Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © 2009-2010 20 KOMPLEX MEGÚJULÓ ENERGIA KÉPZÉS 2009 - 2011.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

A levéltár Országos Tudományos és Felsőoktatási Szakmai Központ tevékenységei.
ADATSZERZÉS, INFORMÁCIÓ HASZNOSULÁS Biztonságtudatos vállalati kultúra Készítette: Jasenszky Nándor egyetemi szakoktató NKE NBI TEH tanszék.
Közművelődési szakmai továbbképzések, helyük a felnőttképzés rendszerében; az akkreditáció folyamata A közösségi művelődés felnőttképzési feladata Nemzeti.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
MMIK – „a befogadó intézmény” tradicionális múlt tradicionális múlt felkészült szakember gárda (humán erőforrás) felkészült szakember gárda (humán erőforrás)
A környezetvédelmi megbízott szerepe a vállalkozások tevékenységében és Önkormányzati munkakörben Önkormányzati munkakörben.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
A BKIK Oktatási Igazgatóságának és Oktatási Nonprofit Kft-jének feladatai.
A FELNŐTTKÉPZÉSI A FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK HATÉKONYSÁGÁNAK VIZSGÁLATA Felnőttképzők Szövetsége Borsi Árpád Budapest, december 10.
ENERGIA TAKARÉKOS RENDSZERSZEMLÉLET AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN Fehér János okl. kohómérök Fűtéstechnikai szakmérnök Székesfehérvár, 2010.JAN.20.
Energetikai tanácsadás Tervezés Energetikai tanúsítás Komplex kivitelezés Megvalósítási tanulmány Projekt finanszírozás Több mint 400 db kivitelezés több.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET 2007 Menner Ákos. A minőségfejlesztés intézményi ritmusa Önértékelés 2006 Önértékelésből származó fejlesztési célkitűzések.
Összefüggő, egyéni gyakorlat. Bologna rendszerű mestertanárképzés.
AZ ELEKTRONIKUS KÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA INFORMATIKA A FELSŐOKTATÁSBAN DEBRECEN DR. ZÁRDA SAROLTA GÁBOR DÉNES FŐISKOLA.
Közép-Dunántúli Napenergia Klaszter Humán erőforrás hétfő, november 14.1.
Az Európai Unió fogyatékosügyi stratégiája Szombathely, június 22.
A székesfehérvári fiatalok helyzete
Önkormányzatok épületenergetikai beruházásai pályázati forrásból!
Biztonságos, fenntartható és tiszta energia a Duna-medencében
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Dr. Bihari Péter BME Gépészmérnöki Kar oktatási dékánhelyettes
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
Beiskolázás a 2016/2017. tanévre az érettségi utáni képzésekben
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
EFOP „Tehetségek Magyarországa” kiemelt projekt
A FELÜGYELŐBIZOTTSÁG BESZÁMOLÓJA A VSZT
„Csellengő fiatalok” Az ifjúságpolitika komplexitása
Mayer József Budapest február 27.
A lifelong guidance (LLG) rendszer magyarországi megalapozásának kvalitatív vizsgálata (6 fókuszcsoport) július Kovács Attila
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
TAB Város és a megújuló energiára alapozott oktatás Schmidt Jenő Tab Város Polgármestere 1.
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
A közigazgatással foglalkozó tudományok
D Á N I A 2007.november Készítette: KOVÁCSNÉ NAGY MÁRIA.
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Magyarország: logisztikai központ
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
Kompetenciák az osztott tanárképzésben
SZÁMVITEL.
Környezet és Energia Operatív Program Energetikai pályázatai
A program általános célja
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály egyetemi tanár
Feladatrendszerek és közszolgáltatások alprogram
Az Animációkészítés lehetőségei az óvodában, iskolában
Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
főigazgatóhelyettes, NSzFI
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Felhasználóképzés a kórházban
Az iskolavezetés lehetőségei a környezettudatosság fejlesztésében a a Than Károly Ökoiskola Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
Környezeti Kontrolling
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Regionális workshop Zétényi Ákos.
Új pályainformációs eszközök - filmek
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
Zanáné Haleczky Katalin október 09.
Motivációs szeminárium
A turizmus tendenciáinak vizsgálata Magyarországon
Lorem ipsum.
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Intézmény minőségirányítási programja
Energetikai Intézkedési tervek végrehajtása
Az Országfásítási Program előkészítésének aktuális kérdései
a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola
Energiahatékonysági és Megújuló Finanszírozási Program Erste Bank Hungary Budapest,
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Előadás másolata:

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © KOMPLEX MEGÚJULÓ ENERGIA KÉPZÉS

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Szakmunkás és szakoktató képzés A NAPKORSZAK hajnalán

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © „Minden pénzem a napba és a napenergiába fektetném. Micsoda energia! Remélem nem kell kivárnunk míg az olaj és szén kifogy, mielőtt elérhetjük" - Thomas Edison, 1931 Edison szerint: a legjobb befektetés ….

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Napkor - szaki

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Napkor szak munkás

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely ©

RÉGI, ELAVULÓ PARADIGMA Tanulj, ülj az iskolapadban éves korodig, szerezz egyre magasabb végzettséget elméletben, szerezz olyan szakmai képesítést ami a multiknak kell,majd legyél alkalmazott és dolgozz valaki másnak, aki nem biztos, hogy állást ad neked idős korodig. ÚJ PARADIGMA A megszerzett tudás év alatt elavul. Tanuld meg az alapokat ( logika és kommunikáció, életvezetés), majd életed végéig tanulj, de mindig csak azt és annyit, ami a gyakorlatban a következő fejlődési lépcsődhöz kell. Legyél vállalkozó, mert a multi cég tulajdonosai előbb-utóbb úgy is lecserélnek !

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © ÚJRAIPAROSÍTÁS Az újraiparosítás a válságból való kilábalás eszköze Regionális szinten: a műszaki felsőoktatás fejlesztése, mérnöki és gazdasági szolgáltatások bővítése. Mikroregionális szinten: szakemberképzés MTA Regionális Kutatások Központja

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © PARADIGMAVÁLTÁSI KORSZAKOK A SZAKKÉPZÉSBEN SZÁRAZÉPÍTÉS CNC TECHNOLÓGIA

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Edison álma „Minden pénzem a napba és a napenergiába fektetném. Micsoda energia! Remélem nem kell kivárnunk míg az olaj és szén kifogy, mielőtt elérhetjük" - Thomas Edison, 1931

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Paradigma váltás az energiában

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A NAPKORSZAK HAJNALÁN

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Komplex megújuló energia képzés A komplex megújuló energia oktatás lényege, az egyes alkalmazási szegmensek szakmai részletességgel történő feldolgozásán túlmenően a főbb alapvető összefüggések, egymásra hatások feltárása és megismertetése. Képzésünk ezért egyszerre ad magasan integrált szemléletet és technológiai mélységet. Mindkettő elengedhetetlenül fontos a helyes döntéshez.

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Komplex megújuló energia képzés A Környezetvédelem és a Megújuló Energiák - egységes integrált személetre alapozott képzése A teljes szakmai vertikum Szakmai részletesség Az alapvető összefüggések Egymásra hatások ismerete Döntésképes tudás

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © KOMPLEX Megújuló energia Képzés Társadalmi szükségszerűség  A vállalkozók és szakemberek jelenlegi felkészültsége nem elegendő  A közoktatás negligálja  A jelenhelyzet a fejlődést gátolja  Ellentétes az EU elvárásokkal  Visszaállítani a szakmai képzés respektjét  Felsőoktatás: hallgató vonzást jelenthet az amúgy is megcsappant hallgatói állományban – külföldiek  És egyébként is ……

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A MEGÚJULÓ ENERGIÁKAT TÁRSADALMASÍTANI KELL! GAIASOLAR rendszerház A Föld és Nap között a legrövidebb út

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Szakmai vertikumok Középiskola Általános iskola SZAKOKTATÓI képzés Szakmunkásképzés Egyetemi képzés Post-graduális képzések Doktori - pHD Cél-tréningek Vállalati képzések

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © ISKOLA - NEVELÉS

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A MEGÚJULÓ ENERGIÁK TÁRSADALMASÍTÁSA A GAIASOLAR – több – partnerével egyetemben azonnali akciótervet kezdeményez a megújuló energiák társadalmasítása érdekében A program egyben társadalmi szükségszerűség!

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Miért szükségszerű? Paradigma váltás – technológia váltás Az állami közoktatás vétkes késlekedése - növeli a veszélyt Nem kell gáz! (takarékosság, fontos nyersanyagok) Technológiailag fejlett, de önpusztító társadalom – rabszolgatartó berendezkedéssel (!)

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © a politika önmagától nem lép erre az útra! KYOTO – Koppenhága kudarc! a változást a közvéleménynek kell kikényszerítenie KLIMA katasztrófa Elérkezett az idő – NAPKORSZAK hajnala A kőkorszak sem azért ért véget mert elfogyott a kő…..! Miért szükségszerű?

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A GÁZ – függőség alapvető problémái A jelenlegi energiahordozók jelentős kozkázatot hordoznak: 1.A készletek pontos nagysága nem ismert és nem határozható meg 2.A készletek végesek 3.A jelenlegi források mind politikailag instabil államok! 4.A függőség már jelenleg is erő, mely a jövőben még erősebb lesz. 5.A függőséget zsarolásra használják! Iszlám OLAJ Orosz GÁZ 2010 után a világ olaj és gáztermelése csökken (Shell előre jelzés)

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A GAIASOLAR azonnali cselekvési programot hirdet GAZDASÁG JOGALKOTÁS – ZÖLD ALKOTMÁNY OKTATÁS MÉDIA eszközök Civil alapok A társadalmasítás fázisai GAIASOLAR rendszerház A Föld és Nap között a legrövidebb út

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Ez egy új iparág ME programok azonnali gazdaság élénkítő hatással vannak a gazdaságra, új iparágakat hoznak létre, gazdasági motorként működnek! A működéshez létre kell hozni a kritikus tömeget GAIASOLAR rendszerház A Föld és Nap között a legrövidebb út

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Az alapok Megújuló energia törvény  Ami nincs ZÖLD ALKOTMÁNY  Ami nincs Stratégiák  Nincs vagy zavaros

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A társadalmasítás folyamata

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely ©

28/73 Gazdagságunk egyedülálló Természeti erőforrások  Geotermális  Balneológia  Solar potenciál Ős-genetikai állományok  Flóra  Fauna  Kiváló élelmiszereink A magyar alkotó elme:  Kiváló magyar értelmiség és munkás  Kiváló magyar feltalálók  A különleges magyar nyelv

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A KÉPZÉS SZERKEZETE Célirányos, időtakarékos ismeretgyűjtés Célirányos, időtakarékos ismeretgyűjtés A megszerzett és a szükséges ismeretek rendszerbe foglalása A gyártó forgalmazó cégek szakembereivel EGYÉNI FELKÉSZÜLÉS TUDÁS RENDSZEREZÉS GYAKORLATI FELKÉSZÍTÉS

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Célcsoportok Vállalati, közintézményi közép és felsővezetők Döntéshozók Szakmunkások akik szakmát szeretnének váltani Építészek Diplomások (poszt-graduális képzés) Pedagógusok Szakoktatók A képzési rendszer a teljes életkor vertikumot felöleli: Középiskola Szakközépiskolák Főiskola – egyetem Post-graduális tanfolyamok Kiegészítő képzések

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Tematika Komplex megújuló energia szemléleten alapul Az összes megújuló energiát mélységében és összefüggésében tárgyalja Elméleti és gyakorlati képzés Témaközi tudás-tesztek Záró-dolgozat Záróvizsga Opció: gyakorlati képzés (külön tanfolyam)

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Tartalmi rész Környezetvédelem-klíma- a Föld védelme A fenntartható fejlődés Energia féleségek és osztályozásuk Megújuló energiát hasznosító eszközök, növények  Napenergia és a leszármazott energiák  Földhő - környezeti energia és leszármazott energiák  Egyéb eszközök A hasznosítás területei és formái mindennapi életünkben Épületfizika – épületenergetika Energiahatékonyság Energiagazdálkodás Hulladékhasznosítás

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Képzési féleségek 1 Általános átfogó ismeretek a környezetvédelem, klímaváltozási problémák, megújuló energiák összefüggéseiben. Óraszám: 2x 45p Vállalati, közintézményi közép és felsővezetők, pedagógusok, technika tanárok,

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Képzések 2 Megújuló energia rész anyagokkgal (napenergia, földhő, biomassza, szél, stb) bővített tanfolyam. Általános átfogó ismeretek a környezetvédelem, klímaváltozási problémák, megújuló energiák összefüggéseiben. Óraszám: 6x 45p Vállalati, közintézményi közép és felsővezetők, pedagógusok, technika tanárok, és továbbá olyan személyeknek ajánljuk akik szakmát szeretnének váltani de ezzel a területtel csak információs szinten kivánnak foglalkozni ( vállalati asszisztensek, titkárnők)

