Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bajnai Gordon miniszterelnök úrnak Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bajnai Gordon miniszterelnök úrnak Tisztelt Miniszterelnök Úr!"— Előadás másolata:

1

2 Bajnai Gordon miniszterelnök úrnak Tisztelt Miniszterelnök Úr!

3 Az Ön által meghirdetett programból tudható, hogy a magyar lakosságot teljesen indokolatlanul, újabb 6-700 milliárd forinttal kívánja megrövidíteni. Aki egy picit is figyeli a magyar közéletet, az több forrásból tudhatja, hogy a politikai pártok, holdudvaraik, és nem utolsó sorban az ügynökhálózathoz tartozó köztörvényes bűnözők éves szinten 1000-1200 milliárd forinttal, más politikusok véleménye szerint 1800 milliárd forinttal rövidítik meg a költségvetést, másképpen fogalmazva, ennyi pénzt lopnak el évente. Ezt nem az egyszerű állampolgárok, hanem neves politikusok, mi több parlamenti frakcióvezetők, a kormányhoz közel álló ismert személyiségek, politológusok és újságírók állítják.

4

5 Szeretném öntől megkérdezni: eljött-e már annak az ideje, hogy ön megbeszélésre hívja Bencze József országos rendőrfőkapitányt és helyetteseit, és megkérdezze tőlük, hogy a rendőrség állománya képes-e gátat szabni az évenkénti 1000-1200 milliárd forint elrablásának, ami az elmúlt húsz esztendőben összesítve többet tesz ki, mint a teljes magyar államadósság?

6

7 Képes-e a rendőrség önöket felelősségre vonni azért, mert önök a felvett hiteleken kívül még a befizetett adónk jelentős részét is elsikkasztották? Eljött-e már annak az ideje, hogy ön megkérdezze Kovács Tamás legfőbb ügyész urat arról, hogy az 1700-1800 fős ügyészi kar meg tudja-e fékezni a virágzó politikai maffiát, gátat tudnak-e szabni a nemzet további kifosztásának?

8

9 Mikor kérdezi már meg, miniszterelnök úr, hogy tekintettel arra, hogy a politikusokat érintő minden nagy horderejű bűncselekmény bűnszövetségben történt - ezért nem évült el -, bele áll-e Kovács Tamás és ügyészi kara az olajügyek újranyomozásába, elrendel-e nyomozást a Postabank 100 milliárdos túlkonszolidálását vagy a K&H kifosztását illetően, illetve a Strabag- és a Gripen- ügyekben, - nem beszélve a stadion- beléptetőrendszerről -, nem utolsó sorban a Hajdú-Bét kifilézése ügyében?

10

11 Megvizsgálja-e újra, hogy valóban elévült-e a Fittelina-ügy és a MÁV-nál, sőt az MVM- nél napjainkban lejátszódó bűncselekmények ügyében képes-e a bíróság gyorsított eljárásban börtönbe juttatni az érintett gazembereket? Tisztelt Bajnai Úr!

12

13 Olaszországban a maffiát az ügyészség fel tudta számolni. A magyar politikai maffia közel sem olyan jól szervezett, mint a Cosa Nostra. Ön szerint a hozzá nem értés, avagy az összefonódás következménye az, hogy néhány címeres gazember - beleértve a véres kezű gyilkos ügynökbagázst is -, szét tudta rabolni ezt az országot? Önnek, mint törvénytelenül megválasztott miniszterelnöknek nem kellene végre feltennie magának azt a kérdést, hogy szabad-e 7000 rendőrt elvonni a politikai maffia ügyeinek kivizsgálásától csak azért, hogy a népharagtól megvédjék önöket az utcán érlelődő felelősségrevonástól?

14

15 Nem tudom, hogy ez köztudott-e, de jó ha mindenki tudomást szerez arról, hogy önök olyannyira lealjasodtak már, hogy a közvádas bűncselekménnyel gyanúsítható képviselőket sem adják ki az igazságszolgáltatásnak.

16

17 Ha ön komolyan gondolja a gazdasági felemelkedésünket, tisztelettel arra kérem, hogy minden kommunista és titkosügynök hozza vissza a külföldre kilopott pénzt, sőt ugyanerre kérjék meg a többi parlamenti párt vezérkarát is. Ebből vissza lehet fizetni minden hitelünket, mi több, el lehet kezdeni az ország újjáépítését is.

18

19 Ugye milyen egyszerű feladat lenne elkerülni a magyar nép megnyomorítását?

20

21 És végül még egy kérdés, talán ezzel kellett volna kezdenem: szeretném öntől megkérdezni, hogyan viseli el a családja, a gyermekei és kedves szeretője, hogy önt nem miniszterelnöknek, hanem egy gyilkos libatolvajnak nevezik országszerte? Üdvözlettel: Ludas Mátyás

22


Letölteni ppt "Bajnai Gordon miniszterelnök úrnak Tisztelt Miniszterelnök Úr!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések