Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mottó:” Az univerzum csodálatos, tökéletesen rendezett, és oly végtelenül nagy, hogy áttekinteni, felderíteni, vagy teljes egészében megérteni talán soha.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mottó:” Az univerzum csodálatos, tökéletesen rendezett, és oly végtelenül nagy, hogy áttekinteni, felderíteni, vagy teljes egészében megérteni talán soha."— Előadás másolata:

1 Mottó:” Az univerzum csodálatos, tökéletesen rendezett, és oly végtelenül nagy, hogy áttekinteni, felderíteni, vagy teljes egészében megérteni talán soha nem is lehet.” Balogh Béla

2 Jakabovics Tibor kutató gyógyszervegyész

3 A nanosz görög eredetű szó, jelentése törpe. A h é tk ö znapokban á ltal á ban a millim é ter, a m é ter ezredr é sze a legkisebb m é rt é kegys é g, amire sz ü ks é g ü nk lehet. Ennek ezredr é sze (1*10 -6 m), teh á t a m é ter milliomod r é sze a mikrom é ter ( µ m). Enn é l is j ó val kisebb m é rt é k a nanom é ter (nm): egy m é ter egymilli á rd nanom é ter. Ö sszehasonl í t á sk é ppen, egy emberi hajsz á l á tlagosan sz á zezer nanom é ter vastag. Az atomok m é rete 0,1-0,5 nanom é ter, a v ö r ö sv é rtestek k ö r ü lbel ü l h é tezer, egy á tlagos v í rus sz á z, egy hidrog é natom 0,1 nanom é ter á tm é rőjű.

4

5

6

7

8

9

10 A telomérek jelentősége A telomer (vagy teloméra) a kromoszómát alkotó DNS- szál két végén található rövid, többszörösen ismétlődő szakasz.kromoszómátDNS Szerepe kettős: megakadályozza, hogy a kromoszómavégek összetapadjanak a sejtosztódás során védi a DNS-t a folyamatos rövidülés káros hatásaitól.sejtosztódás Ha a telomerek rövidülését megakadályozzuk (ill. visszapótoljuk a hiányzó részt), a sejtek élettartama elméletileg végtelenre nő, a szervezet halhatatlanná válik (legalábbis az öregedésből adódó elhalálozás odázható el).

11

12 Lavyl - alkoholos és sensitív spray, testápoló és sampon, Lavyl 32 fogápoló, Lavyl lymph Solvyl - Solvyl spray + Full Flex cseppek, Solvyl testápoló és sampon Exyol - bőrfiatalító olaj

13

14  Műtétek előtt és után  Keloidos hegek  Fertőzések, gyulladások helyi kezelése  Bőr és körömgomba  Bőrproblémákra : pattanások, kelések  Fogászati problémák kezelése  Implantátumok esetén  Sebek, fekélyek, égési sérülések  Háztartási belesetek ( horzsolás, vágás, zúzódás stb.)  Kismedencei, nőgyógyászati problémák  Balesetek, traumák  Csípések, marások ápolása  Állatgyógyászat különböző területei

15 3 napos seb

16 10 nap után

17 3 hét után

18

19  Afta, herpes, gomba, ismeretlen eredetű fertőzések esetén, és megelőzésére is  Fogíny regenerátor, karbantart, tonizál  A nyelvlepedéket csökkenti, a toxikus anyagokat blokkolja  Fogágyi, állkapocstáji és arc/orr/homloküregi problémák megoldását támogatja.  Fényezi, világosítja, óvja a fogakat.  A fogkefét fertőtleníti, konzerválja.  Erősen szagtalanít! Nagyon hasznos nem saját eredetű szájberendezés esetén is.

20  A Lavyl Lymph segíthet megelőzni a nyirokrendszer túlterhelésével, csökkent hatásfokú működésével okozott zavarokat.  Igen nagy erejű, különleges módon ható készítmény, mely megközelítésében szakít a hagyományos megoldásokkal.  A nyirokrendszer karbantartására fejlesztett egyedi nanoeffektorok lehetővé teszik a szervrendszer mellékhatásoktól mentes támogatását.  A nyirokcsomókat tehermentesíti, a nyirokrendszer átjárhatóságát növeli, a kommunikációs csatornák információ-átadó képességét növeli.  Izzadást csökkentő, szagtalanító hatású, a mindennapokban a spray-ból napi 2-3x1-2 puff a hónaljba és/vagy az ágyékba elegendő.

21

22 A nanotechnológiával konstruált készítménycsalád a lerakódást megelőzi, a már deponált toxikus nehézfémeket felszabadítja, inaktiválja, és kiszállítja a szervezetből. Teljesen egyedivé teszi, hogy akár külsőlegesen is használható, nanoeffector anyagai a szövet mélyére hatolva végzik el feladatukat. SOLVYL FULLFLEX Növényi és ásatag hatóanyagokból nanotechnológiás aktivációval készült komplex, mely a tápcsatornán keresztül fejti ki hatását úgy, hogy a toxikus nehézfém ionokat (higany, kadmium, ólom, stb.), melyek áthatolva a sejtfalon a sejtekbe jutottak, vagy a sejtközi térben tartózkodnak mintegy „megragadják” és kihordják A Solvyl CC spray a kezelendő felületekre, továbbá minden kezeléskor a könyök- és térdhajlatba, a csuklóra fújva a szöveti textúrák mélyére hatol, ott a depókba rendeződött, vagy éppen transzferben mozgó toxikus fémeket felszabadítja

23 Megtöbbszörözi a bőr önregenerációs képességét, az öregedési folyamatokat visszafordítja, lelassítja. A ráncok egyre kisebbek, a foltok megfakulnak, majd eltűnnek.

24

25


Letölteni ppt "Mottó:” Az univerzum csodálatos, tökéletesen rendezett, és oly végtelenül nagy, hogy áttekinteni, felderíteni, vagy teljes egészében megérteni talán soha."

Hasonló előadás


Google Hirdetések