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Képzések 3A teljes vertikumot felölelő megújuló energia szakmai tanfolyam. Óraszám: 48 óra ( 4 hetes kurzussal) Létesítmény energetikusok, szerelők, kivitelezők és továbbá olyan személyeknek ajánljuk akik szakmát szeretnének váltani, esetleg tervezéssel kivitelezéssel foglalkoznak. Klímaszerelők, villanyszerelők, épületgépészek, Építészek, település fejlesztők,

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Képzés 4 Mérnöktovábbképző tanfolyamok Óraszám: 8-20 óra ( __ hetes kurzussal) post graduális képzés (PhD kiegészítő) Gépészek, Építészek, villamos szakemberek

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Képzés Egyetemi képzés – Megújuló energia szak 3 szemeszteres képzés Kidolgozás alatt: Partnereink: Szeged, Miskolc, Dunaújváros, Kandó,

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Jelenlegi kiírások I. megújuló energia féleségek, rendszer, ajánlat, költségvetés, pályázatírás,  1 napos II. ME értékesítő, üzletkötő  1 napos III. Klimabarát otthon pályázatíráshoz szükséges ismeretek  1 napos IV. Létesítmény energetikus szakmai továbbképző  5 napos (5+1 vizsgával)

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Javasolt fő-témák: Környezetvédelem: „Te jó Isten, jaj mit tettünk …..!” (Földünk és értékeinek védelme) NAPKORSZAK legfontosabb technikai és társadalmi kérdései Úton a ZÖLDALKOTMÁNY felé – együtt vagy külön? Megújuló energia nyersanyagok (RRM) Bio-degradábilis anyagok Megújuló energiák – Magyarország fekete lyuk vagy szunnyadó óriás ?! Megújuló Energiákra alapozott Regionális energiapolitika – Napelem rendszerek méretezési kérdései A nap-energia termelést meghatározó tényezők Egyéb speciális előadás sorozatok

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Egyéb speciális előadás sorozatok perces bemutatók tematikai csoportosításokban az alábbi témakörben: Javasolt fő-témák: Környezetvédelem: „Te jó Isten, jaj mit tettünk …..!” (Földünk és értékeinek védelme) A megújuló energiák társadalmi hatásai MEGÚJULÓ ENERGIFORRÁSOK témakör Megújuló energiaforrásaink és ezek alkalmazási lehetőségeinek áttekintése – áttekintő előadás Napenergia mint a legnagyobb energia potenciál Magyarország a szunnyadó óriás Magyarország legnagyobb solar villamos erőműve – Gödöllő Megújuló energiák – Magyarország a szunnyadó óriás! Mi a Zéró Energia Ház? Van – e ilyen Magyarországon? A csodálatos Földhő energia Megújuló energia nyersanyagok (RRM) Bio-degradábilis anyagok Korszerű felület fűtések – hűtések Bivalens és multivalens fűtésrendszerek Villamos cserép – a jövő tetője A kunyhótól a DOMUS SAPIENS-ig – „lakni és élni két különböző dolog „ Jövő-otthon, jövő-falu, jövőváros új energetikai modellek Település fejlesztés –megújuló energiákkal, elosztott energiatermelés – uj energia termelési modellek Napelemek a jövő építészetében BIPV – az épületintegrált napelem A megújuló energiák rendszerszemléletű alkalmazása Napelemek – műszaki áttekintés (konstrukciók, tulajdonságok, gyártók, alkalmazások) Amorf Si vagy kristályos napelem? – Hogyan válasszunk napelemet? Napkollektorok – áttekintő előadás Energia hatékonyság LED fényforrásokkal, 50% csökkenés Panelházak - rekonstrukciós program a ME bevonásával perces előadások Önkormányzatok Vállalatok részére Szakmai továbbképzés

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Szerepvállalások TISZK korábban Kereskedelmi és iparkamarák Vállalkozói szakmai fórumok Területi képző központok

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Segédanyagok

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Segédanyagok

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Tematikusan rendezett, laminált kétoldalas A4 lapok 5 féle témakörben oldalon Napenergia napelem Biomassza Földhő energia Szélenergia Napenergia napkollektor Jegyzetek Power point

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Oktatási segédeszközök minden korosztály számára

