Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR VÁM- ÉS PÉNZÜGYŐRI TANSZÉK.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR VÁM- ÉS PÉNZÜGYŐRI TANSZÉK."— Előadás másolata:

1 NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR VÁM- ÉS PÉNZÜGYŐRI TANSZÉK

2 Az egyetem létrehozásának célja „Az egyetem létrehozásának főbb mozgatórugói a rendvédelmi és honvédelmi szervek összehangolt és tervezett utánpótlásképzésének kialakítása, valamint a közszolgálati szakemberképzés egységes intézményi alapokra helyezése voltak.”

3 A Rendészettudományi Kar képzései a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére Vám- és jövedéki igazgatási szakirány Pénzügyi nyomozó szakirány

4 Felvételi követelmények Tanulmányi előmenetel – évközi teljesítmény – érettségi eredmények Fizikai követelmények – erő- és állóképességi gyakorlatok Egészségügyi alkalmasság – labor vizsgálatok – belgyógyászati vizsgálatok További részletek a az Egyetem honlapján, a www.uni-nke.hu és a www.felvi.hu weboldalon!

5 Oktatás A felvételt nyert hallgatók tanulmányaik megkezdése előtt egy öthetes alapképzésen vesznek részt.

6 Oktatás Az egyetem 6 féléves időtartamban képzi a hazai rendvédelmi szervek – köztük a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – részére a jövő tisztjeit.

7 Oktatás A tanszék oktatói egyetemi végzettséggel és több évtizedes gyakorlati és oktatói szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Közülük többen tudományos fokozattal rendelkeznek, illetve készülnek e fokozatuk megvédésére!

8 Főbb szakmai tantárgyink vámjog és vámeljárás NAV informatika vám- és adópolitika bűnügyi szolgálati ismeretek szabályzatismeret pénzügyi bűncselekmények nyomozásának speciális szabályai nyomozói komplex ismeretek vámjog és külkertecnika Vám és jövedéki igazgatási szakirány Pénzügyi nyomozó szakirány

9 Főbb szakmai tantárgyaink Vám- és jövedéki igazgatási szakirány – gazdasági szakismeret – vámtarifa – áru- és vegyvizsgálat Pénzügyi nyomozó szakirány – gazdasági szakismeretek – vámtarifa és áruismeret – áru- és vegyvizsgálat

10 Főbb szakmai tantárgyaink Vám- és jövedéki igazgatási szakirány – adóztatás – jövedéki jog – jövedéki és adójog Pénzügyi nyomozó szakirány – adóztatás – jövedéki jog – jövedéki és adójog

11 Főbb szabadon választható szakmai tantárgyaink Kábítószer ismeretek – kábítószerek – pszichotróp anyagok – új pszichoaktív anyagok – a kábítószerek élettani és társadalmi hatásai. Műkincstematika – felismerési jegyek – csempészet – hamisítás elleni küzdelem.

12 Tudományos diákköri tevékenység A tanszék hallgatói az órákon megszerzett ismereteiket gyakorlati tapasztalatokkal kiegészítve mélyítik el. Rendszeresen részt vesznek az intézeti- és az országos TDK versenyeken, melyeken kiváló eredményekkel végeznek.

13 A diploma megszerzése után Az egyetem elvégzését követően a Nemzeti Adó- és Vámhivatal biztos – tiszti beosztással és rendfokozattal járó – munkahellyel várja új tisztjeit!

14 A diploma megszerzése után Új tisztjeink végzettségüknek megfelelő szakirányokon bizonyítják, hogy az egyetem magas színvonalú képzése eredményeként megállják helyüket szolgálati feladataik végrehajtása során!

15 A diploma megszerzése után A Nemzeti Adó- és Vámhivatal fiatal tisztjei szolgálatellátásuk mellett jelentkezhetnek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és más egyetemek Mester-képzéseire.

16 Téged is vár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Vám- és Pénzügyőri Tanszéke!


Letölteni ppt "NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR VÁM- ÉS PÉNZÜGYŐRI TANSZÉK."

Hasonló előadás


Google Hirdetések