Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A körömvirág kiemelkedő helyet foglal el a gyógynövények között. Azok közé a növények közé tartozik, amelyek a rák és a rákszerű daganatok esetén.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A körömvirág kiemelkedő helyet foglal el a gyógynövények között. Azok közé a növények közé tartozik, amelyek a rák és a rákszerű daganatok esetén."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6

7 A körömvirág kiemelkedő helyet foglal el a gyógynövények között. Azok közé a növények közé tartozik, amelyek a rák és a rákszerű daganatok esetén segítenekkörömvirág Általánosan javallt: rák és rákszerű daganatoknál, májbetegségeknél, lábgombásodásnál, visszereknél, vénagyulladásnál, gyomor bélrendszerei betegségeknél, vastagbélgyulladásnál Teakészítés: 1 púpozott teáskanál körömvirágot adunk 1/4 liter vízhez. Ülőfürdő: két marék friss vagy 100 gramm szárított növényt használunk egy fürdéshez. Lemosás: fél liter vízhez egy púpozott evőkanálnyi növényt adunk. Tinktúra: egy marék virágzatot egy liter valódi pálinkába két hétig a napon vagy 20 fok körüli hőmérsékleten állni hagyunk. Kenőcs: két marék körömfüvet (szárát, virágját, levelét) összevágunk. Jó minőségű disznózsírból fél kilónyit úgy felmelegítünk, mintha hússzeletet akarnánk sütni. Ebbe a forró zsírba tesszük a felaprított körömvirágot, hagyjuk egy kicsit sercegni, megkeverjük és levesszük a tűzről. Lefedve egy napig állni hagyjuk az egészet. Másnap kicsit felmelegítjük és egy vászon kendőn átszűrjük egy előkészített, tiszta edénybe. Friss lé: megmossuk a levelet, szárat és virágot és azon nedvesen kinyerjük a levét gyümölcs-centrifugával. körömvirág

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32


Letölteni ppt "A körömvirág kiemelkedő helyet foglal el a gyógynövények között. Azok közé a növények közé tartozik, amelyek a rák és a rákszerű daganatok esetén."

Hasonló előadás


Google Hirdetések