ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
IWOWWE: AMEDDIG NEM FÁJ, NEM VÁLTOZTATSZ! iWowWe Technikai Tréning 04.
Advertisements

Médiainformációk Az F1-live.hu bemutatása A 2008-ban indított F1-live.hu az elmúlt években Magyarország legkedveltebb és legaktívabb Forma-1-gyel.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
BEE Satisfaction / Piackutatás Vélemény felmérés Online elégedettség mérés.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
A Vállalkozásfejlesztési munkacsoport
1 Vállalkozónők lehetőségei a civil szférában Előadó: Elekes Zsuzsa Civil Szervezetek Regionális Szövetség, elnök.
Facebook.com/KBCEquitas | twitter.com/KBCEquitas | Kihagyhatatlan lehetőségek a vagyongyarapításban László Zoltán Marketing Manager,
Önkormányzati informatika ASP alapokon
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
„LEHETŐSÉGEK, KIHÍVÁSOK” Lakitelek Népfőiskola január 25.
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
Minőségi oktatás, versenyképesség, oktatási innováció A Microsoft magyarországi innovációs napja Magyar Tudományos Akadémia 2009 november 30 Halász Gábor.
Információs nap Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért Támop /2 Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért.
TDM Szakmai Nap november 21.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Az adománygyűjtés kezdeti lépései a Magyar Természetvédők Szövetségénél Ladányi-Benedikt Ildikó kommunikációs munkatárs szeptember 20.
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
Fiatalok Lendületben Program Előzmények: Fiatalok Európáért, Ifjúság Program Időtartam: Költségvetés: € – 2,5.
E-learning alapú komplex képzések
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
ICECUBE Vízió Előrehaladási beszámoló –14.
OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON A MUNKÁBAN OTTHON.
Közösségi portálok használata
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Közösségi oldalak használata
Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület Finanszírozási lehetőségek az innovatív ötletek piacra jutásához December, 2006.
Határon átnyúló együttműködések – a KKV-k hálózatépítésének egy lehetősége Előadó: Firtl Mátyás általános alelnök Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat.
„Beszélgessünk Európáról” programsorozat MeH EU Kommunikációs Főosztály Dániel Anna Békés, március 18.
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
Transznacionális és multinacionális vállalatok
Mátrai Balázs vidékfejlesztési szakértő Magyarországi LEADER Központ
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
Digitális kompetencia-fejlesztés TÁMOP /3
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Szolnoki Szabolcs, projektmenedzser, SMART Pont Hálózat vezető
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Social Media 2015-ben, üzleti szemmel - avagy merre tart a közösségépítő világ? Kulcsár István Róbert 1.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Közvetlen magyar tőkeexport Készítette: Kovács Tamás.
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.

VARGA RÓBERT ONLINE MARKETING SZAKÉRTŐ MARKETINGOKOSAN.HU BUDAPEST, JÚNIUS 9. Generációs hidak építése az online világban.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület tevékenységének bemutatása GYURKÓ BÉLA (megyei kapcsolattartó)
G YŐR M EGYEI J OGÚ V ÁROS adó- és gazdaságpolitikája Nagy Tamás Gazdálkodási Főosztályvezető Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Győr, 2016.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Párom.hu Magyarország egyik leglátogatottabb társkeresője 997 ezer aktív felhasználóval. Demográfiai targetálhatóság, 280 ezres eDM adatbázis. Célcsoport:
Szombathelyi Péter operatív igazgató NNG Kft. Az együttműködés sikeres példája Információs Nap Izraelről március 10.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
1 Néhány szó az EBSCO-ról Jan Luprich, Lukács Eszter - EBSCO.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
A magyar KKV-k regionális versenyképessége A KKV-k segítése – támogatás, avagy befektetés? Miklóssy Ferenc elnök Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Hálózatok Támogató, segítő szerepek az ifjúsági munkában.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Dr. Bienerth Gusztáv prezentációja 2016.december 12.
A magyarországi K+F politika
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
ACT SME: A kis- és középvállalkozások határon átnyúló üzleti kapcsolatainak elősegítése KKV-k fejlesztési eszközeinek, forrásainak és erőforrásainak európai.
A Projekt bemutatása A foglalkoztatási helyzet javítása különböző érdekképviseletek együttműködésével, célja a foglalkoztatás szempontjából hátrányos.
Előadás másolata:

ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!

Kik vagyunk? Mindketten több mint 10 éve vállalkozók vagyunk Elkötelezett hívei az emberi értékeknek és a család intézményének Legfőbb célunk, hogy a KMD segítségével felhasználóinknak sokkal jobb és gazdagabb életkörülményeket biztosítsunk Rácz Levente

Kik vagyunk? Elek Tamás Mindketten több mint 10 éve vállalkozók vagyunk Elkötelezett hívei az emberi értékeknek és a család intézményének Legfőbb célunk, hogy a KMD segítségével felhasználóinknak sokkal jobb és gazdagabb életkörülményeket biztosítsunk

Mi a KMD? Egy 6 részből álló ingyenes és közérthető sorozat a passzív jövedelemről Megismerteti Veled a gondolkodásmódot, a hálózatépítést, az MLM-ek működését Belső vírusmarketing rendszerével teljesen ingyen és kockázatmentesen segít Neked felépíteni egy saját hálózatot Hálózatépítés és MLM-programok közvetlenül a számítógépeden keresztül

A KMD víziója (1) Maximum 2 éven belül a világ legnagyobb és legerősebb online hálózata A KMD képes kell legyen szinte bármilyen MLM-ben gyorsan és hatékonyan építkezni Tagjai évente 15 országban minimum 3.2 milliárd USD* forgalmat generálnak Tagjai minimum 30%-al növeljék évről évre saját adózott bevételeiket * A teljes taglétszám 20%-nál minimum 100 USD éves befektetést feltételezve.

A KMD víziója (2) Hálózatának köszönhetően családok ezreinek nyújtson pénzügyi stabilitást Alapítványain keresztül karitatív és társadalmi célokat szolgáljon Magyar és külföldi vállalkozások százainak nyújtson tudást és tőkét Támogassa a zöld projekteket Támogassa az innovatív ötleteket, a nagyszerű találmányokat

A kezdet és a ma Egy innovatív ötletnek indult a hálózatépítés automatizálására Elsődleges cél az MLM alapú értékesítési rendszerek és programok bemutatása Kezdetben mindössze 400 fő Ma regisztrált olvasó * A hálózat 99,3%-a aktív Facebook: követő * * március 20-i adatoknak megfelelően

Online marketing és stratégia 15 évnyi online marketing tapasztalat segíti a KMD gyors terjeszkedését Közösségi hálózat és vírusmarketing megoldások az automatizált hálózatépítésre A facebook-on embert érünk el, és an beszélnek rólunk * 19 országból olvassák a KMD-t * egyedi link mutat a weboldalra * Tagjaink 56%-a nő és 44%-a férfi * március 20-i adatoknak megfelelően

A KMD belső webirodája Saját hálózatod Közvetlen meghívás Részletes statisztikák Eseménynaptár Online Chat Minta levelek, bannerek Névjegykártya KMD prezentáció Tudásbázis

A következő 3-6 hónap tervei Stabilizálni Magyarországon és Közép Európában a KMD helyzetét 3-5 MLM program indítása Online és offline konferenciák A legnagyobb európai hálózat Külföldi piacnyitások 5-8 országban Divíziók és franchise irodák működtetése Európa számos pontján * január 31-i adatoknak megfelelően

Köszönjük a figyelmed! Elek TamásRácz Levente