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Legjobb példák ismertetése

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © ÖKO iskolák

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Képzéseket és ismeretterjesztést indítottunk az általános iskolákban is Budapest XVII kerület Zrinyi úti iskola

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © XVIII kerület KASTÉLYDOMBI Általános Iskola ÖKO Iskola

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Megújuló energia az általános iskolákban

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely ©

Rendszeres lakossági fórumok – energiahatékonyság témakörben

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Vállalkozói képzési tanfolyamok Napelem szerelő Kollektor szerelő Létesítmény energetikus átképzés

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Feb – Okt kisérleti képzés Internetes távoktatás felkészítés Piaci tájékozódások Anyag rendszerezés –feladatbeadás Elméleti előadások Konzultáció Gyakorlati felkészítés Gyakorlati vizsgák Szóbeli vizsgák

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Ünnepélyes tanfolyam megnyitó

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © ben mintegy 100 hallagatót képeztünk ki Villanyszerelő szakmunkások Csőszerelő szakmunkások Szakoktatók Továbbá mintegy 50 vállalkozó

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A vizsgák

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Nemzetközi érdeklődés

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © ITC London

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © /73 Tudásmegosztás a Kárpát medencében

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © PARTNEREINK

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © TÁMOGATÓINK Buderus Akadémia Hajdú Zrt Fath solar (Germany) Strebel (Austria) TÜV Rheinland Akadémia MC solar cables (Svájc) Saarpor-Philippine (Germany) Pedrolló szivattyúk DKIK Dunaújvárosi Kereskedelmi és iparkamara ELTE Eötvös Lóránd Tudományegyetem Hidrotherm Visimpex Füzesi szivattyú KORAX Tradeflex inverter ZEOSZ Zöldtetők ITC London (UK) Ybl Miklós Építészeti egyetem ZEOSZ DKIK Akadémia

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A „Komplex Megújuló energia képzést elsőként a székesfehérvári ÁRPÁD Szakmunkásképző TISZK vezette be Ünnepélyes programismertető és az oktatás indítása: 2010 Feb 9 – záróvizsga 2010 okt 15 Együttműködő partner: Vörösmarty szakképző

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © A program kidolgozói és vezetői BOCSÓ IMRE A HONI PLUSZ forrásteremtő alapítója, ügyvezető Nyugalmazott szakoktató, igazgató, mérnöktanár, térség és programfejlesztő menedzser, EU pályázatíró specialista, Térség fejlesztő menedzser BOCSÓ IMRE A HONI PLUSZ forrásteremtő alapítója, ügyvezető Nyugalmazott szakoktató, igazgató, mérnöktanár, térség és programfejlesztő menedzser, EU pályázatíró specialista, Térség fejlesztő menedzser VÉGHELY TAMÁS Okleveles vill. mérnök A GAIASOLAR Kft. ügyvezető igazgatója. Megújuló energia vezető tanácsadó A Nemzetközi Napenergia Társaság (ISES) tagja A Magyar Napenergia Társaság (MNT) tagja A Magyar Megújuló Energia Szövetség (MMESZ) alapítója, az Etikai bizottság elnöke, A Napenergia szekció titkára, elnökségi tag, A NyM Napenergia klaszter alapítója HONI PLUSZ forrásteremtő alapítója VÉGHELY TAMÁS Okleveles vill. mérnök A GAIASOLAR Kft. ügyvezető igazgatója. Megújuló energia vezető tanácsadó A Nemzetközi Napenergia Társaság (ISES) tagja A Magyar Napenergia Társaság (MNT) tagja A Magyar Megújuló Energia Szövetség (MMESZ) alapítója, az Etikai bizottság elnöke, A Napenergia szekció titkára, elnökségi tag, A NyM Napenergia klaszter alapítója HONI PLUSZ forrásteremtő alapítója

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Kapcsolat Mobil :

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Eurosolar Hungary díjaink

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © VÉGHELY TAMÁS Megújuló energia vezető tanácsadó Az ISES tagja A Magyar Napenergia Társaság MNT tagja A Magyar Megújuló Energia Szövetség MMESZ alapítója elnökségi tag, A NyM Napenergia klaszter alapítója HONI PLUSZ forrásteremtő alapítója Üdvözli Önöket!

Minden jog fenntartva – védett rendszer Copyright Véghely © Kapcsolat Jelentkezés és bővebb információk: GAIASOLAR kft (Véghely Tamás) HONI PLUSZ Bocsó Imre