KKV Klinika – Az Első- Segély vállalkozásának Széchenyi István Egyetem Előadó: Prof. Dr. Józsa László.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

A Kompetencia és Tanácsadó Központ bemutatása Tóth Zsófia Kata Szociális Szolgáltatásokért Egyesület Pécs, október 28.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
EREDMÉNYEK ÉS TERVEK A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEMEN AZ OKTATÁSIGAZGATÁS TERÜLETÉN Lengvárszky Attila oktatási igazgató Pécsi Tudományegyetem.
Norvég Alap Zöld ipari innováció. Célok – Zöld ipari innováció Zöld vállalkozások versenyképességének erősítése, meglévő iparágak zöldebbé tétele, zöld.
A A helyi kommunikációval foglalkozók képzése A MÚOSZ évtizedes tapasztalatai a helyi médiumok szerkesztőinek képzésében.
Válaszok válság idején: hogyan hat a válság a gyógyszeripari piackutatásra? Szerencsés Dóra Egészségügyi kutatások vezetője Millward Brown Healthcare.
Informatikai alkalmazások a Széchenyi István Egyetemen – DPR Szakmai Klub I. – Közösségi weboldalak és alumni szervezetek.
Falukép-védelmi program a Pogány-havas kistérségben Csíkszereda, november
SZIE Enyedi György Regionális Tudományok Doktori Iskola
1 Hasznosítható pedagógiai konzekvenciák a K+F területén Veszprém Workshop Prof. Dr. Bábosik István Prof. Dr. Bábosik István
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Heves megye civil szervezeteinek szervezetfejlesztése A program az Európai Unió támogatásával valósul meg. K á rp á tok Alap í tv á ny – Magyarorsz á g.
ÚJ DIMENZIÓK A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉSBEN Dr. Sediviné Balassa Ildikó: A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉS SZERKEZETI, TARTALMI ÉS MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A LEONARDO KÍSÉRLETI.
2013. október 10. Bogsch Erik A gyógyszeripar válasz a kihívásra.
Tájékoztató a megyei gazdaságfejlesztési részprogram tervezéséről
„A SZLOVÁK- MAGYAR HATÁRON ÁTNYÚLÓ FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MOTORJÁNAK BEINDÍTÁSA” című projekt eredményei című projekt eredményei Előadó: dr. Iváncsics.
A TURISZTIKAI TERMÉK FELÉPÍTÉSE ÉS MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ A BRIT PIACON.
INFOTÁRS A Társadalomtudományi és Informatikai Kar közös projektje.
Szervezetfejlesztés Töviskes Imre.
VERSENYKÉPES DEBRECENI EGYETEM Karrier- és alumni szolgáltatások továbbfejlesztése a Debreceni Egyetemen Alprojekt-vezető: Pilishegyi Péter DE hallgatói.
Tananyagbeosztás 8.Hírnév, imázs 9.Sajtókapcsolatok (Media Relations)
TÁMOP /1/B A kompetencia-alapú pedagógusképzés regionális szervezeti, tartalmi és módszertani fejlesztése Tájékoztatás az 1. pécsi konzultáció.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Széchenyi István Egyetem, Győr
TUDOMÁNYOS MUNKA, KUTATÁSI TEVÉKENYSÉG Dr. BARTHA LÁSZLÓ Mérnöki Kar Tanácsülése.
3. Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP
Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP RÉTSÁG.
“Új Dimenziók” mentorképzési program A program kidolgozói: Artemisszió Alapítvány EcPec Alapítvány Göllesz Viktor Speciális Szakiskola MATISZ MH Líceum.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Tanulási partnerségek kezdeményezése A NYITOK hálózatfejlesztési program bemutatása Balázs Ákos Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért június 22.
1. előadás A vállalkozások indítása és működtetése
Dőry Tibor MTA RKK Nyugat-magyarországi Tudományos Intézet
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
Az Egyetem oktatási-kutatási szervezete
Somogy Megye Önkormányzatának szakképzési koncepciója.
Magyar KKV-k sikerei és együttműködései a globális IT iparban
PROJEKTZÁRÓ A SZOLGÁLTATÓ KONZORCIUM SZEREPE A TISZK FEJLESZTÉSI FELADATKÖRÉBEN Széchenyi István TISZK, november 16.
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
TÁMOP C-11/1/KONV Történet  Az Egyesület alapítása – 1998 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Eötvös Lóránd Tudományegyetem.
Energiahatékonysággal a vállalkozások költségcsökkentéséért Nagy Judit Külkapcsolati munkatárs Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
MTT Felsőoktatási Szekció Tisztelettel köszöntöm a Szekció előadóit, résztvevőit! szeptember 20.
FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban
Pirolízis szakmai konferencia TÁMOP A-11/1/KONV
1.3 A kis- és közepes vállalkozások sajátosságai
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Útközben A BME kutatóegyetemi pályán Útközben A BME kutatóegyetemi pályán „Minőségorientált, összehangolt oktatási és K+F+I stratégia,
Aktuális pályázati lehetőségek Okos Jövő Innovációs Klaszter O KOS J ÖVŐ I NNOVÁCIÓS K LASZTER K LUBEST június 16. NOS Kft.
Innováció-átok vagy lehetőség a felsőoktatásban? Dr. Urbányi Béla Egyetemi tanár.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
MESTERSÉGES MEGTERMÉKENYÍTÉS SIKERESSÉGÉNEK NÖVELÉSE NON-INVAZÍV MÓDSZEREKKEL TÁMOP D-15/1/KONV ZÁRÓ RENDEZVÉNY november 19.
Gyakorlatorientált emberi erőforrás tanácsadó MA képzés – a szakmai gyakorlat szerepe az NYME-AK képzésében VI. Országos Tanácsadói Konferencia BKIK székház.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM JOG- ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI TANSZÉK Biztosítás és kockázatkezelés (oktatás – kutatás) dr. Farkas Szilveszter.
OMNIPACK Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter augusztus 17.
Budapesti Corvinus Egyetem Prezentáció cím egy vagy két sor, balrazárva TÁMOP B.2-13/ Szakmai tanárképzés országos módszertani- és képzésfejlesztése.
A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kara által szervezett „Magyarország társadalmi-gazdasági helyzete a 21. század első évtizedeiben”
Szakács Erik , Győr Széchenyi-kártya a VOLKSBANK – nál.
Az OEFI TÁMOP / számú ”Egészségfejlesztési szakmai hálózat létrehozása” című kiemelt projekt köznevelési alprojektje ELKÉSZÜLT SZAKMAI.
Innovációs célú nemzeti és regionális szintű pályázati források
A FEJÉR MEGYEI SZENT GYÖRGY EGYETEMI OKTATÓ KÓRHÁZ A szakmailag megalapozott, következetes munka eredménye 2013 november.
A járműipar gazdasági hatása a Közép- és Nyugat-dunántúli régiók fejlődésére Alprojekt-záró konferencia A beszállítói hálózatok menedzsmentjének és vállalati.
Játékosított kooperációs tréning a hatékony közös munkáért
Új lendülettel az európai kutatóegyetemek élvonalába
Matókné Misóczki Mária Projektigazgató Szekszárd
Duális képzés a Széchenyi István Egyetemen
Előadás másolata:

KKV Klinika – Az Első- Segély vállalkozásának Széchenyi István Egyetem Előadó: Prof. Dr. Józsa László

KKV-KLINIKA az ELS Ő -SEGÉLY Piac Partnerség Profizmus

Piac A KKV-k a gazdaság motorjai: hiszen egy versenyképes gazdaság belőlük épül fel sokaságukból adódóan sokkal szélesebb körű szolgáltatás- és termékpalettát nyújtanak a nagyvállalatokkal szemben sokkal olcsóbban, gyakran hatékonyabban végzik munkájukat

Dr. Kadocsa György A hazai kis és közepes vállalkozások helyzete és fejlesztési lehetőségei

Piac Európa-szerte a kis- és középvállalkozások beruházási hajlandóságán, lehetőségein múlik a munkahelyteremtés és megtartás A jelenlegi gazdasági környezet kevés biztosítékot és bevált receptet kínál a KKV-k számára A KKV-k szerepe meghatározó, mégis sok tekintetben a legvédtelenebbek a piaci hatásokkal szemben

Dr. Kadocsa György A hazai kis és közepes vállalkozások helyzete és fejlesztési lehetőségei

Partnerség Személyre szabott beavatkozás csak igény esetén Nem a mi portfoliónk, hanem a megrendelő igénye a kiindulási pont Addig a pontig vagyunk jelen, ameddig erre vállalkozásának igénye van A vállalkozás sikere= a mi sikerünk

Háttérben a Széchényi István Egyetem Kautz Gyula Karának szakmailag kiváló kutató és oktató munkatársai Mennyiségben a minőség (nálunk egy helyen vannak a legkiválóbb szakemberek a marketingtől a pénzügyig) A folyamatos partnerségnek köszönhetően a felmerülő probléma rögtön találkozik a naprakész válaszokkal

Köszönöm a figyelmet! Prof. Dr. Józsa László

Megvalósult projektek Együttműködés: egy győri telephelyű pékség és cukrászattal Résztvevők: A tulajdonos, Eisingerné Balassa Boglárka egyetemi tanársegéd, Marketing MsC hallgatók (10 fő) Cél: az X Pékség és Cukrászat marketingkommunikációs eszköztárának bővítése

Lépések Interaktív egyeztetés a partnerrel (kérdések, kérések) A problémás területek azonosítása, felmérése (terepmunka) A teljes eszköztár kidolgozása (csapatmunka) White paper elkészítése és átadása(ötletek, árak, megvalósíthatóság) Záró prezentáció, értékelés a partner részvételével (megvalósíthatóság Eladásösztönzés Public relations Online marketing A White Paper-ben kidolgozásra került területek:

Online marketingkommunikációs kampány készítése 2012-ben Révész Hotel Árkád Bevásárlóközpont Győr Széchenyi Étterem Openjobs (Openhouse) Lipóti Pékség Mobilis Interaktív Kiállítási Központ Győr-Moson-Sopron megyei Sport Egyesület

Projektek Komplex marketingtervek készítése Teljeskörű piackutatás Marketingkommunikációs tervek készítése

Köszönöm a figyelmet! Eisingerné Balassa Boglárka Dr. Makkos-Káldi Judit