Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

WoS azonosító hozzáadása az MTMT-s tételhez A WoS-ban lévő forrásrekordok azonosítóinak kézi átvezetése az MTMT-be 2015. Június 1.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "WoS azonosító hozzáadása az MTMT-s tételhez A WoS-ban lévő forrásrekordok azonosítóinak kézi átvezetése az MTMT-be 2015. Június 1."— Előadás másolata:

1 WoS azonosító hozzáadása az MTMT-s tételhez A WoS-ban lévő forrásrekordok azonosítóinak kézi átvezetése az MTMT-be 2015. Június 1.

2 Kézi átvezetés: WoS >> megkeressük a tételt és a WoS azonosítót

3 MTMT >> Külső azonosítók

4 >> WoS WoS adatbázis MTMT A WoS azonosítót beírjuk az MTMT szövegdobozába, beállítások: Indexelő adatbázis >> Wos >> 000319712000057

5 >> Hozzáad >> Bezár

6 Az eredmény: Ha a forrásközlemény meg van jelölve a WoS azonosítóval, és a későbbiekben a publikációra a WoS-ban lesz idéző, akkor az automatikus frissítéskor a hivatkozók átkerülnek az MTMT-be.

7 WoS forrásközlemény tételének importálása az MTMT-be Lásd hozzá az MTMT-ben található részletes útmutatót >> Save to Other File Formats opcióval fájlba mentjük az importálni kívánt tételeket MTMT: 3. Import adatbázisból A javítható szerzői listán >> a tétel szerkesztése szerzői és intézményi hozzárendelés


Letölteni ppt "WoS azonosító hozzáadása az MTMT-s tételhez A WoS-ban lévő forrásrekordok azonosítóinak kézi átvezetése az MTMT-be 2015. Június 1."

Hasonló előadás


Google Hirdetések