Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Köszöntjük kedves vendégeinket!. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Köszöntjük kedves vendégeinket!. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi."— Előadás másolata:

1 Köszöntjük kedves vendégeinket!

2 A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül TÁMOP-5.2.5/08/1/A kódszámú „Gyermekek és fiatalok integrációs programja” elnevezésű pályázati kiírás meghirdetésre került

3 ELŐZMÉNY Ország Közepe Többcélú Kistérségi Társulás 4 települése:  Örkény  Hernád  Táborfalva  Tatárszentgyörgy kidolgozta pályázati koncepcióját A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

4 ELŐZMÉNY A pályázat 200…-én került benyújtásra A támogató döntést az önkormányzat 200…-én kapta kézhez Támogatási szerződés aláírásának dátuma 2009. április 7. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

5 A P ROJEKT A pályázat címe: Gyermekvédelem az ország közepén Projektszám: TÁMOP-5.2.5-08/1 – 2008-0080 A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

6 A P ROJEKT K ÖLTSÉGEI Forrás összetétel Projekt teljes költségvetése 18 919 727 Ft Támogatás összege18 919 727 Ft Támogatás mértéke100% Saját erő0Ft A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

7 A P ROJEKT TARTALMA  Önsegítő vagy kortárssegítő közösségépítő és agressziókezelő tematikus csoportfoglalkozások  Iskolarendszeren kívüli felzárkóztató, tehetséggondozó programok  Családon belüli kapcsolatokat támogató illetve a családok társadalmi beilleszkedését segítő terápia A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

8 T ÁMOGATÁS A projekt az Európai Unió támogatásával, a z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

9 A P ROJEKT C ÉLJA  131 gyermek és 30 család önkéntes részvételével  Védőháló kialakítása  Perifériára sodródott gyermekek visszasegítése a társadalomba  Hosszútávon követhető életvezetési minta szolgáltatása A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

10 . Köszönjük megtisztelő figyelmüket! Kérjük kövessék nyomon a projekt eredményeit! A projekt az Európai Unió támogatásával, a z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.


Letölteni ppt "Köszöntjük kedves vendégeinket!. A projekt az Európai Unió támogatásával, A z Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY Társadalmi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések