankok. A kötvénypiac.
Generali Alapkezelő – Privát Vagyonkezelés Befektetési szakértelem immáron 20 éve © Jogi személyiség Bemutatkozás – Települési Önkormányzatok Országos.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
SIGNUM a Vállalkozások számára. Mire jó? Munkavállalók ösztönzése Cafeteria rendszer eleme Vállalati eredmény optimalizálásának eszköze Vállalati gondoskodás.
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Könyvelési gondjai vannak? A jogszabályok nehezen érthetőek? Segítségére lenne az adótanácsadás? Kevés az ideje, de tudni szeretne mindent a cégével kapcsolatban?
Szakács Erik , Győr Széchenyi-kártya a VOLKSBANK – nál.
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Biztos jelen, közös jövő!
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
BS es Információ Biztonsági Irányítási Rendszer bevezetési és üzemeltetési tapasztalatai Potóczky András Pénzjegynyomda Rt., számítástechnikai.
Vállalati terv bemutató
Vállalati Pénzügyek 1. előadás
A VÁLLALKOZÁS 7. előadás.
Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet
Előadás másolata:

De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!

A Pénzügyi tervező Centrum Kft. létrehozásának célja volt, hogy a már korábban, vállalkozói formában is bevált pénzügyi területeken új minősséget teremtsünk meg. Tapasztalat azt mutatja, hogy a: Hitel, Befektetés, Biztosítás és Ingatlan értékesítés rendkívül összetartozó területek. Bármelyik kérdés kerüljön is életünk előterébe, mint megoldandó probléma, szinte biztos, hogy érinteni fogja valamelyik másik összetevőt.

Ezért vállalkozásunkat úgy építettük fel, hogy szaktanácsadóinkon és együttműködő partnereinken keresztül, a felsorolt területek mindegyike elérhető legyen. A hozzánk betérő ügyfél teljes körű kiszolgálást kapjon, ne kelljen irodáról- irodára rohangálnia a szükséges megoldásokat keresve.

Részleteiben: Biztosítás: a Pénzügyi Tervező Centrum Kft. tulajdonosa és ügyvezetőjeként, egyben az új szellemiség, új értékek mentén szerveződő: CIG Közép-európai Biztosító Zrt. debreceni igazgatójaként is tevékenykedem, amely a hazai biztosítási piac immár egyetlen magyar tulajdonú és Magyarországi székhelyű Biztosító Társasága.

Amit kínálunk: a piac egyik legkorszerűbb (un. Unit Linked) életbiztosítással kombinált értékpapír alapú terméke, forint és euró alapon. (Magánszemélyként adókedvezményekkel támogatott, cégek számára költségként elszámolható pénzügyi megoldás.) Hónapról-hónapra bővülő kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Befektetés: Megrémítették a pénzügyi vállság hírei? A „válság” azoknak a befektetőknek rossz hír, akik nem szálltak ki időben a zuhanó árfolyamokat produkáló Tőzsdékről! Aki mostanában lép befektetéseivel a részvénypiacokra, rendkívül kedvező „vételi” árfolyamokat talál! Itt az ideje, hogy kihasználja az értékpapírok „alacsony”vételi árfolyamából adódó jövőértékeket, forint és euró alapon elérhető: Fejlődő Piacok (India, Kína, Brazília,Oroszország), USA ( Warren Buffett Berkshire Hateway Vállalatbirodalmának) India, Kína, Magyar részvény eszközalapokon keresztül. Ezek a befektetések, a következő 1-3 éves idő távon, akár %-os növekedést is elérhetnek! Továbbá a rövidebb távra gondolkozók számára is tudunk hihetetlenül jó megoldásokat kínálni. De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen!

HITEL: Bizonytalanná tették a hitelvállság hírei? Hitelre lenne szüksége? A Bankok, most sokat szigorítottak a feltételeken, de keressük meg közösen a lehetséges megoldásokat. a deviza hitelektől most sokan félnek, de aki most vesz fel hitelt, szerencsésebb helyzetben van, mint akik 2008 nyarán 230 forint körüli Euró árfolyamok időszakában tették ugyanezt! Kiváltaná, kifizetné meglévő hiteleit? Mielőtt döntene, keressen minket! Most elhamarkodott lépéssel nagy veszteséget könyvelhet el! Ne dőljön be az átváltást szorgalmazó állításoknak! Beszéljünk minderről személyesen! Minden lehetséges hitelező Bankot eltud érni a közreműködésünkkel.

Ingatlan: Az ingatlanforgalmazást együttműködő üzleti partnereken keresztűk valósítjuk meg. Miért van erre szükségünk: –Az élet úgy hozta, hogy egyre többen jönnek be hozzánk előzetes tájékoztatásért, hogy megtudják: Kondícióik alapján meddig „nyújtózkodhatnak”? Milyen támogatásokra számíthatnak, milyen költségekkel, és törlesztő részletekkel kell számolniuk? –A lehetőségeik ismeretében üzleti partnereinken keresztül konkrét megoldásokat is tudunk kínálni, a hitel ügyintézéshez pedig ismét visszatérhetnek hozzánk!

Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Bem tér 14/a. 2/2. Mobil telefon: 20/ , 70/ Telefon/Fax: 52/ Web: Kondor Béla Pénzügyi Tervező Centrum Kft. ügyvezető igazgató CIG Közép-európai Biztosító Zrt. Debreceni Igazgatója