Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival."— Előadás másolata:

1

2 Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival 105-ös busszal 70-es trolival Az Oktogonhoz közel

3 Iskolánk két szintes 600-700 tanulónak ad helyet Évfolyamonként 5 induló osztály 1.A-Angol nyelvi el ő készít ő (5 éves tanterv)+spanyol vagy német nyelv) 2.B-Német nyelvi el ő készít ő (5 éves tanterv)+kötelez ő angol 3.C-Bio-Kémia tagozat(4 éves tanterv,+latin nyelvtanulás) 4.D-Speciális nyelvi osztály(angol kötelez ő,választható nyelvek emelt óraszámban-spanyol,német,francia)4 éves) 5.E-Általános tagozat(4 éves)

4 Osztályonként 30-35 fő Tágas osztálytermek 2 db aktív táblával felszerelt nagy előadó 1 kémia előadó hozzá tartozó laborral 1 biológia előadó szintén laborral 2 informatika terem,korszerű gépekkel,kivetítővel Széles választékkal rendelkező könyvtár 1 nagy tesi terem,küzdő sportra berendezett kis tesiterem,a pincében kondi és floorballozási lehetőség,az udvaron pedig röpi,kosár és focipálya is található Jó időben tanáraink a városligetbe is ki visznek sportolni,télen a városligeti műjégpályára is kap kedvezményt az iskola Az iskola egyik sajátossága a pince klubb melyet egyik tanárunk hozott létre a diákok segítsgésével.

5 Iskolán kívüli programok Tantárgyi vetélkedők Szakonkénti pályázatok,jutalom kirándulással DÖK-i programok(kenu-túrák) Tanulmányi kirándulások Film klubb,havi színház látogatás Házi bajnokságok(foci,kosár,röpi,stb.)

6 Iskolánk Hangulata Tanáraink figyelmünket felkeltve tartják óráikat,órákon kívül is szívesen állnak rendelkezésünkre. Szünetekben kellemes diák élet folyik a folyosókon. Büfés nénink szeretettel várja a nassolni vágyókat. Az osztály termek a tanulók személyiségét tükrözik.

7 Szeretettel várunk iskolánkban! Ha kérdésed van keresd fel honlapunkat: szinyeigimibp.hu-t. Vagy t ő lünk is nyugodtan kérdezhetsz!


Letölteni ppt "Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival."

Hasonló előadás


Google Hirdetések