Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szponzoráció.
Advertisements

A sport közösségteremtő hatása a Debreceni Egyetemen
Pogány Frigyes Szakközépiskola
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Szervezeti struktúra és hatékonyság
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Az Internet Fiesta a könyvtárakban 2002 dr. Bakonyi Péter Országos Könyvtári Kuratórium elnöke.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Educatio Press Magyar Oktatási Hírügynökség. Előzmények, célok:  Az országban több mint 400 ezer felsőoktatási hallgató van.  A felsőoktatási területhez.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola
Családbarát szálláshelyek Puczkó László Szakmai igazgató.
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
Gábor Dénes Tehetségpont
PALLÓ Felnőttképzési Tájékoztató Szolgálat A Debreceni Művelődési Központ új felnőttképzési szolgáltatása TÁMOP 3.2.3/09/
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
„TEtt – program az áldozatokért és tettesekért”
Készítette: Bodzássy Bettina
MIBEN ERŐS ÉS MIBEN GYENGE AZ MRTT Elnöki beszámoló a évi közgyűlésen Magyar Regionális Tudományi Társaság.
2007. március A TDK hete a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.
kiemelt projekt bemutatkozása
Pikó Zsuzsanna, NIOK Alapítvány.  A TÁMOP es pályázatok c) komponensének megismertetése civil szervezetekkel országszerte  Gyakorlati segítség.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
Az UP-nevelés távlatai Magyarországon Dr. Szabó Tamás és csapata NUSI UP-nevelési Igazgatóság III. Országos Edzői Kongresszus, 2008.
A MEGÚJULT MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE A DIÁKSPORT DIMENZIÓK TÜKRÉBEN, A DIÁKOLIMPIA TOVÁBBFEJLESZTÉSE.
A Magyar Atlétikai Szövetség és a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért Kuratóriuma első alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba.
ÖSSZEFOGLALÓ április 24.. A Magyar Atlétikai Szövetség második alkalommal rendezte meg a Hozd mozgásba a családot! Sport és Egészségnapot a Puskás.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
UniTech online mérnökverseny
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Szeretettel köszöntjük az érdeklődőket! ISKOLÁNK TÖRTÉNETE 1989-ben indultunk 1990-től Pogány Frigyes néven.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Előadó: Tarcali Katalin
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
TÁMOP-képzés Sportirodák részére Debrecen október 2-4.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
Sportkoncepció és szervezeti megvalósítása a Debreceni Egyetemen
Debreceni Egyetem "ABS" Képzés- és rendszerfejlesztés a „ABS” Képzés és rendszerfejlesztés sportos társadalomért Észak-Kelet Magyarországon (A és B komponensek.
OFA HÁLÓZAT KOOPERÁCIÓ KIEMELT PROJEKT (TÁMOP-2.4.3/B/1-09/1) – Szociális szövetkezetek részére nyújtható térítésmentes szakmai.
TÁMOP /A Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató és Szakmai Támogató Hálózat.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Rendezvényszervezés Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok! Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok!
PTE INNOVÁCIÓS NAP 2015 A PTE marketing eszköztára KKV-k részére felsőoktatási marketing | üzlet vagy sem? Deliné dr. Győrmárton Rita PTE Marketing Osztály.
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
2008 Mit kell tudnom a tudományos diákköri munkáról? a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.
K EREKASZTAL - BESZÉLGETÉS FEBRUÁR 15. Nagy Dóra levéltáros
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
PARTYKÁCIÓ, azaz a szórakoztató educatio … Imre Zita marketing és kommunikációs igazgató Diákhitel Központ Zrt. Budapest, március 22.
Hallgatói közreműködés a Debreceni Egyetem Sportigazgatóságának tevékenységében Tisztelt Résztvevők! Október 27. Salgótarján.
A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE JÚNIUS Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sporttudományi Intézet Sportágválasztó rendezvények szervezése Szeged
D R. F ILEP B ÁLINT M ÁJER E SZTER P ETRA T ÖMBÖLY T EODÓRA W INKLER C SABA N OVEMBER 5. Rektori Titkárság K ÖZPONTI F ELVÉTELI KAMPÁNY.
EGYÜTT KÖNNYEBB Ferenczy Anikó Magyar Kongresszusi Iroda Március 29.
1961-ben alapított intézmény Létszám: 770 fő Osztályok száma: 24 Az engedélyezett pedagógus státusz: 63 Az engedélyezett pedagógiai munkát segítő: 9,5.
Atlétika versenyszervezés
a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola
Haszon rendezvények médiaajánlat
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál Magyarország – Győr, 2017 EYOF
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola
Szponzorációs lehetőségek
KINCSKERESŐ TEHETSÉGKUTATÓ PROGRAM
Nyíregyházi Egyetem, Műszaki és Agrártudományi Intézet 44
Hellner Szelina, Kincses Gábor, Bartha Zsolt
Különleges fejezetek a magyarországi zsidó sport történelméből
Előadás másolata:

Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők

MEFOB Döntők tavaszán MEFOB Döntőket rendez a Debreceni Egyetem Sportigazgatósága. Célunk: hogy dinamikusan elősegítsük az egyetemi versenysport fejlődését, illetve, hogy rangot, elismerést és figyelmet adjunk az egyetemi sportnak tavaszán MEFOB Döntőket rendez a Debreceni Egyetem Sportigazgatósága. Célunk: hogy dinamikusan elősegítsük az egyetemi versenysport fejlődését, illetve, hogy rangot, elismerést és figyelmet adjunk az egyetemi sportnak. Egész éves szervező munkát igényel, s jó alkalom arra, hogy megfelelő nyilvánosságot kapjanak a MEFOB sportágak, amelyekben minél több debreceni sportolót szeretnénk felkészíteni! Egész éves szervező munkát igényel, s jó alkalom arra, hogy megfelelő nyilvánosságot kapjanak a MEFOB sportágak, amelyekben minél több debreceni sportolót szeretnénk felkészíteni! Jó együttműködési lehetőség a Debreceni Sportcentrum Kht.-val és egyben felmérési lehetőség, képesek lennénk-e nagyobb nemzetközi versenyek megrendezésére. Jó együttműködési lehetőség a Debreceni Sportcentrum Kht.-val és egyben felmérési lehetőség, képesek lennénk-e nagyobb nemzetközi versenyek megrendezésére.

Résztvevő csapatok A döntőre az ország minden tájáról várjuk a sportolókat, hallgatókat, így pl.: A döntőre az ország minden tájáról várjuk a sportolókat, hallgatókat, így pl.: Debrecen Debrecen Pécs Pécs Győr Győr Sopron Sopron Miskolc Miskolc Nyíregyháza Nyíregyháza Veszprém Veszprém Budapest Budapest Stb. Stb.

Nézettség A döntő sportágai rendkívül népszerűek Debrecenben. A döntő sportágai rendkívül népszerűek Debrecenben. A Debreceni Egyetemen hallgató tanul; oktatója és dolgozója van. A Debreceni Egyetemen hallgató tanul; oktatója és dolgozója van. Általános Iskoláiban és a Gimnáziumban is nagy érdeklődésre számíthatunk. Általános Iskoláiban és a Gimnáziumban is nagy érdeklődésre számíthatunk. A belépés ingyenes lesz valamennyi eseményre A belépés ingyenes lesz valamennyi eseményre

MEFOB Döntők Női-férfi kosárlabda Női-férfi kosárlabda Női-férfi kézilabda Női-férfi kézilabda Aerobic Aerobic Férfi kispályás labdarúgás Férfi kispályás labdarúgás Női-férfi röplabda Női-férfi röplabda Atlétika Atlétika Sakk Sakk

Női-férfi kosárlabda Időpont: április Helyszín: Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma, vagy Oláh G. utcai Sportcsarnok Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma, vagy Oláh G. utcai Sportcsarnok

