Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egerszalók. Csodás látványal rendelkező hely. A fürdő a szálló földszintjén van. Ezen a helyen egy tűzforró forrás tör fel a mélyből. A fürdőhely úgy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egerszalók. Csodás látványal rendelkező hely. A fürdő a szálló földszintjén van. Ezen a helyen egy tűzforró forrás tör fel a mélyből. A fürdőhely úgy."— Előadás másolata:

1

2 Egerszalók. Csodás látványal rendelkező hely. A fürdő a szálló földszintjén van. Ezen a helyen egy tűzforró forrás tör fel a mélyből. A fürdőhely úgy van kialakítva, hogy benti es kinti része is van, ezért télen is lehet látogatni, lehet fürödni kint és bent is. A fürdőben sok medence várja a vendégeket: illatosmedence,visszhangmedence,gyógyme- dence, kinn 5 különböző medence.Nekem az ugródeszkás medence tetszett a legjobban, de van csúzda is!

3

4 Egerszalók igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott mészkődomb, mely az évek során só-domb néven vált ismertté. A 65-68 C◦-os ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett,fehér képződményeket.

5

6

7

8  A fürdőhely sok gyógymedencével rendelkezik és gyógyulásra alkalmas. A víz összetétele alapján a kalcium-magnézium- hidrogénkarbonátos ásványvizek csoportjába sorolható, melynek kéntartalma is jelentős.  Ezt a fürdőhelyet öregeknek és fiataloknak is javasolom, egyszóval mindenkinek!

9

10


Letölteni ppt "Egerszalók. Csodás látványal rendelkező hely. A fürdő a szálló földszintjén van. Ezen a helyen egy tűzforró forrás tör fel a mélyből. A fürdőhely úgy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések