Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tárolás, előkészítés. A tüzelőanyag tárolása Anyagáramok a beszállítónál és a felhasználónál –Beszállítói anyagáramok Folyamatos beszállítás (faipari.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tárolás, előkészítés. A tüzelőanyag tárolása Anyagáramok a beszállítónál és a felhasználónál –Beszállítói anyagáramok Folyamatos beszállítás (faipari."— Előadás másolata:

1 Tárolás, előkészítés

2 A tüzelőanyag tárolása Anyagáramok a beszállítónál és a felhasználónál –Beszállítói anyagáramok Folyamatos beszállítás (faipari hulladék, eg. energiafa) Szakaszos beszállítás (erdőgazdasági hulladék, ültetvények) Tárolás: –Beszállítói tárolás Logisztikai tárolás Technológiai tárolás –Felhasználói tárolás Technológiai tárolás Folyamatellátó tárolás (közelkészlet) Biztonsági tárolás.

3

4

5

6

7

8 Aprítékdepónia hőmérsékletének változása

9 A faapríték víztartalmának változása az aprítékhalomban

10

11

12 Tároló és tüzelőberendezés kapcsolata 1. Tároló, 2. Adagoló csiga, 3. ventilátor, 4. Hamukihordó csiga, 5. Tűzvédelmi szelep, 6. Füstgáz hőmérő, 7. Visszaégés gátló, 8. Tűzfal, 9. Vezérlőszekrény, 10. Visszaégés gátló, 11. Külső tárolófal

13 Csigás kitároló

14 Tároló éklétrás kihordóval

15 Pneumatikus szállító garat Dobólapátos ventillátor szállítócső ciklon

16 végtelencsigás kaparóléces szalagos Fontosabb mechanikus szállítók

17 Dugattyús és zsilipes adagoló

18

19 aprítéktároló

20

21

22

23


Letölteni ppt "Tárolás, előkészítés. A tüzelőanyag tárolása Anyagáramok a beszállítónál és a felhasználónál –Beszállítói anyagáramok Folyamatos beszállítás (faipari."

Hasonló előadás


Google Hirdetések