PUREX FILOZÓFIA Budapest,2010. szeptember 18. Dr. Bérci István.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette:Dobák Lídia
Advertisements

Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Irritábilis bélszindróma - IBS
2012 Március 22:A Víz világ napja.
Az A vércsoport.
Alap Termékek.
Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
2010 ÉVI PCOS ORVOS ÉS KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Helyes táplálkozás.
Egészséges táplálkozás
Egészséges táplálkozás középiskolásoknak
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
A BSF (Body Shape Forming) - Program
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
A köszvény Arthritis urica.
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
Mese a tejről.
Bevezetés a táplálkozás-egészségtanba
A szervezetünk megfelelő működéséhez létfontosságú folyamat
Az egészséges táplálkozás irányelvei
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
A helyes táplálkozás.
Самовар=Szamovár.
Startolj Reggelivel! iskolareggeli program
A táplálkozási szervrendszer felépítése és működése
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
Az egészségtelen táplálkozás és a túlsúly
1 Támad az influenza! Hogyan védekezzünk? Margit Kórház Pásztó Egészségpercek Prevenció és egészségmegőrzés.
Egészséges Táplálkozás
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
II. PCOS Találkozó Zentai Andrea Szt
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
Nano Silver.
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Ha nem, akkor figyelj!!!.  Az egészséges életmód könnyen betartható, ha oda figyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozunk, naponta legalább félórát.
Az egészséges életmód és a stressz
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
A helyes táplálkozás.
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
Aktív, egészséges életmód
Testi - lelki egyensúly
Glutén-érzékenység, Lisztérzékenység
Táplálkozás A mai táplálkozás legfőbb problémái Káros hatások
Klikk a folytatáshoz!. Az elmúlt évek során a cukorbetegség diétájának fogalma átértékelődött. A hangsúlyeltolódás lényege elsősorban az, hogy a II. típusú.
PUREX-4 Májvédő, májregeneráló és nyirokrendszer karbantartó program.
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
10. rész :Táplálékunk összetevői Fehérjék Klikk a folytatáshoz.
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
Tápanyagaink.
10. rész :Táplálékunk összetevői Élelmi rostok Klikk a folytatáshoz.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
PUREX Phase-2 Program. REGENER Á L Á S É S A SZERVEZET Ú JRA FORM Á BA HOZ Á SA.
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MIT, MIKOR, MENNYIT.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Prof. dr. Szkenderovity Horvát Teréz BIO-ÉLELMISZEREKKEL AZ EGÉSZSÉGÉRT.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
Réti gyógynövények.
Pulyka az egészséges táplálkozásban
Előadás másolata:

PUREX FILOZÓFIA Budapest,2010. szeptember 18. Dr. Bérci István

PUREX FILOZÓFIA „Kívül és belül legyél mindig tiszta, Ez az egészséges, hosszú élet titka!” ( Ősi indiai mondás)

PUREX FILOZÓFIA Az emberi szervezet egy nyitott rendszer, mely dinamikus kapcsolatban van környezetével

PUREX FILOZÓFIA A tápanyagokkal egyéb anyagok is bejutnak szervezetünkbe ( mérgek, paraziták, élősködők) A táplálkozás minősége a szervezet egészségi állapotát is meghatározza. A táplálkozás meghatározza az egyén fizikális és mentális állapotát, fejlődése intenzitását, sőt várható élettartamát is.

PUREX FILOZÓFIA Táplálkozási devienciák: különféle monodiéták ( pl. Bicsérdizmus) Csak hústípusú táplálékok ( eredmény: köszvény) Csak növényi eredetű táplálékok ( hiánybetegségek, fejlődési problémák) Melyik jó az ember számára: „ ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit!” Az ideális az Ún. „Kőkorszaki diéta” lenne ( sok növényi, kevés állati eredetű tápanyag, semmi cukor és alkohol! Mi így táplálkozunk?

PUREX FILOZÓFIA Tegyünk azért, hogy egészségesek legyünk! Figyeljünk oda arra, hogy mit és mennyit eszünk! („Az vagy amit megeszel!”) A kiegyensúlyozott, változatos táplálkozás és a rendszeres testmozgás az egészséges élet alapja! Emellett szükséges az emésztőrendszer, a szív- és keringési rendszer rendszeres karbantartása is! PUREX-programot! Erre hozta létre a BiYovis a PUREX-programot!

PUREX Phase-1 Program

„ A HALÁL A BELEKBEN LAKOZIK !” (Hippokrátesz)

PUREX Phase-1 Program TISZT Í TSD KI MAGAD!

PUREX Phase-1 Program Életünk során táplálékainkkal rengeteg „mérget” beviszünk szervezetünkbe. Az el nem távolított mérgek „endotoxikózist” (belső mérgezést) okoznak. A vastagbél a bélcsatorna egyik legfontosabb része tárolja a legtöbb salakanyagot. 40 éves korunkra több kilogramm salakanyag is felhalmozódhat bennünk! Ezeket a salakanyagokat el kell távolítani!

PUREX Phase-1 Program Nem csak salakanyagok, hanem különböző paraziták (élősködők, férgek) is megtelepszenek beleinkben. Ezek eltávolítása is fontos egészségünk érdekében.

PUREX Phase-1 Program Mikor van szükségünk szervezetünk belső kitisztítására? A következő panaszok esetén: Gyakori fáradtság és erőtlenség Szélszorulás, gázok, puffadás Súlyfelesleg, ételallergiák Rossz emésztés Ingerlékenység, hullámzó kedélyállapot Erősen bűzös széklet Élősködők jelenléte a székletben Gyakori megfázás ( Rossz immunállapot)

PUREX Phase-1 Program Visszatérő fejfájások Krónikus székrekedés Irritábilis bélszindróma (IBS) Püffedt, kiálló has Állandó, erős éhségérzet Bőrproblémák, kiütések Fémes ízérzet a szájban Aranyér Candida fertőzés

PUREX Phase-1 Program A tisztító program 3 fő elemből áll: PUREX Phase-1 Kapszula  PUREX Phase-1 Kapszula PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum  PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum PUREX Phase-1 Tea  PUREX Phase-1 Tea

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Kapszula PUREX Phase-1 Kapszula hatása: A szervezetben megtelepedett parazita férgek kiűzése, a féregpeték kifejlődésének meggátlása. A máj méregtelenítő funkciójának erősítése, az emésztés könnyebbé tétele. Az epeelválasztás serkentése. Adagolás: Napi 3X1 kapszula az étkezések előtt. Kiszerelés: 90 db kapszula/doboz

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Kapszula PUREX Phase-1 Kapszula összetevői: 7 féle gyógynövény 5:1 arányú, nagytisz- taságú kivonatát tartalmazza: Cynara scolymus (Articsóka) Foeniculum vulgare (Kömény) Mentha piperita (Borsmenta) Allium sativum (Fokhagyma) Cucurbita moschata (Pézsmatök) Illicium verum (Csillagánizs) Curcuma longa (Kurkuma)

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum 5 féle nagytisztaságú növényi rostkoncentrátum keveréke, kellemes alma ízzel. Nagy vízkötő és duzzadó képességű élelmi rostok. Inulin (FOS) tartalmánál fogva elősegíti a hasznos bélbaktériumok szaporodását is.

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum A PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum hatása: A bélben egy „rostdugót” képezve letisztítja a bélfalra rakódott salakanyagot. Elősegíti a megfelelő székletformálódást. Megszűnteti a székrekedést. Egészségessé teszi a bélflórát. Rendszeressé teszi a székletürítést. Teltségérzetet okoz, csökkenti az étvágyat. Helyreállítja a vastagbél hámjának egészségét. Javítja az immunrendszer működését.

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum A PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum összetevői: Psyllium maghéj őrlemény Koncentrált, tisztított almarost Koncentrált, tisztított alma pektin Inulin (Frukto-oligo-szacharida,FOS) Koncentrált, tisztított narancsrost Természetes zöldalma aroma

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum A PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum ajánlott alkalmazása: 1 zacskó (15 g) Rostkoncentrátumot oldjunk fel PUREX Phase-1 Teában 2-2,5 dl langyos PUREX Phase-1 Teában és reggeli előtt vagy után igyuk meg! Kiszerelés: 30 tasak/ doboz (1 havi adag)

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum A PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum „mellékhatásai”: Csökkenti a táplálékkal bevitt cukrok és zsírok felszívódását, ezért cukorbetegek számára kevesebb inzulinra van szükség! Módosíthatja a gyógyszerek felszívódását, PUREX Phase-1 ezért gyógyszereinket a PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum Rostkoncentrátum előtt min. 1 órával, vagy utána min. 2 órával vegyük be!

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Tea PUREX Phase-1 Tea : 7 féle gyógynövényből készült kellemes ízű tea Összetevői: Kutyabengekéreg Kamilla Ánizsmag Édeskömény Zöld tea Bodza virág Lenmag

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Tea A PUREX Phase-1 Tea hatása: Biztosítja a szükséges folyadékbevitelt a Rostkoncentrátum működéséhez. Enyhe hashajtó hatása révén megkönnyíti a székletürítést. Javítja az emésztést. Csökkenti a belekben a gázképződést. Intenzifikálja a vesék méregtelenítő funkcióját. Csökkenti az esetleges bélirritációt, nyugtatja a bélhámot.

PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Tea A PUREX Phase-1 Tea adagolása: 1 liter forrásban levő vízbe áztassunk be 1 db tea- filtert kb. 15 percre, majd a teát natúr formában, esetleg mézzel ízesítve fogyasszuk a nap folyamán. FIGYELEM! A teából naponta min. 2 litert el kell fogyasztani a megfelelő hatás eléréséhez! Kiszerelés: 2x30 db filter (1 havi adag)

PUREX Phase-1 Program A PUREX Phase-1 Programot 1 hónapon keresztül kell folytatni és két hónap szünet után szükség szerint meg lehet ismételni! Évente legalább két alkalommal ajánlatos a program elvégzése ( tavaszi tisztítás, őszi méregtelenítés), de indokolt esetben ( pl. rendszeres székrekedés) többször is alkalmazható.

PUREX Phase-1 Program FIGYELEM! Aki bármilyen típusú emésztőszervi- és bélbeteg- séggel küzd (máj- és epe-betegségek, gyomorfe- kély, Khron-betegség, vastagbél- vagy végbélrák, vastagbél-divertikulózis, stb.) a termék használata előtt feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával!

PUREX Phase-1 Program FIGYELEM! A PUREX Phase-1 Program sikerét elősegíti, ha ebben az időszakban : Kerüljük a zsíros, fűszeres, cukros ételek fogyasztását! Részesítsük előnyben a teljes kiőrlésű lisztből készült pékárúkat! Együnk sok friss gyümölcsöt és zöldséget! Fogyasszunk sovány húsokat és sok halat! A kúra ideje alatt kerüljük az alkoholos italok és cukros üdítők fogyasztását! Igyunk sok folyadékot!