Női-férfi kézilabda Időpont: április Helyszín: Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum Sportcsarnok, vagy a Hódos Imre Sportcsarnok Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum Sportcsarnok, vagy a Hódos Imre Sportcsarnok

Aerobic Időpont: április 25. Helyszín: Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum Sportcsarnok, vagy az Oláh G. utcai Csarnokban Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum Sportcsarnok, vagy az Oláh G. utcai Csarnokban

Férfi labdarúgás Időpont: május Helyszín: Debreceni Egyetem Műfüves pálya Debreceni Egyetem Műfüves pálya

Női-férfi röplabda Időpont: május Helyszín: Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum Sportcsarnok Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum Sportcsarnok

Atlétika Időpont: május Helyszín: Oláh Gábor utcai Atlétikai Stadion Oláh Gábor utcai Atlétikai Stadion

Sakk Időpont: május Helyszín: Debreceni Egyetem Központi Épület, Aula Debreceni Egyetem Központi Épület, Aula

Szponzoroknak A Debreceni Universitas Közhasznú Társaság támogatásaként a befizetett támogatási összeg az adóalapból 100 %-ig leírható. A Debreceni Universitas Közhasznú Társaság támogatásaként a befizetett támogatási összeg az adóalapból 100 %-ig leírható. A rendezvény támogatása reklámozási lehetőséget jelent. A rendezvény támogatása reklámozási lehetőséget jelent. Reklámozási helyek: Reklámozási helyek: - A rendezvény ideje alatt, létesítményeinkben (molinók, plakátok, szórólapok) - Sportfelszereléseken (mezek, pólók) - Egyetemi Élet - ELÁN a Debreceni Egyetem Sportmagazinja (kéthetente jelentkező magazinműsor), Campus híradó (havonta jelentkező magazinműsor) - Friss Rádió (naponta) - Hetente megjelenő hírlevél, Népsport programajánló - A Debreceni Egyetem honlapján A Debreceni Egyetemi Sport honlapján A MEFOB Döntő hivatalos honlapján - A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség honlapján

Mit adunk a támogatásért? I. Nyomtatott megjelenést biztosítunk az: Országos Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség honlapján: Országos Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség honlapján: Az egyetem sport honlapján: Az egyetem sport honlapján: Az egyetemi központi és kari honlapokon. Az egyetemi központi és kari honlapokon. Az Egyetemi Élet című heti lapban, Az Egyetemi Élet című heti lapban, A hírleveleinkben A hírleveleinkben A nyomtatott kiadványainkban: program füzet, brosúra, köszöntő, plakát, szórólapok. A nyomtatott kiadványainkban: program füzet, brosúra, köszöntő, plakát, szórólapok.

Mit adunk a támogatásért? II. Megjelenés a helyszíneken Megjelenés a helyszíneken Díjátadót küldhetnek a támogatók Díjátadót küldhetnek a támogatók Nyilatkozhatnak a rádióban, Elán Sportmagazinban az Alföld TV-ben; Nyilatkozhatnak a rádióban, Elán Sportmagazinban az Alföld TV-ben; Kitelepülhetnek a helyszínekre Kitelepülhetnek a helyszínekre Az ajándék pólókon Az ajándék pólókon Az információs táblákon Az információs táblákon A welcome bag-okban A welcome bag-okban A szálláshelyeken A szálláshelyeken Az étteremben Az étteremben

Tarifa táblázat Fő támogató: minden reklámozási lehetőséget kihasználva (nyomtatott, elektronikus, média): Fő támogató: minden reklámozási lehetőséget kihasználva (nyomtatott, elektronikus, média): Ft Az összes nyomtatott megjelenés: Az összes nyomtatott megjelenés: Ft. Az összes helyszíni megjelenés: Az összes helyszíni megjelenés: Ft. Megjelenés a honlapokon: Ft. Részarányos megjelenés: Ft

Köszönöm megtisztelő figyelmét! Köszönöm megtisztelő figyelmét!