Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2011 Termékbemutató.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2011 Termékbemutató."— Előadás másolata:

1 2011 Termékbemutató

2 AVIC-F9310BT „Custom Fit” Navigáció VW / Skoda / Seat
Parking Assist “Parkoló asszisztens” és “Klíma” kijelzés elérhető, a megfelelő CAN modul használatával, melyet a csomag tartalmaz.

3 AVIC-F9310BT AVIC-F930BT alap…
VW, Skoda, Seat Custom Fit Szimmetrikus design RGB gombvilágítás Perfekt VW piros Can Bus funkciók Intelligens billentyűzet Auto EQ

4

5

6 AVIC-F30BT / 930BT/ 9310BT A készülékek hátoldalán külön CAN-BUS csatlakozó található a Parkoló asszisztens és klíma kijelzés funkciók alkalmazásához.

7 Parkoló asszisztens kijelző: VW, Seat, Skoda
Új funkciók 2011 Parkoló asszisztens kijelző: VW, Seat, Skoda Parking Assist “Parking Assist” felváltja a gyári „OPS” funkciót az OEM fejegységen és bekapcsolja tolatókamerát.

8

9 Klíma kijelző: VW, Seat, Skoda & Ford
Új funkciók 2011 Klíma kijelző: VW, Seat, Skoda & Ford Climate Ez a képernyő jelenik meg minden klíma – ülésfűtés szabályozás alkalmával.

10 Pioneer AVIC-F9310BT Szükséges gyári beszerelő keretek különböző Skoda modellekbe
Az OEM Skoda rádiók alakja modellenként különböző lehet, ezért az AVIC-F9310BT installálásához az alábbi gyári cikkszámokon rendelhető keretek szükségesek a beszereléshez: Skoda Octavia 1Z CD 1AR Skoda Superb 3T QB Skoda Yeti 5C L 1QB Skoda Roomster 5J C M48 Skoda Fabia nincs szükség külön keretre A vastag betűs karakterek a szín-variációkat jelölik, melyek autónként eltérőek lehetnek. A helyes szín-variáció megtalálható az autó szervizfüzetének első oldalán. CD-SVW-UAR.001AE CAN-BUS modul támogatja a klíma és parkoló-radar kijelzést az alábbi autókban: Octavia Superb Yeti 2011- Roomster és Fabia modellekben a klíma és parkoló-radar kijelzés nem érhető el, azonban a modul „hagyományos” CAN-BUS modulként használható. Beszerelés 2 perc alatt! Kérem, kattintson ide: Szerelési útmutató


Letölteni ppt "2011 Termékbemutató."

Hasonló előadás


Google Hirdetések